Alpha-H

Dit Australische merk richt zich op huidverbetering. Er wordt gewerkt met hoge percentages werkstoffen en de betere ingrediënten. De Liquid Gold is het paradepaardje en de grondlegger van het succes.

Vitamin B Serum
€54,95
Liquid Gold
€47,95
Vitamin C Serum
€54,95
Balancing Cleanser
€34,95
Vitamin E Serum
€44,95
Gift Box - Glow Kit
€49,95
Clear Skin Kit
€44,95
Micro Super Scrub
€45,95
Vitamin A Serum
€54,95
Gift Box - Midnight R&R
€49,95
Vitamin C Paste
€54,95
Hyaluronic 8
€52,95
Beauty Sleep Power Peel
€79,95
Instant Facial
€46,95
Pagina 1 van 2

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Er wordt in de producten uitsluitend gewerkt met hoge percentages werkstoffen, van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten; zoals: glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. Door de formuleringstechnologie dringen deze ingrediënten door tot de dieper gelegen huidlagen om zo van binnenuit de huidverbetering te bewerken.

Filosofie van ALPHA-H

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

ALPHA-H staat garant voor:

  • duurzame verpakkingen: 30-35 % van de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
  • de producten van ALPHA-H zijn dierproefvrij.
  • nagenoeg alle producten zijn Vegan. Met uitzondering producten met ingrediënten zoals bijenwas, zijde-extract en collageen, hiervoor zijn nog geen geschikte alternatieven gevonden.
  • de producten van ALPHA-H zijn vrij van plastics.
  • het gebruik van palmolie wordt beperkt, bij gebruik worden alleen gebruik gemaakt van palmolie dat afkomstig is van een duurzame bron, zonder negatieve invloed op milieu, ecosysteem of gemeenschappen.

De Alpha H Balancing Cleanser is een alles in één reiniger. Het is een cleanser, tonic en oog make-up remover in één. Het is een romige cleanser die de huid kalmeert, verzacht en verzorgd.

De  non-vegan producten: