Bellabaci

Bellabaci Cupping therapie is in feite een eeuwenoude therapie, waarvan wordt beweerd dat deze rond 3000 jaar voor Christus in Oost -Azië en ook het oude Arabië al werd toegepast.

Facial Cups
Bellabaci
€42,00
Body Cups
Bellabaci
€42,00
Bambino Cups
Bellabaci
€42,00

Wat zijn de voordelen van Bellabaci cupping massage?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Bellabaci Cups. Het principe van de Bellabaci cupping massage benefits is het plaatselijk stimuleren van de bloedsomloop. Hierdoor komen er allerlei processen op gang in de huid die positieve effecten op de huid hebben en de algehele conditie van de huid verbeteren. Een aantal hiervan op een rijtje:

 • De doorbloeding van de huid verbetert.
 • Afvalstoffen worden afgevoerd.
 • De huid wordt steviger, omdat de fibroblasten worden gestimuleerd waardoor het collageen wordt aangemaakt.
 • Kraaienpootjes en beginnende rimpels vervagen.
 • Werkstoffen worden beter opgenomen.
 • Werkt drainerend op vochtophopingen.
 • Maakt verkleving los.
 • Verzacht striae.
 • Vermindert cellulitis.
 • Werkt ontspannend op de spieren, zowel gezichts- als lichaamsspieren; kan positief uitwerken bij aangezichtsspanning en – hoofdpijn.

Wil je meer weten over cupping? Lees dan onze blog Ben jij al bekend met cupping?

 

Wat zijn Bellabaci Facial Cups?

De Bellabaci Facial Cups is een set met twee cups, een harde en een zachte cup. De facial cups zijn geschikt voor de gevoelige huid die last heeft van kraaienpootjes, beginnende rimpels en oneffenheden van de huid.

De cups moeten altijd worden gebruikt in combinatie met een gezichtsolie of lichaamsolie. De facial cups kunnen in combinatie met de Bellabaci Genie Stress No More - Yellow gebruikt worden. Dit serum bevat natuurlijke en organische oliën die de hormoonbalans herstellen en tekenen van vermoeidheid en uitputting vermindert.

 

Hoe moet je je gezicht cuppen?

Face cupping lijkt op de traditionele bindweefselmassage. Je plaatst de Bellabaci cup op je huid en je knijpt de cup dicht, hierdoor ontstaat een zuignap-effect. Door de cup te bewegen wordt de doorbloeding in je huid extra gestimuleerd waardoor er meer collageen en elastine aangemaakt wordt. 

 

Stappenplan voor de facial cups

Het is belangrijk om altijd eerst de huid goed te reinigen. Vervolgens breng je een passend serum aan, want de cups dienen altijd gebruikt te worden met een gezichtsolie of lichaamsolie/serum. Kies hiervoor een passende olie die dusdanige voeding biedt, waardoor het aan te pakken "probleem" extra wordt behandeld.

Plaats vervolgens de cup op de huid door deze in te knijpen, daarmee zuigt de cup al vacuüm. Je moet de cup blijven bewegen, dus niet te lang op dezelfde plek laten. Werk altijd van binnen naar buiten over het gezicht, elke baan 1 of 2 keer. De beweging moet niet te langzaam worden uitgevoerd. Op deze manier masseer je je gezichtshuid en daarmee de plekken die je wilt stimuleren. 

Je kunt voor het gezicht de Bellabaci Facial Cups gebruiken, maar ook de Bellabaci Bambino Cups. Deze cups zijn speciaal voor het gezicht en geschikt voor beginnende rimpels en kraaienpootjes.

Ben je een gevorderde ''cupper''? Dan kun je deze techniek ook gebruiken voor vochtophopingen rondom de ogen, maar dan wel met de zachte variant cup.

 

Tips voor cupping van het gezicht

 • Gebruik de cups nooit op een beschadigde huid, open wondjes, ontstekingen, op een zonverbrande huid, couperose, dunne huid of op spataderen.
 • Na het gebruik van de facial cups kun je ze afspoelen met lauw warm water en reinigen met een desinfecterende handzeep, droog ze daarna gelijk af. Gebruik geen andere zepen, dit kan verharding of scheuring van de cups veroorzaken. Niet laten weken, uitkoken of in de vaatwasser. De cups mogen ook niet in combinatie met minerale oliën worden gebruikt en of alcohol.
 • Drink na het cuppen altijd voldoende water om je lichaam te reinigen en daarmee te ontdoen van de afvalstoffen, dit is altijd een must, maar na een massage behandeling des te meer. Cupping is uiteindelijk massage!

 

Wat zijn Bellabaci Body Cups?

De Bellabaci Body Cups zijn de ideale oplossing voor iedereen die last heeft van o.a. pijnlijke en gespannen spieren, gewrichtspijn. De cups verstevigen de huid, waardoor striae en cellulitis ook aangepakt worden. Het heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel).

Daarnaast kunnen de Bellabaci body cups hoofdpijn/migraine en schouderklachten verminderen en spieren ontspannen. Gebruik voor een optimaal resultaat altijd een van de serums, bijvoorbeeld de Bellabaci Genie Cellulite Be Gone - Green.

De body cups zijn geschikt voor iedere huid, behalve op een hele verslapte huid, gevoelige huid, verbrande of beschadigde huid met ontstekingen. Ook als je zwanger bent, diabetes hebt of een ongecontroleerde hoge bloeddruk hebt zijn de cups niet te gebruiken.

Ben je geïnteresseerd over wat cellulite is en hoe deze te behandelen, lees onze blog: Cellulite, wat is het en hoe kom je er vanaf!

 

Waar kun je Bellabaci kopen?

De producten van Bellabaci zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel Bellabaci online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten van Bellabaci? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.