Biomaris Masker

Collagen Algen Mask
€18,90
Marine Active Mask
€16,70
Super Rich Mask 75 ml
€27,90
Therapy Mask MED
€27,00

Een masker kan een ontspanningsmoment zijn voor jezelf of een oppepper voor je huid voor een speciaal moment. Je huid kan veel baat hebben bij een masker en zou daarom ook een vaste plek moeten verdienen in je huidverzorgingsroutine.

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Welke Biomaris masker past bij jou?

Biomaris Collagen Algen Mask: Dit licht verkoelende verzorgingsmasker herleeft en revitaliseert de vermoeide huid. Het product is gebaseerd op een bruin algenextract, zeewater en de hydroformule bevordert de eigen collageenvorming van de huid. Het masker verrijkt je huid intensief met vocht en compenseert kleine rimpels. Het stimuleert de bloedcirculatie van de huid, bevordert de eigen collageenvorming van de huid en heeft een licht verkoelend effect. Hydrateert de huid intensief en brengt kleine rimpels in evenwicht.

Biomaris Marine Active Mask: Biomaris Marine Active Mask is een zachtgroen, mintkleurig crèmemasker voor de gemengde tot vette huid. Overtollig talg en ontstekingen worden geremd. Met onder andere kaoline, propyleenglycol, bisabolol en natuurlijk algen. Het masker voelt fris aan, nadat het is aangebracht.

Biomaris Super Rich Mask: Biomaris Super Rich Mask is een crèmemasker. Voorziet de huid intensief van vocht en zorgt voor een zichtbaar gladder huidbeeld. Het activeert de celdeling en vermindert rimpels.

Biomaris Therapy Mask MED: Therapy Mask MED is een kant-en-klaar masker, dat de geïrriteerde huid regenereert, revitaliseert en verzacht. Verlicht een jeukend, branderig gevoel. Het Biomaris Skin Barrier Concept, een uniek complex van actieve ingrediënten bestaande uit puur diepzeewater, een bruin algenextract en essentiële vetzuren, bevordert de huidregeneratie en herstelt de huidbarrière. Jeuk en het gevoel van spanning verdwijnen, de huid wordt gekalmeerd en de teint normaliseert.