Biomaris Oogverzorging

De huid rondom de ogen is drie keer dunner dan de huid op de rest van ons gezicht. Doordat de huid dunner is, zie je rondom de ogen vaak ook sneller bloedvaten of stilstaand bloed, wat zichtbaar is als kringen onder de ogen. Ook fijne lijntjes worden met de jaren zichtbaar, vooral als er veel gelachen is. Een stukje genetische aanleg bepaalt onder andere hoe de ooghuid zich ontwikkelt, maar ook de huidverzorging kan het één en ander voorkomen. Onder oogverzorging valt een goede reiniger en een juiste oogcrème. Een goede oog make-up remover doet make-up makkelijk verdwijnen, waardoor de ooghuid niet geïrriteerd raakt. Een oogcrème bevat specifieke werkstoffen om de huid rondom de ogen te verzachten, te stimuleren tot huidversteviging en -elasticiteit. Ook is de substantie vaak wat dunner dan een dag- of nachtcrème. Dit is nodig, omdat de moleculen van een dag- of nachtcrème te groot zijn om door de drie keer dunnere ooghuid te dringen. Hoe dunner het product, hoe kleiner de moleculen, hoe beter de werkstoffen in de huid kunnen dringen

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Welke Biomaris oogverzorging past bij jou?

Biomaris Eye Cream Nature: De milde oogverzorging werd speciaal ontwikkeld voor het gevoelige gebied rond de ogen. Het is gebaseerd op puur natuurlijke ingrediënten en zorgt voor een frisse uitstraling. Uniek diepzeewater heeft een remineraliserend effect en verhoogt het eigen vochtgehalte van de huid. Vitamine-rijke duindoornolie van gecertificeerde biologische landbouw met zijn essentiële omega-vetzuren versterkt de elasticiteit van de huid en maakt deze zacht en soepel.

Biomaris Super Rich Eye Cream: De vitaliserende verzorging, zonder parfum, is speciaal ontwikkeld voor het delicate en veeleisende ooggebied. Diep zeewater, het cellulaire hydratatiecomplex en een bruin algenextract geven uw huid intensief vocht, verbeteren de elasticiteit en gaan rimpels en donkere kringen tegen.