Bondi Sands! Zelfbruinen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

door Anja van Dijken
15 Juni 2022

Vind jij het ook zo spannend om een zelfbruiner te gebruiken? Ben je ook bang dat het gaat vlekken, om vooral maar niet te spreken over die oranje kleur?

Er is hoop! Bondi Sands biedt een prachtige serie zelfbruiner producten, die echt heel eenvoudig zijn aan te brengen, niet oranje kleuren en absoluut niet zullen vlekken na het aanbrengen.

 

Wat is Bondi Sands

Geniet van het leven, geniet van de zon en geniet van een mooi gebruinde huid. Bondi Sands heeft dit goed begrepen en gunt iedereen deze positiviteit en de levensstijl die daarbij hoort. Een mooi gebruinde huid, zonder vlekken, strepen of een oranje gloed. Een golden glow, die zelfs door jou thuis heel eenvoudig is aan te brengen. Dat is wat de producten van Bondi Sands beloven en doen.

Dit mooie merk, afkomstig uit Australië en geïnspireerd door het zonnige strand Bondi Beach, heeft haar focus gelegd op het zelfbruinen van de gezichts- en lichaamshuid. Maar dan wel op een manier dat iedereen het kan, heel eenvoudig.

Bondi Sands heeft een mooi en uitgebreid assortiment, veel tanning producten, maar ook de suncare en bodycare ontbreekt niet in het assortiment van Bondi Sands. Alle producten van Bondi Sands zijn eerlijke producten, zonder schadelijke ingrediënten, vrij van parabenen, sulfaten en daar komt bij dat nagenoeg alle producten ook nog eens vegan zijn.

De kokosgeur is herkenbaar binnen het merk Bondi Sands, maar toch is er ook gekozen voor een groot aantal producten die 'fragrance free' zijn, dus vrij van parfum.

In deze blog willen we je laten kennismaken met de zelfbruiners van Bondi Sands.

 

Wat zijn de voordelen van Bondi Sands zelfbruiner?

 • Eenvoudig aan te brengen.
 • Zonder strepen of vlekken.
 • Geeft de huid een goud gebruinde glow, dus niet oranje.
 • Super hydratatie van de huid.
 • Verkrijgbaar in meerdere kleur gradaties.
 • Blijft tot ongeveer 1 week mooi op kleur.

 

Hoe gebruik je de Bondi Sands zelfbruiner?

Bondi Sands bestaat uit een groot assortiment zelfbruiners, met verschillende texturen, maar ook verschillende kleurgradaties. Zo heeft Bondi Sands een zelfbruiner in de vorm van een olie, foam en milk.

De Self Tanning Foam heeft bijvoorbeeld meerdere kleurgradaties, variërend van light/medium tot ultra dark. Deze foam is verrijkt met de overheerlijke kokosgeur en geeft een zeer goede hydratatie door de aloë vera en glycerine.

Heb je een lichtere huid kies dan voor de Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium. Heeft jouw huid al een teintje van zichzelf, kies dan voor de Bondi Sands Self Tanning Foam Dark. Ga je voor een stevige gebruinde teint, dan is de Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark echt iets voor jou.

 

 

Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium Bondi Sands Self Tanning Foam Dark Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk

Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium

Bondi Sands Self Tanning Foam Dark

Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk

 

 

Hoe gebruik je de Bondi Sands Self Tanning Foam Dark

 • Geef je huid een lichte scrub met de Bondi Sands Exfoliating Mitt, zodat de dode huidcellen verdwijnen.
 • Gebruik voor het aanbrengen van de zelfbruiner, de Bondi Sands Application Mitt.
 • Breng de Self Tanning Foam royaal aan op de handschoen en verdeel deze over je lichaam, deel voor deel.
 • Wrijf heel eenvoudig met de handschoen de foam uit, totdat de huid deze goed heeft opgenomen.
 • De Self Tanning Foam heeft een guide-kleur, waardoor je precies kunt zien waar je bent gebleven.

 

Hoe gebruik je de Bondi Sands Liquid Gold Tanning Oil

 • Geef je huid een lichte scrub met de Bondi Sands Exfoliating Mitt, zodat de dode huidcellen verdwijnen.
 • Breng de olie direct aan op de huid en verdeel deze met de Bondi Sands Application Mitt om zo de olie goed te verdelen.
 • Wil je een diepere teint, gebruik na 30 minuten nog wat extra Tanning Oil.

 

Hoe gebruik je de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk

 • Geef je huid een lichte scrub met de Bondi Sands Exfoliating Mitt, zodat de dode huidcellen verdwijnen.
 • Gebruik voor het aanbrengen de Bondi Sands Application Mitt.
 • Breng een ruime hoeveelheid Tanning Milk aan op de handschoen en verdeel deze over je lichaam, deel voor deel.
 • Laat de Tanning Milk drogen voordat je de kleding aandoet.
 • Gebruik de Tanning Milk dagelijks om de kleur te onderhouden, maar een dagelijkse scrub is niet nodig. Plan het scrubmoment wekelijks in.
 • De Tanning Milk is een bodymilk en zelfbruiner ineen, super hydraterend, voedend en geeft een mooie kleur aan je huid.

 

Wat zijn Self Tanning Drops

De Bondi Bands Pure Concentrated Self Tanning Drops zijn een zeer handige toevoeging aan jouw dagelijkse gezichtscrème. Deze kleurloze en parfumvrije zelfbruiner geeft de huid een goudbruine teint. Je kunt de teint van je huid zelf bepalen door het aantal druppels dat je mengt met je dagcrème of nachtcrème. De druppels zijn rijk hydraterend door het hyaluronzuur en het bevat daarnaast ook nog eens glycerine, soja-oil, vitamine C, en vitamine E. Voedend en tegelijk de benodigde antioxidanten dus, waardoor jouw huid geniet van de nodige bescherming.

Hoe gebruik je de Bondi Bands Pure Concentrated Self Tanning Drops? Heel eenvoudig: voeg 4 tot 12 druppels toe aan je eigen dagcrème of nachtcrème, meng dit in je handpalm en breng dit aan op je gezicht, hals een decolleté. Voilà… alsof je net terug bent van een zonovergoten dagje strand.

 

Hoe lang blijft Bondi Sands zitten?

Je mag ervan uitgaan dat de Self Tan Bondi Sands ongeveer 1 week blijft zitten. Zwem je veel, of scrub je je huid regelmatig, dan zal dit korter zijn. De zelfbruiner hecht zich namelijk aan de bovenste huidlaag. Door het zwemmen of scrubben van de huid zal de zelfbruiner toch sneller van de huid loslaten.

 

Waar kun je Bondi Sands kopen?

Nu je gelezen hebt hoe eenvoudig het is om een zelfbruiner zelf aan te brengen, waag de stap en gun jezelf Bondi Sands zelfbruiner. Heb je advies nodig of zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Ze is al 30 jaar schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in huidverbetering. Huid, voeding en levensstijl zijn voor haar belangrijke componenten.