Beautyblender is een spons welke zacht aanvoelt en flexibel is. Door de flexibiliteit vormt de Beautyblender perfect naar de countouren van je gezicht. Gezichtsmake-up wordt makkelijk aangebracht met de Beautyblender.

-7%
Liner Designer
Beautyblender
€19,95
€18,50
-8%
Liquid Cleanser
Beautyblender
€19,95
€18,45
Original
Beautyblender
€19,95
-7%
Original Micro Mini
Beautyblender
€19,95
€18,50
-7%
Nr 5 | Top 10 Make -up
Pro
Beautyblender
€19,95
€18,50
-7%
Pro Micro Mini
Beautyblender
€19,95
€18,50
-7%
Solid Cleanser
Beautyblender
€19,95
€18,50

Beautyblender

Oprichter Rea Ann Silva's ervaring omvat een 20-jarige reis als een van de meest gewilde Hollywood-make-upartiesten in de industrie. Als de creatieve kracht achter beautyblender, veranderde ze in haar eentje het schoonheidsspel. De unieke randloze make-upspons zorgde ervoor dat haar klanten er in high-definition onberispelijk uitzagen op de camera. De maker van de categorie won al snel talloze schoonheidsprijzen en is nu geliefd bij zowel make-upliefhebbers als nieuwelingen als go-to-tool voor het bereiken van een perfect gemengde teint. Tegenwoordig blijft beautyblender innovatie stimuleren met producten die minimale inspanningen vergen, maar toch maximale resultaten bieden.

Beautyblender, Eenvoudig in gebruik

Beautyblender is een spons welke zacht aanvoelt en flexibel is. Door de flexibiliteit vormt de Beautyblender perfect naar de countouren van je gezicht. Gezichtsmake-up wordt makkelijk aangebracht met de Beautyblender. Er is geen leercurve met beautyblender. Het is intuïtief en eenvoudig. Dat is de reden waarom zoveel mensen er naartoe zijn getrokken. Door de blender gewoon te deppen krijg je elke keer een perfect poriepatroon aldus Rea Ann Silva. Oprichter en CEO van beautyblender en professioneel visagist.

3 formaten Beautyblenders

Beautyblender heeft 3 formaten blenders, de Blender om te gebruiken met primers, foundations en poeders. De Blusher met het perfecte formaat voor de wangen en de Micro Mini voor ogen of spot-dekking.