Biomaris Zonbescherming

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Biomaris zonbescherming


Biomaris After Sun Lotion: Biomaris After Sun Lotion met diepzeewater verzorgt en kalmeert de huid na het zonnen. Het smeert makkelijk uit en wordt snel door de huid opgenomen. De licht verkoelende lotion met de cel beschermingsfactor ectoine, vitamine E en Aloe Vera is bijzonder aangenaam bij roodheid van de huid en zonnebrand. Het beschermt de huid tegen uitdrogen, houdt haar soepel en ondersteunt een langdurige teint. 

Biomaris Sun Cream SPF 30: Biomaris Sun Cream SPF 30 met een uitgebalanceerde UVA + UVB-bescherming, biedt een hoge mate van bescherming tegen de zon – vooral voor de zongevoelige huid van het gezicht. Op basis van SPF 30 en een effectief werkstoffen complex op basis van algen, beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door zonnestraling, zoals zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. De waterbestendige crème beschermt tegen vrije radicalen en infrarood straling. De verzorgende formule met diepzeewater, de cel beschermingsfactor ectoïne en vitamine E absorbeert goed, voorkomt een droge huid en houdt de huid soepel.

Biomaris Sun Milk SPF 20: Biomaris zonnemelk SPF20 biedt een medium-hoge uitgebalanceerde UVA + UVB bescherming. Een effectief werkstoffen complex op basis van algen, beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door zonnestraling, zoals zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. 

Biomaris Sun Spray SPF 30: De Biomaris Sun Spray SPF 30 met effectief werkstoffen complex op basis van algen biedt een hoge, uitgebalanceerde UVA + UVB-bescherming. Het filtert UV-stralen om de huid te beschermen tegen zonnebrand (UVB), UVA straling en vroegtijdige huidveroudering. De waterbestendige spray met diepzeewater en vitamine E behoudt het vochtgehalte van de huid. Bijzonder handig in gebruik. Spray op de huid en verdeel het. De unieke samenstelling met olie laat een zijdezacht huidgevoel achter zonder een vet gevoel.