Biomaris Anti Aging

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

De huid speelt een beslissende rol bij talloze functies die het lichaam gezond houden. De wetenschap heeft aangetoond dat werkstoffen uit de zee de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigen beschermingsmechanismen versterken: ze zijn een cadeau voor het lichaam.
Het is Biomaris gelukt, deze werkstof in haar producten te verwerken. Ze voorzien de huid van alle mineralen en sporenelementen die ze nodig heeft om goed te functioneren. Algenbehandelingen werken ontspannend, zeer verzorgend, helend, ontslakkend, ontstekingsremmend en zuiverend.
Biomaris heeft een compleet programma voor elk huidtype: producten voor gezichts- en haarverzorging, lichaams- en voetverzorging, zonbeschermingsproducten, eau de toilette en een verzorgingsserie voor mannen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen. Onderstaand vindt je de Biomaris Anti Aging producten.

Biomaris Anti Aging Serum: Het Biomaris Anti Aging Serum is een rimpel reducerende verzorging. Dit serum maakt deel uit van de Anti-Aging serie van Biomaris. Het serum zorgt er binnen één uur voor dat het vochtgehalte in de huid aanzienlijk stijgt, de huid krijgt een boost met vochthoudende ingrediënten. Na 28 dagen worden de diepte en de omvang van de rimpels duidelijk minder, mat als resultaat dat de huid steviger, gladder en soepel word

Biomaris Anti Aging Cream: Dankzij de combinatie van diepzeewater, glycoproteïnen uit de Antarctische Oceaan, een collageencomplex, een extract van parelproteïnen, thalasferen en een thermoactieve vrije radicalenvanger uit de Golf van Californië, wordt de rimpeldiepte al binnen 28 dagen gereduceerd met ongeveer 30,3% - ook rond de ogen en zelfs bij een jongere huid.

Biomaris Anti Aging Eye Gel: Biomaris Anti-aging Eye Gel is een verzorgende gel voor de ogen. Kostbare werkstoffen uit de zee verminderen wallen, donkere kringen en zwellingen en remmen het ontstaan van mimische rimpeltjes. Na gebruik van 4 weken ziet de huid er fris en jonger uit.

Biomaris Anti Aging Repair Cream: De unieke combinatie van effectieve ingrediënten uit de zee beschermt tegen vrije radicalen, ontspant de huid en maakt ze glad. De gepatenteerde peptide combinatie stimuleert de spierontspanning en het herstel van leeftijdsgerelateerde huidbeschadigingen ene vermindert rimpels. Na 4 weken is de huid 25% elastischer en is het vochtgehalte in de huid met 25% toegenomen.