Dear Hydration Sheet Mask
€2,99

Banila Co Masker

Banila Co is het merk dat zijn oorsprong vindt in het verwijderen van je make-up. Banila Co.is opgericht in 2006 om voor de liefhebbers van make-up het reinigensritueel eenvoudiger te maken.

Banila Co is meer dan alleen de reiniging van je make-up, het merk weet als geen ander hoe een verzorgingsroutine eruit moet zien. Heeft daarvoor de juiste producten in haar assortiment, die compact is, maar ook zeer compleet kan worden genoemd.

Het populairste product van het merk Banila Co is de Clean It Zero Cleansing Balm. Een Cleansing Balm die zijn beloftes 100% waar maakt, de make-up verwijdert op een eenvoudige wijze, zonder dat de huid hierdoor schade ondervindt. Het voedt de huid, deze wordt gehydrateerd en daardoor goed verzorgd.

Masker

Banila Co heeft twee types Sheetmasker:

Banila Co Dear Hydration Sheet Mask: zachte katoenen sheet voor intense hydratatie, met lotus- en bamboe-extracten ter ontspanning, hydratatie. Pepermunt-extract zuivert de huid. Basilicum werkt kalmerend en anti-oxiderend. Neemblad zorgt voor een egale huidtoon, vermindert litteken- en pigmentatie.

Banila Co Hi Bye Soothing Sheet Mask: werkt kalmerend door het Calendula bloemenextract die de huidbarriere versterkt.

Banila Co Masker kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Banila Co snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.