Biomaris Acne/Probleemhuid

Active Cleansing Gel
€18,50
Bestseller
Active Cream
Biomaris
€15,80
Cool Cleansing Tonic
€17,20
Cover Stick
Biomaris
€8,90
Fresh Face Peeling
€15,70
Marine Active Mask
€16,70
Power Pen
Biomaris
€13,60
Set Onzuivere Huid
€45,00

Behandelen van Acné/Jeugdpuistjes


Belangrijk bij acne is om milde producten te gebruiken. Gebruik twee keer per dag een milde reiniging om de huid te helpen genezen, de talgproductie te verminderen en om roodheid tegen te gaan. Vergeet niet om daarna een lotion te gebruiken om de pH waarde weer in balans te brengen.

De ingrediënten benzoylperoxide en salicylzuur (BHA) verbeteren de huid en helpen puistjes te voorkomen. Symptomen als puistjes, roodheid en verstopte poriën worden vermindert. Bij papels en pustels kunnen deze producten naast het gebruik van een milde reiniging je huid verbeteren. Een exfoliant met salicylzuur is daarom een goede toevoeging.

Biomaris Acne/Probleemhuid

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen. Zo is er voor de droge en gevoelige huid de Biomaris Beauty From The Sea Cream, dit is een dagcreme en nachtcreme voor de droge, gevoelige huid die naar eczeem neigt.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen. Voor de acne en probleemhuid heeft Biomaris een speciale lijn ontwikkeld, welk product past bij jou?

Biomaris 24hr Anti-Shine Cream: Biomaris 24h Anti-shine Cream is een olievrije crème. Hiermee worden storende glimplekken urenlang voorkomen. De light care gel gaat oneffenheden tegen met waardevolle actieve ingrediënten uit de zee, zoals diep zeewater en een algenextract. Het hydrateert de huid en vermindert de huidglans - uw teint ziet er gezond en egaal uit.

Biomaris Active Cream: De Biomaris Active Cream gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Biomaris Power Pen: De handige power pen is de directe hulp voor puistjes en vlekken. De pen is ontwikkeld op basis van diepzeewater en een algenextract werkt vanaf de eerste tekenen van puistjes. Het wordt lokaal op de aangetaste huid aangebracht - indien nodig meerdere keren per dag.