Essentiële Olie

Cupping therapie is in feite een eeuwenoude therapie, waarvan wordt beweerd dat deze rond 3000 jaar voor Christus in Oost -Azië en ook het oude Arabië al werd toegepast.

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruik gemaakt van kopjes, gemaakt van glas, plastic of bamboe op de huid geplaatst en vervolgens vacuüm gezogen. Zelfs in Nederland werd tijdens de middeleeuwen deze techniek al gebruikt in de badhuizen. Men dacht en denkt op deze manier afvalstoffen uit het lichaam te kunnen zuigen, verwijderen.

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Bellabaci Cups van Bellabaci. Het principe van Cupping is het plaatselijk stimuleren van de bloedsomloop.

Bellabaci biedt drie type cups

Bellabaci Facial Cups: geschikt voor iedereen met beginnende lijntjes, voor versteviging van de huid en een sterkere doorbloeding. Deze set bestaat uit 2 cups, een zachte en een hardere variant.

Bellabaci Bambino Cups: geschikt voor de niet gevoelige en de meer geoefende (cupping) huid. De cups zijn korter dan de Facial Cups en daardoor intensiever in gebruik. Zeer geschikt voor de fijnere, kleinere oppervlakten, zoals rondom de lippen en oogcontouren. Deze set bestaat uit 2 cups, een zachte en een hardere variant.

Bellabaci Body Cups: een set van 2 cups, een zachte en een hardere variant, die de strijd aangaat met striae, cellulitis, pijnlijke en gespannen spieren.

Alle cups dienen gebruikt te worden in combinatie met een gezichts- of lichaamsolie. Kies hiervoor een passende olie die dusdanige voeding biedt, waardoor het aan te pakken "probleem" extra wordt behandeld.

Bellabaci Essentiele olie

Bellabaci PEC Deep Relax Essentiële Olie: Bellabaci PEC Deep Relax Essentiële Olie is een kalmerende olie die het gevoel van positiviteit en opgewektheid herstelt. Essentiële oliën, zoals Geranium, Ylang Ylang en Sint-Janskruid komen in de bloedbaan terecht en zorgen voor een wellness boost voor het lichaam, geest en ziel. Deze oliën zitten ook vol met voedingsstoffen, zoals vitamines en antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunen.

Bellabaci PEC Detox Essentiële Olie:

Bellabaci PEC Detox Essentiële Olie is een mix van Afrikaanse medicinale oliën, zoals Moringa en Buchu die een ontgiftende werking hebben. Deze Olie heeft een reinigende werking, verbetert de doorbloeding, breekt vet af, verbetert de lymfecirculatie en vermindert cellulite.  Essentiële oliën, zoals Marula en Moringa komen in de bloedbaan terecht en zorgen voor een wellness boost voor het lichaam, geest en ziel. Deze oliën zitten ook vol met voedingsstoffen, zoals vitamines en antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunen. 

Bellabaci PEC Muscle Support Essentiële Olie: Bellabaci PEC Muscle Support Essentiële Olie geeft extra comfort aan de spieren, verlicht ontstekingen en pijn. Deze Olie bevat actieve ingrediënten die het genezingsproces versnellen, verbeteren gewrichtsmobiliteit en kalmeren buik- en spijsverteringsproblemen.  Essentiële oliën, zoals Arnica, Zwarte Komijn en Marigold komen in de bloedbaan terecht en zorgen voor een wellness boost voor het lichaam, geest en ziel. Deze oliën zitten ook vol met voedingsstoffen, zoals vitamines en antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunen. 

Bellabaci PEC Renew Essentiële Olie: Bellabaci PEC Renew Essentiële Olie heeft een hydraterende werking en herstelt de oliebalans van de rijpere huid. Actieve oliën verminderen de vorming van fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huidtextuur en -kleur worden verbetert. Huidontstekingen en irritaties worden gekalmeerd.  Essentiële oliën, zoals Rozenbottel, Argan en Neroli komen in de bloedbaan terecht en zorgen voor een wellness boost voor het lichaam, geest en ziel. Deze oliën zitten ook vol met voedingsstoffen, zoals vitamines en antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunen. 

Bellabaci PEC Revive Essentiële Olie: Bellabaci PEC Revive Essentiële Olie herstelt de doorbloeding, verbetert kleine en grote spataderen en herstelt de hormoonbalans. Essentiële oliën, zoals Sint-Janskruid, Cape Chestnus en Kamille komen in de bloedbaan terecht en zorgen voor een wellness boost voor het lichaam, geest en ziel. Deze oliën zitten ook vol met voedingsstoffen, zoals vitamines en antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunen.