BDK Parfums

Parijs, een stad vol inspiratie en het sleutelsymbool van BDK parfums. BDK Parfums zelf is een moderne bibliotheek van geuren die een verhaal vertellen. 

Elk flesje parfum is alsof je een boek opent die jou meevoert naar een andere plek.

Eau de Parfum - Gris Charnel
€170,00
Eau de Parfum - Pas Ce Soir
€170,00
Eau de Parfum - Crème De Cuir
€190,00
Eau de Parfum - Rouge Smoking
€170,00
Eau de Parfum - Sel d'Argent
€170,00
Eau de Parfum - Velvet Tonka
€190,00
Eau de Parfum - Citrus Riviera
€170,00
Gris Charnel - Hair Perfume
€58,00
Eau de Parfum - Villa Neroli
€170,00
Nuit De Sable - Eau de Parfum
€170,00
Eau de Parfum - Wood Jasmin
€190,00
Eau de Parfum - Oud Abramad
€190,00
Crème De Cuir - Hair Perfume
€58,00
Rouge Smoking - Hair Perfume
€58,00
Geurkaars - Pleine Lune
€80,00
Geurkaars - Matin Parisien
€80,00
Geurkaars - Ciel Rose
€80,00
Geurkaars - Palace Paradisio
€80,00
Geurkaars - Taxi Minuit
€80,00
Eau De Lessive White
€35,00
Pagina 1 van 2

Hoe is BDK Parfums ontstaan?


BDK Parfums is ontstaan in 2016, opgericht door David Benedek. Zijn voorliefde voor Franse parfums ontstond al op vroege leeftijd en is hem met de paplepel ingegoten. Zijn grootouders, van Roemeense en Hongaarse afkomst, arriveerden in 1950 in Parijs. Zij openden in 1959 hun eerste boetiek vlakbij de tuinen van het Palais-Royal, met luxe geurende producten. De boetiek werd uiteindelijk doorgegeven aan David zijn ouders. En zo is David uiteindelijk opgegroeid in de wereld van parfums. Na zijn studie economie en zijn leven in Peking & New York, besloot hij terug te gaan naar Parijs. Hij specialiseerde zich in parfum en cosmetica en leerde de belangrijkste grondstoffen herkennen. Hij veranderde zijn passie en voorliefde voor parfums in een behoefte; de behoefte om er zijn roeping van te maken en zo werd BDK parfums geboren. 

De bron voor BDK Parfums was Parijs zelf, de stad van contrasten en waar op iedere hoek van de straat wel iets van schoonheid te vinden is. De ontwerpstudio van BDK Parfums is gevestigd in het Palais-Royal district, daar waar het allemaal is begonnen. Samen met een jong, gepassioneerd team, streeft BDK Parfums er naar om authentiek, eigentijds en onbevreesd te zijn. 

 

Wat maakt BDK een niche parfum?


Bij elke eau de parfum van BDK is het alsof je een boek opent dat jou meeneemt naar een andere plek. Achter ieder product, elke parfum, van doos tot aan de dop van de parfum, zit een eigen verhaal. De doos, die lijkt op de omslag van een boek omhult het luxe parfum en zo vormen alle parfums samen, een geurende bibliotheek.

Bij BDKparfums hebben ze ervoor gekozen om samen te werken met Franse ambachtslieden. De fles is gemaakt door een meester glasmaker in Normandië, dit heeft ervoor gezorgd dat de kleur van de parfum nog beter uit komt in het flesje en het de geur versterkt. De dop is ontwikkeld door een traditionele goudsmid. Ontworpen als eerbetoon aal de architectuur van de koepel van het Grand Palais in Parijs. Deze plek staat symbool voor een stad waar creativiteit en vrijheid heerst. De labels op de BDK parfums en de BDK geurkaarsen worden geproduceerd door een speciaal drukfabriek in Bordeaux. En het doosje dat lijkt op een boek uit de bibliotheek, wordt gemaakt door een familie in Le Mans. De inkt is van natuurlijke oorsprong en het gekleurde papier is van recyclebaar materiaal. 

BDK Parfums wordt gedistribueerd in meer dan 30 landen en 200 exclusieve winkels over de hele wereld. Doordat ieder parfum uniek is, zijn eigen verhaal vertelt, in combinatie met het bijzondere ontwerp van de verpakkingen, zorgt het ervoor dat het een niche parfum is. 

