Bellabaci

Bellabaci Cupping therapie is in feite een eeuwenoude therapie, waarvan wordt beweerd dat deze rond 3000 jaar voor Christus in Oost -Azië en ook het oude Arabië al werd toegepast.

Facial Cups
Bellabaci
€42,00
Body Cups
Bellabaci
€42,00
Bambino Cups
Bellabaci
€42,00
PEC Detox Essentiële Olie
€25,00
PEC Renew Essentiële Olie
€25,00
PEC Revive Essentiële Olie
€25,00
Genie Circu Flow - Purple
€44,00
Genie Coconut Oil - Black
€44,00
Genie Kung Flu - Black
€44,00

Bellabaci

Cupping therapie is in feite een eeuwenoude therapie, waarvan wordt beweerd dat deze rond 3000 jaar voor Christus in Oost -Azië en ook het oude Arabië al werd toegepast.

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruik gemaakt van kopjes, gemaakt van glas, plastic of bamboe op de huid geplaatst en vervolgens vacuüm gezogen. Zelfs in Nederland werd tijdens de middeleeuwen deze techniek al gebruikt in de badhuizen. Men dacht en denkt op deze manier afvalstoffen uit het lichaam te kunnen zuigen, verwijderen.

 

Wat doet cupping?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Bellabaci Cups. Het principe van Cupping is het plaatselijk stimuleren van de bloedsomloop.

Hierdoor komen er allerlei processen op gang in de huid die positieve effecten op de huid  hebben en de algehele conditie van de huid verbeteren. Een aantal hiervan op een rijtje:

 

 • De doorbloeding van de huid verbetert.
 • Afvalstoffen worden afgevoerd.
 • De huid wordt steviger, omdat de fibroblasten worden gestimuleerd waardoor het collageen wordt aangemaakt.
 • Kraaienpootjes en beginnende rimpels vervagen.
 • Werkstoffen worden beter opgenomen.
 • Werkt drainerend op vochtophopingen.
 • Maakt verkleving los.
 • Verzacht striae.
 • Vermindert cellulitis.
 • Werkt ontspannend op de spieren, zowel gezichts- als lichaamsspieren; kan positief uitwerken bij aangezichtsspanning en – hoofdpijn.

 

Bellabaci biedt drie type cups

 

Bellabaci Facial Cups: geschikt voor iedereen met beginnende lijntjes, voor versteviging van de huid en een sterkere doorbloeding. Deze set bestaat uit 2 cups, een zachte en een hardere variant.

Bellabaci Bambino Cups: geschikt voor de niet gevoelige en de meer geoefende (cupping) huid. De cups zijn korter dan de Facial Cups en daardoor intensiever in gebruik. Zeer geschikt voor de fijnere, kleinere oppervlakten, zoals rondom de lippen en oogcontouren. Deze set bestaat uit 2 cups, een zachte en een hardere variant.

Bellabaci Body Cups: een set van 2 cups, een zachte en een hardere variant, die de strijd aangaat met striae, cellulitis, pijnlijke en gespannen spieren.

Alle cups dienen gebruikt te worden in combinatie met een gezichts- of lichaamsolie. Kies hiervoor een passende olie die dusdanige voeding biedt, waardoor het aan te pakken "probleem" extra wordt behandeld.

De Cups zijn vrij van BPA (chemische stof in kunststof), worden niet plakkerig zodra ze met olie in aanraking komen en zijn gemaakt van medische siliconen.

 

ADVIES:

 • Gebruik de Cups nooit op een beschadigde huid, open wondjes, ontstekingen, op een zonverbrande of couperose, dunne huid of op spataderen.
 • Na het gebruik van de Facial Cups kun je ze afspoelen met lauw warm water en reinigen met een desinfecterende handzeep, droog ze daarna gelijk af. Geen andere zepen, dit kan verharding of scheuring van de cups veroorzaken. Niet laten weken, uitkoken of in de vaatwasser. De Cups mogen ook niet in combinatie met minerale olien worden gebruikt en of alcohol.
 • Drink na Cupping altijd voldoende water om je lichaam te reinigen en daarmee te ontdoen van de afvalstoffen, dit is altijd een must, maar na een massage behandeling des te meer. Cupping is uiteindelijk massage!

 

Bellabaci cups kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Bellabaci snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Bellabaci specialist online.