Alpha-H

Dit Australische merk richt zich op huidverbetering. Er wordt gewerkt met hoge percentages werkstoffen en de betere ingrediënten. De Liquid Gold is het paradepaardje en de grondlegger van het succes.

Pagina 1 van 2

Hoe is Alpha-H ontstaan?

Alpha-H is ontstaan vanuit de Australische Michelle Doherty, door jarenlang last te hebben gehad van ernstige acne, die ook na haar jeugd niet verdween. Vanuit dit probleem heeft ze het eerste product ontwikkeld, Liquid Gold genaamd en vanuit hier is Alpha-H verder ontwikkeld.

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Er wordt in de producten uitsluitend gewerkt met hoge percentages werkstoffen, van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten; zoals: glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. Door de formuleringstechnologie dringen deze ingrediënten door tot de dieper gelegen huidlagen om zo van binnenuit de huidverbetering te bewerken.

 

Wat is de filosofie van Alpha-H

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

 

Alpha-H staat garant voor:

  • duurzame verpakkingen: 30-35 % van de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
  • de producten van zijn dierproefvrij.
  • nagenoeg alle producten zijn vegan. Met uitzondering producten met ingrediënten zoals bijenwas, zijde-extract en collageen, hiervoor zijn nog geen geschikte alternatieven gevonden.
  • de producten van ALPHA-H zijn vrij van plastics.
  • het gebruik van palmolie wordt beperkt, bij gebruik worden alleen gebruik gemaakt van palmolie dat afkomstig is van een duurzame bron, zonder negatieve invloed op milieu, ecosysteem of gemeenschappen.

 

Wat zijn de bestsellers van Alpha-H?

Uiteraard behoort de Alpha-H Liquid Gold tot één van de bestsellers van Alpha-H, het is een ware alleskunner die huidvernieuwing stimuleert en daardoor de huid herstelt. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie, maar is ook een grondige reiniging voor de huid.

De Alpha H Balancing Cleanser is een alles in één reiniger, wat dit product ook erg populair maakt. Het is een cleanser, tonic en oog make-up remover in één. Een romige cleanser die de huid kalmeert, verzacht en verzorgd.

Ook het Alpha-H Vitamin B Serum behoort tot de bestsellers van Alpha-H. Dit serum is geschikt voor veel huidtypes en hydrateert intensief. Daarnaast stimuleert het ook de aanmaak van collageen en hyaluronzuur. Het is ook werkzaam voor de vettere T-zone en gaat tegelijk pigmentvlekjes tegen waardoor de huid zichtbaar egaler wordt.

 

Welke Alpha-H producten zijn niet vegan?

De non-vegan producten:

 

Waar kun je Alpha- H kopen?

Alpha-H bestel je online bij Care for Skin. Twijfel je of de producten van Alpha-H geschikt zijn voor jou of wil je graag advies over welke producten het beste bij jou passen, neem dan contact op via [email protected] of bel tijdens kantoortijden naar: 0850607005
Onze schoonheidsspecialisten zullen jou dan voorzien van een passend advies zodat je de beste Alpha-H producten kunt kiezen voor jouw huid.