Alpha-H

Dit Australische merk richt zich op huidverbetering. De naam Alpha-H is afgeleid van de term 'alpha hydroxy acid' wat een ander woord is voor 'fruitzuur'. De rode draad in de productlijn is namelijk het fruitzuur glycolzuur.

Clear Skin Kit
€46,96
Liquid Gold
€49,95
Vitamin Profiling Kit
€86,95
Vitamin A Serum
€56,95
Balancing Cleanser
€39,95
Hyaluronic 8
€62,95
Vitamin C Serum
€56,95
Vitamin E Serum
€56,95
Golden Haze Face Oil
€49,95
Dewy Skin Kit
€68,95
High Tide Water Cream
€52,95
Triple Action Cleanser
€39,95
Micro Super Scrub
€49,95
Pagina 1 van 2

Hoe is Alpha-H ontstaan?Alpha-H is opgericht door Michelle Doherty zo’n 25 jaar geleden. In haar jeugd heeft ze jarenlang last gehad van ernstige acne waar ze maar niet vanaf kwam. Na heel veel zoeken en geprobeerd te hebben, kwam ze per in aanraking met een testfase waarbij ze glycolzuur gebruikten. In die tijd waren zelfs dermatologen nog huiverig voor glycolzuur. Maar Michelle was zo wanhopig dat ze alles wilde proberen wat maar kon helpen om haar acne te verminderen.

Michelle zag hoe haar huid baat had bij het gebruik van glycolzuur. Haar huid knapte op en ze was overtuigd van deze productformule. Van daaruit is ze haar eigen productlijn begonnen: Liquid Gold en was Alpha-H geboren. Inmiddels is Alpha-H uitgegroeid tot wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van fruitzuren.

 

Welke ingrediënten gebruikt Alpha-H?

Alpha-H biedt een groot assortiment aan met ingrediënten als alpha en beta-hydroxy zuren. De producten zijn zo geformuleerd dat fruitzuurcombinaties worden gecombineerd met lage pH waardes. Hierdoor kunnen de producten diep in de huid doordringen en doen wat ze moeten doen.

Alle producten geven de huid een extra boost dankzij toevoeging van o.a. vitamines, antioxidanten, niacinamide, hyaluronzuur, peptiden en andere voedende en kalmerende ingrediënten.

Alpha-H werkt met de krachtigste exfoliërende zuren, waaronder glycol-, melk-, salicyl- en amandelzuur. Zij geven de huid een frisse en gezonde uitstraling omdat zij dode huidcellen losweken, tot diep in de poriën reinigen, de talgproductie normaliseren en oneffenheden en donkere verkleuringen aanpakken.

Daarnaast geven zij de cel vernieuwing en collageen aanmaak een boost, wat zorgt voor verbetering van binnenuit. Naast exfoliërende zuren werken we ook met een andere groep ‘zure’ ingrediënten om de huid verder te perfectioneren, waaronder hyaluronzuur, retinol, ascorbinezuur, granactive retinoïde en ferulic acid.


Waarom Alpha-H?

Of je nou last hebt van acne, pigmentatie, grove poriën, rimpels, een vale/doffe teint of littekens. Fruitzuren zijn de oplossing volgens Alpha-H. Alpha- en beta hydroxyzuren, ook bekend als AHA’s en BHA’s, vormen de basis van alle huidverbeterende producten. Denk aan zuren zoals glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en amandelzuur.

Voornamelijk glycolzuur is niet weg te denken uit de producten van Alpha-H. Niet alleen vanwege de wetenschappelijk bewezen werking maar ook omdat glycolzuur heel breed inzetbaar is. Glycolzuur kan het diepst doordringen in de huid vanwege zijn kleine moleculaire structuur.

Daarnaast hebben alle producten met fruitzuren een lage pH waarde. Dit versterkt namelijk de werking van glycolzuur. Hoe lager de pH waarde, hoe dieper het in de huid door kan dringen. 
Alle Alpha-H producten zijn in staat om op celniveau te werken en te zorgen voor huidverbetering. Door gebruik te maken van verschillende fruitzuren, verschillende percentages en verschillende pH waardes, is er voor elk huidprobleem een oplossing te vinden.

 

Wat is de filosofie van Alpha-H?

Alpha-H staat garant voor om altijd het juiste te doen en de impact op het milieu te minimaliseren door gebruik te maken van:

  • Lokale grondstoffen: Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale (Australische) ingrediënten.

  • Compost: Afval wordt zoveel mogelijk gecomposteerd of verwerkt tot organische meststoffen en grondverbeteraars
  • Duurzame verpakkingen: De verpakkingen van Alpha-H bestaat voor zo’n 35% uit gerecycled materiaal. Alle verpakkingen (tubes, flesjes en doosjes) zijn 100% recyclebaar.
  • Dierproefvrij: Alle producten van Alpha-H zijn vanzelfsprekend dierproefvrij.

  • Vegan: Op een paar uitzonderingen na zijn al onze producten vrij van dierlijke ingrediënten. Het gaat in deze uitzonderingsgevallen om bijenwas, zijde extract en collageen; hiervoor zijn helaas nog geen geschikte alternatieven. 
Plastic in
  • Cosmetica: Alpha-H gebruikt in plaats van plastic microbeads, fijngemalen, biologisch afbreekbare bamboe extracten.
Palmolie: Alle producten zijn vrij van palmolie.

 

Wat zijn de bestsellers van Alpha-H?


Alpha-H Liquid Gold

Alpha-H Liquid Gold is niet voor niets met een award bekroond. Het is een multifunctioneel 4-in-1 product; een gezichtstoner, exfoliant, serum en nachtcrème / nachtmasker. Dode huidcellen worden verwijderd, de celvernieuwing wordt gestimuleerd, de teint krijgt een boost en rimpels, pigmentatie, acne(littekens) worden vervaagt. De huid krijgt een zichtbaar egale, frisse, volle en strakkere uitstraling.

Alpha-H Vitamin C Serum

Het Alpha-H Vitamin C Serum bevat 10% vitamine C en is verrijkt met ingrediënten die ervoor zorgen dat het een echte multitasker is. Het vitamine c serum stimuleert de vorming van collageen, vervaagt pigmentatie, vermindert acne en geeft de huidcellen weer energie.


Alpha-H Balancing Cleanser

De Alpha-H Balancing Cleanser is romige, super zachte vegan cleanser met een 3 in 1 werking. Het is een reiniging, oogmake-up remover en gezichtstoner in één. De reinigingsmelk zorgt ervoor dat de huid grondig wordt gereinigd zonder daarbij uit te drogen. Ook wordt het verdampen van vocht uit de huid tegen gegaan. De pH waarde van de huid wordt na het reinigen op peil gebracht waardoor er geen gezichtstoner gebruikt hoeft te worden.

 

Welke Alpha-H producten zijn niet vegan?

Op 3 producten na zijn alle producten van Alpha-H vegan. Deze producten van Alpha-H zijn niet vegan:

 

Alpha-H producten kopen?

Alpha-H producten zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over Alpha-H? Lees ook:

Alpha-H

Wat is het verschil tussen AHA en BHA?