Biomaris Ampullen & Serums

Comfort Serum MED
€31,50
Moisturizing Ampullen
€25,00
Skin Life Serum
€35,95

Ampullen

Ampullen bevatten een hoge concentratie werkstoffen (wel 8 keer zoveel meer dan een crème!). Het zit in kleine luchtdichte flesjes in een kleine hoeveelheid, omdat er door de hoge concentratie werkstoffen minder water wordt toegevoegd. Ook is de substantie heel vloeibaar, omdat de werkstoffen hierdoor dieper in de huid dringt. Hoe dunner een product, hoe kleiner de moleculen, hoe beter de huid de moleculen kan opnemen. Ampullen kun je inzetten op huidproblemen, zoals acné, huidveroudering, couperose, rosacea of bijvoorbeeld een droge huid. De hoge concentratie werkstoffen kan een probleem sneller doen oplossen. Tevens zijn ampullen erg geschikt ter onderhoud van de huid en het voorkomen van huidveroudering en huidproblemen. De werkstoffen houden de huidcellen actief, waardoor de huid bezig blijft met zichzelf te repareren. 

Serum

Een gezichtsserum of faceserum is een vloeistof op water- of oliebasis, dat een hoog percentage actieve werkstoffen bevat. Een serum werkt specifiek op een bepaald huidprobleem of huidbehoefte en wordt onder een dag- of nachtcrème gedragen. Een serum is meestal vrij dun van substantie en kan zowel op water-, olie- of gelbasis zijn. Een serum kan dagelijks worden aangebracht na de reinigen van de huid en dus onder de dagcrème of nachtcrème.

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Welke Biomaris ampul of serum past bij jou?

Biomaris Anti Aging Serum: Het Biomaris Anti Aging Serum is een rimpel reducerende verzorging. Dit serum maakt deel uit van de Anti-Aging serie van Biomaris.Het serum zorgt er binnen één uur voor dat het vochtgehalte in de huid aanzienlijk stijgt, de huid krijgt een boost met vochthoudende ingrediënten. Na 28 dagen worden de diepte en de omvang van de rimpels duidelijk minder, mat als resultaat dat de huid steviger, gladder en soepel word.

Biomaris Comfort Serum MED: Het Biomaris Skin Barrier Concept, een uniek complex van actieve ingrediënten bestaande uit puur diepzeewater, een bruin algenextract en essentiële vetzuren, bevordert de huidregeneratie en herstelt de huidbarrière. Jeuk en het gevoel van spanning verdwijnen, de huid wordt gekalmeerd en de teint normaliseert.

Biomaris Moisturizing Ampullen: Deze ampullen zorgen voor een zacht huidgevoel, vullen het vochtgehalte aan, kalmeren en verzachten irritaties. Speciaal geschikt voor probleemplaatsen in het gezicht en het gebied rond de ogen, de hals en het decolleté.

Biomaris Skin Life Serum: Biomaris Skin Life Serum is een exclusieve speciale verzorging die de celstofwisseling en de collageen synthese activeren. Het verhoogt de weerstand van de huid tegen milieu invloeden. Het serum vitaliseert de vermoeide huid, stimuleert de celvernieuwing en versterkt de elasticiteit van de huid. Met diep zeewater en het Cellular Hydration Complex vult het de vochtafzettingen van je huid langdurig en merkbaar. De extra rimpel verminderende verzorging zorgt voor een toename van de huiddichtheid en dus een stevigere, meer verfijnde teint.