Biomaris Reiniging & Lotion

Overdag heeft de huid veel te verduren. Of je nou binnen of buiten bent, de huid wordt bevuild met stof, zand, toxische stoffen (zoals uitlaatgassen) of make-up. Maar ook de huid zelf scheidt product uit, zoals talg en zweet. Daarnaast bevinden zich op de huid huideigen micro-organismen, zoals de stafyloccocus bacterie. Deze organismen leven op de huid en scheiden toxines uit die op de huid blijven liggen. Het is daarom belangrijk om de huid minimaal één keer daags en maximaal twee keer daags op een juiste manier te reinigen. Het belangrijkste reinigingsmoment is 's avonds.

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Welke Biomaris cleanser past bij jou?

Biomaris Active Cleansing Gel: Biomaris Active Cleansing Gel is een ultrazachte wasgel, die de huid reinigt en puistjes tegengaat. De gel, die een algenextract bevat, reinigt diep de jonge huid die de neiging heeft om vlekken te krijgen. Je huid ziet er fris en stralend uit.

Biomaris Rich Cleansing cream: Biomaris Rich Cleansing Cream is een crèmige emulsie. Reinigt de huid uiterst mild en laat een verzorgd, zacht huidgevoel na.

Bioamaris Sea Salt Facial Scrub: Biomaris Sea Salt Peeling is een milde peeling voor dieptereiniging. Ontwikkeld met onder andere ontstekingsremmend kamille-extract en kalmerend lindebloesemextract.