Bescherm je huid goed tegen de zon!

10 Mei 2017

In 4 makkelijke stappen zomer klaar!

Weet jij hoe je je het beste kunt voorbereiden op de eerste zonnestralen? Wij hebben 4 makkelijke stappen waarin je snel zomer klaar bent! Lees snel verder! 

 

Stap 1: Clean & Scrub

De eerste stap om jouw huid voor te bereiden op de zon is: scrubben! Door te scrubben verwijder je dode huidcellen en wordt je huid gladder. Een gladde huid wordt mooier, langer en egaler bruin. Je huid krijgt meer zuurstof en laat werkzame bestanddelen van crèmes beter doordringen. Doordat je met scrubben een ronddraaiende beweging maakt onder de douche, stimuleer je de bloedcirculatie. Je huid krijgt direct een gezonde teint! 

 

Stap 2: Gladde huid

Wil je graag langer af zijn van al die haartjes op je benen, onder je oksels of bij je bikinilijn? Ga dan naar de schoonheidsspecialist, die harst je hele lichaam! Een scheermesje verwijdert de haartjes binnen een handomdraai, maar na een dag verschijnen er alweer stoppeltjes of je huid kan irriteren met bultjes als gevolg. Door naar de schoonheidsspecialist te gaan kun je je scheerapparaat een aantal weken in de kast laten liggen! 

 

Stap 3: Verwen & Bescherm

Onbeschermd de zon in kan tegenwoordig echt niet meer! Smeer je daarom altijd goed in met een hoge beschermingsfactor tegen UV-stralen. Een goede zonnebrand/milk houdt je huid jong en gezond! Bekijk eens de producten van Webecos, Decleor, Vision of Dr. Eckstein. 

 

Stap 4: Aftersun 

UV-stralen, droge lucht en warmte zorgen ervoor dat de huid extra gehydrateerd en verzorgd wil worden. Aftersun geeft een fijne glow, vol verzorging en goeds. Door je aan de zon blootgestelde huid in te smeren met aftersun kalmeert deze en voelt soepel aan. Vergeet ook de rest van je lichaam niet! Nagellak in een felle en donkere kleur doet wonderen! 

 

Advies bij Care for Skin

Wil je graag een op-maat-gemaakt huidadvies? Onze schoonheidsspecialistes helpen je graag. Kom in contact door een mailtje te sturen naar [email protected] of bel naar 085-0607005.

 

 

Onze favoriete combinatie van Dermalogica voor elk huidtype

Special Cleansing Gel Skin Hydrating Booster 24-uurscreme Active Moist

Stap 1: Reinigen
Special Cleansing Gel

SHOP NU

Stap 2: Serum
Skin Hydrating Booster

SHOP NU

Stap 3: 24-uurscrème
Active Moist

SHOP NU

 

 

 

Misschien vind je deze blog ook interessant:

Cosmeceuticals