Cupping Olie

Cupping therapie is in feite een eeuwenoude therapie, waarvan wordt beweerd dat deze rond 3000 jaar voor Christus in Oost -Azië en ook het oude Arabië al werd toegepast.

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruik gemaakt van kopjes, gemaakt van glas, plastic of bamboe op de huid geplaatst en vervolgens vacuüm gezogen. Zelfs in Nederland werd tijdens de middeleeuwen deze techniek al gebruikt in de badhuizen. Men dacht en denkt op deze manier afvalstoffen uit het lichaam te kunnen zuigen, verwijderen.

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Bellabaci Cups. Het principe van Cupping is het plaatselijk stimuleren van de bloedsomloop.

Bellabaci biedt drie type cups

Bellabaci Facial Cups: geschikt voor iedereen met beginnende lijntjes, voor versteviging van de huid en een sterkere doorbloeding. Deze set bestaat uit 2 cups, een zachte en een hardere variant.

Bellabaci Bambino Cups: geschikt voor de niet gevoelige en de meer geoefende (cupping) huid. De cups zijn korter dan de Facial Cups en daardoor intensiever in gebruik. Zeer geschikt voor de fijnere, kleinere oppervlakten, zoals rondom de lippen en oogcontouren. Deze set bestaat uit 2 cups, een zachte en een hardere variant.

Bellabaci Body Cups: een set van 2 cups, een zachte en een hardere variant, die de strijd aangaat met striae, cellulitis, pijnlijke en gespannen spieren.

Alle cups dienen gebruikt te worden in combinatie met een gezichts- of lichaamsolie. Kies hiervoor een passende olie die dusdanige voeding biedt, waardoor het aan te pakken "probleem" extra wordt behandeld.

Bellabaci biedt de volgende oliën

Bellabaci Genie Bye Bye Belly Blues - Orange: Bellabaci Genie Bye Bye Belly Blues - Orange is een comfortabele crème voor de buikstreek die helpt bij menstruatiepijn, krampen, constipatie, etc.Actieve ingrediënten, zoals lavendel, petitgrain, eucalyptus en sinaasappelschil olie helpt ontstekingen te verminderen, verwijdert gifstoffen en stimuleert de opname van voedingsstoffen. 

Bellabaci Genie Cellulite Be Gone - Green: Bellabaci Genie Cellulite Be Gone - Green ontgift het lichaam en vermindert de vorming van cellulite. Actieve ingrediënten, zoals Virgin Coconut, Marula en Moringa olie geven de huid een optimale verzorging en vermindert tegelijkertijd ook de vorming van cellulite. 

Bellabaci Genie Circu Flow - PurpleBellabaci Genie Circu Flow - Purple is samengesteld om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te verbeteren en te stimuleren. Actieve ingrediënten helpen de bloedsomloop en lymfedrainage te verbeteren. 

Bellabaci Genie Coconut Oil - BlackBellabaci Genie Coconut Oil - Black is een verzorgende, hydraterende massage gel op basis van kokosnoot olie. Deze massage gel bevat geen geurstoffen en is geschikt voor zowel het lichaam als gezicht. 

Bellabaci Genie Hello Body Mechanic - BlueBellabaci Genie Hello Body Mechanic - Blue is een verzorgende, herstellende massage gel die ontstekingen vermindert en littekens helpt te vervagen. Actieve ingrediënten verbeteren het herstellend vermogen en helpt pijn te verminderen bij krampen en verrekkingen. 

Bellabaci Genie Kung Flu - Black: Bellabaci Genie Kung Flu - Black is een verzorgende massage gel die helpt bij het vrijmaken van de luchtwegen en ondersteunt het immuunsysteem. Actieve ingrediënten, zoals Laurierblad heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt bij het bestrijden van griep symptomen. Kaneelblad en Kruidnagelknop hebben antimicrobiële eigenschappen en ondersteunen het immuunsysteem en ademhalingssysteem. 

Bellabaci Genie Skin Get A Life - PinkBellabaci Genie Skin Get A Life - Pink helpt de beschadigde en geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Deze olie is rijk aan anti-oxidanten, vitamines en essentiële vetzuren die littekens en striae vervagen en herstellen de veerkracht en elasticiteit van de huid. 

Bellabaci Genie Stress No More - Yellow: Bellabaci Genie Stress No More - Yellow bevat natuurlijke en organische oliën die de hormoonbalans herstellen en vermindert tekenen van vermoeidheid en uitputting. Actieve oliën, zoals rozenbottel, sint janskruid en geranium stimuleren de productie van serotonine die bekend staat als gelukshormoon.