Blog over Huidverzorging - 10 Feiten over Huidverzorging - Care for Skin
Gratis verzending vanaf € 39
Klantenbeoordeling 9,4
Cadeau vanaf € 75

10 Feiten over Huidverzorging

 • Geplaatst op
 • Door Anja van Dijken
 • 3
10 Feiten over Huidverzorging

Wist je dat regelmatig sporten niet alleen goed is voor je lichaam en geest, maar dat het je ook helpt bij het bestrijden van rimpels? Lees het nu in ons nieuwste artikel.

Feiten en fabels over Huidverzorging

 1. Regelmatig bewegen en sporten is goed voor het verwijderen van gifstoffen uit uw huid en stimuleert de productie van Collageen, welke helpt bij het verminderen van rimpels.

 2. Voldoende slaap is niet alleen goed voor de rust van lichaam en geest, maar ook voor het ontstressen van de huid.

 3. De grootste boosdoeners van vroegtijdige huidveroudering is UV-straling. Daarom raden experts het aan altijd een product te gebruiken met een UV-filter. Vaak zitten deze al in een dagcrème verwerkt.

 4. Wat je in je mond stopt is belangrijker dan wat je op de huid aanbrengt. Eet veel vitamines, antioxidanten voedsel, fruit en groente. U zult merken dat uw huid er gezonder en frisser uit zal gaan zien.

 5. Het continu gebruik van make-up beschadigd de natuurlijke oliën in de huid en de textuur niet. Zolang de make-up van goede kwaliteit is, correct wordt toegepast en goed wordt verwijderd kan dit ook op lange termijn geen kwaad.

 6. Een dagcrème beschermt en hydrateert de huid, een nachtcrème helpt de huid te herstellen tijdens de nacht en geeft de huid voldoende voeding om het herstel te bevorderen.

 7. Reinigen is een van de belangrijkste stappen in het verzorgen van uw huid. Het verwijdert restjes make-up, vetten en vuil uit uw poriën, hierdoor wordt een doffe teint, onzuiverheden en mee-eters voorkomen.

 8. Bij gebrek aan een cleanser is warm water is een uitstekend alternatief. Warm water opent de porien en verwijdert vuil, make-up en vetten uit de poriën. Pas op met te warm/heet water, dit droogt de huid uit en verwijdert de huideigen olien.

 9. Huidverzorging wordt niet afgestemd op de leeftijd van uw huid, maar op de conditie van uw huid. Natuurlijk speelt leeftijd daar een rol in, maar de conditie van de huid blijft altijd nog de belangrijkste graadmeter.

 10. Puistjes en onzuiverheden verdwijnen niet onder de zonnebank, maar komen juist erger terug na een aantal dagen. Je lichaam en huid wi zich beschermen tegen droogte en UV-straling van de zon en zal extra talg en vetten aangaan maken om de huid beter te beschermen. Wat weer de oorzaak is van de puistjes en onzuiverheden.

Reacties

 1. Anja van Dijken (Careforskin.nl) Anja van Dijken (Careforskin.nl)

  Natuurlijk is het mogelijk om onze producten uit te proberen. U kunt contact opnemen met info@careforskin.nl, als u ons in de email kunt vertellen welke producten u uit wil proberen. Dan sturen wij u een proefpakketje naar u toe.

  Groetjes Anja

 2. chantal chantal

  hallo met chantal zou ik een paar proefjes mogen uitproberen van het merk dr eckstein de collageen serie graag hoor ik of dat mogelijk is grt chantal.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden