Beautyblender is een spons welke zacht aanvoelt en flexibel is. Door de flexibiliteit vormt de Beautyblender perfect naar de countouren van je gezicht. Gezichtsmake-up wordt makkelijk aangebracht met de Beautyblender.

Bestseller
Original
Beautyblender
€19,95
-7%
Bestseller
Solid Cleanser
Beautyblender
€19,95
€18,50
-8%
Liquid Cleanser
Beautyblender
€19,95
€18,45
-7%
Pro Micro Mini
Beautyblender
€19,95
€18,50
-7%
Bestseller
Liner Designer
Beautyblender
€19,95
€18,50
-7%
Original Micro Mini
Beautyblender
€19,95
€18,50

Beautyblender

Oprichter Rea Ann Silva's ervaring omvat een 20-jarige reis als een van de meest gewilde Hollywood-make-upartiesten in de industrie. Als de creatieve kracht achter beautyblender, veranderde ze in haar eentje het schoonheidsspel. De unieke randloze make-upspons zorgde ervoor dat haar klanten er in high-definition onberispelijk uitzagen op de camera. De maker van de categorie won al snel talloze schoonheidsprijzen en is nu geliefd bij zowel make-upliefhebbers als nieuwelingen als go-to-tool voor het bereiken van een perfect gemengde teint. Tegenwoordig blijft beautyblender innovatie stimuleren met producten die minimale inspanningen vergen, maar toch maximale resultaten bieden.

 

Gebruik

Beautyblender is een spons welke zacht aanvoelt en flexibel is. Door de flexibiliteit vormt de Beautyblender perfect naar de countouren van je gezicht. Gezichtsmake-up wordt makkelijk aangebracht met de Beautyblender. Er is geen leercurve met beautyblender. Het is intuïtief en eenvoudig. Dat is de reden waarom zoveel mensen er naartoe zijn getrokken. Door de blender gewoon te deppen krijg je elke keer een perfect poriepatroon aldus Rea Ann Silva. Oprichter en CEO van beautyblender en professioneel visagist.

 

Beautyblender schoonmaken

Beautyblender heeft twee eigen schoonmaakproducten op de markt gebracht: de liquid blendercleanser en de blendercleanser solid. De laatste is voornamelijk bedoeld om vlekken uit je Beautyblender te halen, dus echt helemaal schoon wordt hij er niet van. De liquid blendercleanser gebruik je door het product in een kommetje te doen met een beetje koud water en de Beautyblender daar in onder te dompelen. Houd daarna je spons onder de kraan en knijp er steeds opnieuw (voorzichtig) in, zodat het schoonmaakproduct diep in de spons kan komen. Spoel hem dan uit met schoon, koud water, knijp hem een aantal keer droog en laat hem dan op een schone, goed geventileerde plek drogen.

 

Beautyblender mini

Beautyblender heeft 3 formaten blenders, de Blender om te gebruiken met primers, foundations en poeders. De Blusher met het perfecte formaat voor de wangen en de Micro Mini voor ogen of spot-dekking.

 

Beautyblender foundation

Met het gebruik van de beautyblender zie je de foundation niet bovenop je huid liggen. Je maakt de spons eerst nat en knijpt de beautyblender goed uit. Een vochtige beautyblender in combinatie met je foundation geeft het meest natuurlijke effect. Zelfs een extreem dekkende foundation ziet er mooi uit na gebruik van de beautyblender. De beste manier om de foundation aan te brengen is door te 'bouncen'. Ga niet vegen, maar dep.