Biomaris Creme en Lotion 

Een lotion of creme is een verzorgend en voedend product voor je huid. Je brengt het product in stevige, gestage massagebewegingen aan, zodat je op deze manier stress weg kan nemen, pijn kan verzachten en endorfine kan versterken. Zelfs als je een huid in goede staat hebt die niet gehydrateerd hoeft te worden, is een body lotion zeker geen overbodige luxe.

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Welke Biomaris creme en lotion past bij jou?

Biomaris Skin Cream Classic: Biomaris Skin Cream is een rijke crème voor de dagelijkse gezichts- en lichaamsverzorging. Ze zijn geschikt voor de normale tot tere en zeer gevoelige tot extreem droge huid. Bevat het totale werkstoffen complex uit de zee.

Biomaris Fresh Lime Body Butter: De rijke body butter zorgt voor een exclusieve feel-good ervaring. Het activerende limoenaroma van natuurlijke etherische oliën verwent lichaam en zintuigen. Waardevolle actieve ingrediënten, zoals zeewater, jojoba-olie en shea en cupuaçu-boter, geven uw huid intensief vocht, verzorgen het soepel en laten een zijdezacht gevoel achter. De body butter bevat een huid stimulerend bruin algenextract, dat zorgt voor een stevigere huid.

Biomaris Pink Grapefruit Body Butter: De rijke body butter zorgt voor een exclusieve feel-good ervaring. Haar verkwikkende roze grapefruitaroma van natuurlijke etherische oliën verwent lichaam en zintuigen. Waardevolle actieve ingrediënten, zoals zeewater, jojoba-olie en shea en cupuaçu-boter, geven uw huid intensief vocht, verzorgen het soepel en laten een zijdezacht gevoel achter. De body butter bevat een huid stimulerend bruin algenextract, dat zorgt voor een stevigere huid.