Textielreiniger

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

 

Wat is een textielreiniger

Een textielreiniger kun je gebruiken om je was te reinigen, dit kan zowel in de machine als met een handwas. Het wasmiddel van five oceans is biologisch afbreekbaar en komt in een verpakking van gerecycled plastic. Ook is het wasmiddel mild voor de huid en kleding en zorgt dit wasmiddel er voor dat de kleding langer mooi blijft.

 

Wat is een textielverfrisser

Een textielverfrisser is een spray om alle soorten textiel mee op te frissen, zowel kleding als schoenen. Perfect om tussen de wasbeurten door de kleding op te frissen en nare geurtjes te verwijderen. Ook laat een textielverfrisser je kleding weer zacht en soepel aanvoelen. Een textielverfrisser is daarnaast ook geschikt om meubels en gordijnen mee op te frissen.

 

Hoe gebruik je een textielreiniger en textielverfrisser

Een textielreiniger kan gebruikt worden in de wasmachine, maar ook voor een handwasje is de textiel reiniger geschikt. Het reinigt niet alleen je was maar het verzacht de structuur van je kleding en zorgt voor een frisse geur.
Textielverfrisser spray je naar behoefte op je kleding of andere textiel soorten, dit geeft meteen een frisse geur aan je kleding en zorgt ervoor dat je je favoriete kledingstuk nog een extra dag kunt dragen.