American Nails blikt terug op meer dan 30 jaar ervaring en is één van de eerste leveranciers in Duitsland van professionele nagelcosmetica met een hoge kwaliteit en duurzaamheid voor de consument.

American Nails

American Nails is één van de eerste leveranciers in Duitsland van professionele nagelcosmetica voor de consument. American Nails heeft 30 jaar ervaring in de professionele nagelmodellage. Deze diepgaande knowhow is terug te vinden in alle American Nails-producten. Alle producten worden voortdurend herzien en verder ontwikkeld. Een hoge kwaliteitsstandaard is de basis voor ongecompliceerde producten met een zeer goede duurzaamheid.

 

American Nails producten

U zult alleen zeer professionele producten in het assortiment vinden. Helder en prijsbewust, richten ze zich op producten voor dagelijks gebruik. Een trendgerichte verscheidenheid aan kleuren helpt u om de perfecte kleur te kiezen.

 

Dierproefvrij

American Nails wijst dierproeven nadrukkelijk van de hand. Er worden geen dierproeven uitgevoerd op cosmetische producten en geeft hen geen opdracht. Dierproeven zijn sinds 1986 verboden op grond van de Animal Welfare Act voor decoratieve cosmetica. Sinds 1998 is dit van toepassing op alle cosmetische eindproducten. Een overeenkomstig verbod bestaat sinds maart 2011 ook voor cosmetische grondstoffen, wat American Nails uitdrukkelijk verwelkomt! Daarna mogen grondstoffen die zijn ontwikkeld voor gebruik in cosmetica niet langer worden getest met dierproeven op hun compatibiliteit. American Nails voert interne applicatietests of patch-tests uit op vrijwillige vrijwilligers.

 

American Nails kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van American Nails? De producten van American Nails koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.