Biomaris Dagverzorging

Pagina 1 van 2

 

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

De huid speelt een beslissende rol bij talloze functies die het lichaam gezond houden. De wetenschap heeft aangetoond dat werkstoffen uit de zee de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigen beschermingsmechanismen versterken: ze zijn een cadeau voor het lichaam.
Het is Biomaris gelukt, deze werkstof in haar producten te verwerken. Ze voorzien de huid van alle mineralen en sporenelementen die ze nodig heeft om goed te functioneren. Algenbehandelingen werken ontspannend, zeer verzorgend, helend, ontslakkend, ontstekingsremmend en zuiverend.
Biomaris heeft een compleet programma voor elk huidtype: producten voor gezichts- en haarverzorging, lichaams- en voetverzorging, zonbeschermingsproducten, eau de toilette en een verzorgingsserie voor mannen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Welke Biomaris creme past bij jou?

Biomaris Beauty from the Sea Cream: Biomaris Beauty from the Sea Cream werd ontwikkeld voor de dag- en nachtverzorging van een droge, gevoelige huid die naar eczeem neigt. Hoogwaardige, rijke schoonheidsemulsies ontspannen en verwennen de huid, geven haar meer elasticiteit en reguleren het vochtgehalte.

Biomaris Deep Moisture Cream: Dagverzorging met puur diepzeewater en het Cellular Hydration Complex vult merkbaar en langdurig de vochtafzettingen van uw huid aan. De eigen elasticiteit van de huid is verbeterd en de vorming van rimpels is verminderd - voor een vollere, gelijkmatigere teint. Het beschermt de huid tegen negatieve omgevingsinvloeden zoals vrije radicalen en geeft de huid een zijdezacht gevoel.

Biomaris Anti-Aging Caviar Gel: De effectieve extra verzorging voor de gezichtshuid - vooral voor de lip en het neusgebied - laat een fluweelzachte en gladde huid aan direct na het aanbrengen. De voedende formule, gebaseerd op waardevol kaviaarextract en vitamine E, stimuleert en regenereert de celstructuren van de huid. De gel herstructureert de huidbarrière ter bescherming tegen vochtverlies.