Biomaris Mannen

24-h Deodorant Nature
€11,50
3 in 1 Shower Gel Nature
€17,00
After Shave Balsam
€19,60

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Welke Biomaris men's nature product past bij jou?

Biomaris 24-h Deodorant Nature: De deodorant remt de bacteriële ontbinding van zweet, waardoor lichaamsgeur wordt voorkomen. Beschermt de huid tegen negatieve milieu-invloeden. Wordt snel opgenomen. Heeft een aangename frisheid. Wordt zeer goed verdragen door de huid, dermatologisch goedgekeurd door een onafhankelijk instituut (Dermatest).

Biomaris 24-h Moisturising Cream Nature: Deze heerlijke gel beschermt de huid tegen negatieve omgevingsinvloeden zoals vrije radicalen en geeft de huid direct vocht De huid wordt onmiddellijk gestimuleerd en verfrist na het aanbrengen. De huidcellen worden voorzien van vernieuwde energie voor een anti-vermoeidheidseffect. Het product herstructureert de huid en bij regelmatig gebruik vermindert het de vorming van fijne lijntjes en rimpels. De huid voelt heerlijk zacht.

Biomaris 3 in 1 Shower Gel Nature: Deze licht schuimende emulsie heeft een vocht vasthoudend en verfrissend effect. Het laat de huid schoon en zacht aanvoelen, maakt het haar gemakkelijker te kammen en wordt zeer goed verdragen door de huid, dermatologisch goedgekeurd door een onafhankelijk instituut (Dermatest).

Biomaris After Shave Balsam: Biomaris After Shave Balsam heeft een licht verkoelend effect. Het biedt hydratatie en beschermt de huid tegen negatieve milieu-invloeden. De balsem wordt snel geabsorbeerd zonder vettig gevoel en wordt zeer goed verdragen door de huid, dermatologisch goedgekeurd door een onafhankelijk instituut (Dermatest).