 

De collectie van BDK Parfums


BDK Parfums bestaat uit verschillende collecties. Elke collectie heeft zijn eigen verhaal en daarmee aanpak en intentie. 

Collectie BDK Parfums Parisienne 


Elke parfum in de collectie BDK Parfums Parisienne vertelt een verhaal of moment waarin je wordt meegenomen op reis door de wijken van parijs. De collectie Parisienne is niet alleen geïnspireerd op mensen in de Frans hoofdstad maar ook de energie die de stad je mee geeft. Parijs is de ankerplaats van BDK Parfums. De collectie bestaat uit de volgende parfums:

- BDK Parfum Bouquet de Hongrie
- BDK Parfums Eau de Parfum - Pas Ce Soir
- BDK Parfums Eau de Parfum - Rouge Smoking
- BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel
- BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel Extrait
- BDK Parfum Nuit de Sable

Collectie BDK Parfums Matières


De collectie BDK Parfums Matières benadrukt het belang van de keuze van de grondstoffen en van hun oorsprong. Reizen en ontdekken staat centraal in deze collectie. De inspiratie voor elke geur uit de BDK parfum Matières collectie zit hem in de grondstof zelf. Deze collectie bestaat uit de volgende parfums:

- Tubereuse Impériale
- BDK Parfums Eau de Parfum - Wood Jasmin
- BDK Parfums Eau de Parfum - Oud Abramad
- BDK Parfums Eau de Parfum - Crème De Cuir
- BDK Parfums Eau de Parfum - Velvet Tonka

Collectie BDK Parfums Azur


De collectie BDK Parfums Azur is een eerbetoon aan de Middellandse zee. De collectie heeft frisse en citrusachtige kenmerken, die zijn oorsprong vinden in de kenmerkende landschappen van de regio. Deze collectie bestaat uit de parfums: 

- BDK Parfums Eau de Parfum - Sel d'Argent
- BDK Parfums Eau de Parfum - Citrus Riviera
- BDK Parfums Eau de Parfum - Villa Neroli

BDK Geurkaarsen

Naast de parfums heeft BDK ook nog 5 heerlijke geurkaarsen/parfumkaarsen in het assortiment. Met de titel 'Les Nocturnes', the candle collection BDK Parfums, worden de parijse nachten gevierd. Iedere geurkaars representeert een gedeelte van een nacht in Parijs, ze verlichten de straten waarmee de stad ontdekt wordt. De BDK geurkaarsen hebben gemiddeld 70 branduren.

- BDK Parfums Geurkaars - Plaine Lune
- BDK Parfums Geurkaars - Taxi Minuit
- BDK Parfums Geurkaars - Palace Paradisio
- BDK Parfums Geurkaars - Ciel Rose
- BDK Parfums Geurkaars - Matin Parisien

 

Wat zijn de bestsellers van BDK Parfums? 

Wij hebben de drie bestsellers van BDK parfums voor jou op een rijtje gezet: 

BDK Parfums Eau de Parfum - Rouge Smoking.

De BDK Rouge Smoking is een verleidelijke en levendige parfum, voor wie op zoek is naar die mysterieuze aroma van amber en muskus. Bekijk de parfum hier: BDK Parfums Eau de Parfum - Rouge Smoking.

BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel.

BDK Gris Charnel is een oriëntaalse en houtige parfum met een kruidige, warme en zacht geur. Sandelhout en vetiver komen als eerste subtiel naar boven. Bekijk de parfum hier: BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel

BDK Parfums Eau de Parfum - Pas Ce Soir.

Pas ce soir BDK is een fruitige, kruidig en houtige geur die een trilogie vormt van jasmijn, kweepeer en oranjebloesem. Speciaal voor een avond uit. Bekijk de parfum hier: BDK Parfums Eau de Parfum - Pas Ce Soir.


Zijn er samples van BDK parfums verkrijgbaar?

Alle eau de parfums van BDK zijn te verkrijgen als samples. De samples zijn verkrijgbaar in 2 ml en een travelsize formaat van 10 ml. Met een BDK tester kun je eenvoudig uitproberen welke geur het beste bij jou past. 
De BDK parfum samples kun je vinden bij het fullsize parfum.

 

Waar kun je BDK Parfums kopen?

BDK Parfums koop je bij Care for Skin, de online huidspecialist met persoonlijk en betrokken advies. Op zoek naar een geschikt product die het beste bij jou past, maar kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar!