Biomaris Haarproducten

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Biomaris haarproducten


Biomaris Hair Care Shampoo
: Biomaris Hair Care Shampoo is een milde shampoo voor dagelijks gebruik voor normaal en fijn haar. Geeft het haar volume en laat het glanzen, met provitamine B5.

Biomaris Shower & Shampoo: Praktische combinatie van douchegel en shampoo. Met een heerlijk frisse geur. Te gebruiken voor het wassen van normaal en vet haar. Met algen-extract, zeezout en Paardenkastanje-extract.