-15%

RevitalTrax
Anti-Aging Collagen Complex - 90 sticks

€118,00
€99,95
8 op voorraad
Morgen in huis
RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een drinkbaar supplement welke zorgt voor een egaler huidbeeld en betere conditie van de haren en nagels. Lees meer...
HuidtypeAlle
ProductSupplementen
Inhoud90 sticks
 • Ma-Vr voor 21:00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf € 39
 • Klantenbeoordeling: 9,4
 • Glossy bij elke bestelling
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een drinkbaar supplement welke zorgt voor een egaler huidbeeld en betere conditie van de haren en nagels. Het Collagen Complex voedt de huid van binnenuit en zorgt voor een jongere uitstraling. Vermindert de vorming van fijne lijntjes en rimpels. Hydrateert de huid en maakt de huid zachter, gladder en soepeler. 

Bevat 3 verpakkingen van elk 30 sticks.

 

Kenmerken RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex 

 • Voor een natuurlijke huidverjonging 
 • Vermindert vorming van fijne lijntjes en rimpels
 • Hydrateert de huid
 • Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken

 

Welk resultaat kan ik verwachten?

 • Vermindering van rimpeltjes en lijntjes
 • Egalere en stevigere huid
 • Vermindering van cellulite
 • Verbeterde conditie van de haren, sterker haar
 • Verbetering van het haarvolume
 • Sterkere nagels

 

Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten?

Na 4 weken zijn de eerste verbeteringen zichtbaar en merkbaar, afhankelijk van de leeftijd en huidconditie. Na ongeveer 2-3 maanden heb je het maximale resultaat bereikt en kun je met een onderhoudsdosering verder.

 

Hoe vaak gebruik je het Anti-Aging Collageen Complex?

Wij adviseren om het Anti-Aging Collageen Complex dagelijks te gebruiken voor een periode van 2-3 maanden. Dan is het optimale resultaat bereikt en kun je verder met een onderhoudsdosering. Bij de onderhoudsdosering gebruik je het Anti-Aging Collageen Complex om de dag: Ma-Wo-Vr-Zo-Di etc.

 

Werkzame stoffen in de Anti-Aging Collageen Complex

Verisol Collageen: Werkt huidverjongend en is in staat om de huid voller en steviger te maken waardoor tekenen van huidveroudering verdwijnen.

Biotine: Heeft een ondersteunende werking op de conditie van het haar. Draagt bij aan de haargroei en zorgt voor steviger en glanzend haar.

Ester-C (Vitamine C): Helpt de huid beschermen tegen vervuiling en zonlicht, draagt bij aan de vorming van collageen. Daarnaast speelt het een rol bij de aanmaak van kraakbeen en ondersteunt het de botten.

Zink: Helpt om de conditie van de nagels te verbeteren. Daarnaast heeft het een positieve bijdrage aan de conditie van de huid.

 

Wat doet Collageen voor mijn huid?

Collageen zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hoe dat werkt lees je hieronder.

De huidlaag onder de opperhuid, de lederhuid, bestaat voor 80% uit collageen. Collageen in deze huidlaag zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Hoe steviger en elastischer de lederhuid, hoe egaler de opperhuid zonder lijntjes en rimpeltjes.

Vanaf de leeftijd van 25 treedt het verouderingsproces in werking en kan het collageengehalte in de huid afnemen. De onderste huidlaag zal langzaam afnemen in dikte. Hierdoor wordt de huid dunner en worden lijntjes en rimpels zichtbaar.

Vullen we de lederhuid aan met collageen zoals uit het Anti-Aging Collageen Complex, dan verbeteren we de onderste huidlaag en zorgen we dat deze toeneemt in volume. Hierdoor wordt de huid elastischer en steviger, wat weer resulteert in een egaler huidbeeld.

 

Voor welke leeftijd is het Anti-Aging Collageen Complex?

Wij adviseren het vanaf het 25e levensjaar. Je kunt het ook op jongere leeftijd gebruiken, dan heeft het alleen effect op een stralende huid en gezondere nagels en haren. Het is nooit te laat om te starten met het Anti-Aging Collageen Complex. De dosering van het Anti-Aging Collageen Complex verschilt wel per leeftijd.

 

Dosering per leeftijd:
Jonger dan 25: 3 doseringen per week
25 tot 40 jaar: 1 dosering per dag of 1 dosering om de dag.
40 tot 50 jaar: 1 dosering per dag
50 jaar en ouder: 1-2 dosering per dag, naar behoefte

Een verpakking bevat 30 doseringen.

 

Hoe gebruik ik het Anti-Aging Collageen Complex?

Los een stick poeder op in een glas water, thee of vruchtensap. Neem het supplement buiten de maaltijden om in, bijvoorbeeld 30 minuten voor het ontbijt of vlak voor het slapen gaan. Gebruik de eerste zes weken één stick per dag en bouw daarna af naar om de dag. Overschrijdt de aanbevolen dosering niet. 

Gebruik de stick bij kamertemperatuur (15-25 graden) en bewaar het op een droge plaats. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Geschikt voor volwassenen.

Niet geschikt voor vegetariërs, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Los een stick poeder op in een glas water, thee of vruchtensap. Neem het supplement buiten de maaltijden om in, bijvoorbeeld 30 minuten voor het ontbijt of vlak voor het slapen gaan. Gebruik de eerste zes weken één stick per dag of bouw daarna af naar om de dag. Overschrijdt de aanbevolen dosering niet. 

Gebruik de stick bij kamertemperatuur (15-25 graden) en bewaar het op een droge plaats. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Geschikt voor volwassenen.

Niet geschikt voor vegetariërs, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Collageen Peptiden (VERISOL®) van rund, natrium-L-ascorbaat (Ester-C®), zink, D-biotine B8.

Kenmerken

 • Voor een natuurlijke huidverjonging 
 • Vermindert vorming van fijne lijntjes en rimpels
 • Hydrateert de huid
 • Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken

Specificaties

HuidtypeAlle
ProductSupplementen
Inhoud90 sticks
EAN
SKURTRAX006-90