Biomaris Douchen en Baden

Bath & Body Oil
€24,10
-30%
Bath & Shower Gel
€16,30
€11,41
Bath Sea Salt
€35,50
Fresh Lime Shower Gel
€22,00
Hair Care Shampoo
€16,90
Sea Salt Milk Bath
€23,00
19%
Shower & Shampoo
€14,60
€17,40
Shower Peeling
€18,50
Sunny Orange Shower Gel
€22,00

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Welk Biomaris douche en bad product past bij jou?

Biomaris Shower Peeling: Biomaris Shower Peeling is een milde peeling voor het lichaam, die door extracten van jojoba en hazelnoot niet alleen reinigt, maar ook verzorgt. Zo verwijdert zij de verhoornde cellen van de opperhuid, bevordert het de bloedsomloop en de lymfetoevoer.

Biomaris Bath & Body Oil: Biomaris Bath and Body Oil bevat kostbare verzorgende oliën. Is niet alleen bruikbaar als lichaamsolie, maar ook als massage- en badolie.

Biomaris Hair Care Shampoo: Biomaris Hair Care Shampoo is een milde shampoo voor dagelijks gebruik voor normaal en fijn haar. Geeft het haar volume en laat het glanzen, met provitamine B5.