3-stappen Huidverzorging van Clinique - Care for Skin
Gratis verzending vanaf € 39
Klantenbeoordeling 9,4
Groots assortiment niche huidverzorging

Clinique's 3-Stappen Huidverzorging

  • Geplaatst op
  • Door Anja van Dijken
  • 0
Clinique's 3-Stappen Huidverzorging

Clinique, huidverzorging ontwikkeld op de specifieke behoeften van 4 huidtypes. Doordachte huidverzorging die zijn basis vindt in het 3-stappen systeem. Een uitzonderlijk merk met bijzondere producten, ik vertel jullie er graag meer over.

Clinique's 3 Fasen

Huidverzorging van Clinique begint bij het 3-stappen programma. De dermatologen van Clinique hebben een basis huidverzorgingsprogramma ontwikkeld voor de in de basis 4 verschilende huidtypes. Deze huidtypes zijn gebasseerd op het vetgehalte van de huid. Van een hele vette huid tot de meest droge en vaak ook gevoelige huid. Deze 4 huidtypes worden als volgt ingedeeld;

Type 1 - Zeer droog tot droog
Type 2 - Gecombineerd droog
Type 3 - Vet
Type 4 - Heel vet

In de basis heeft elke huid baat bij een goede reiniging en hydratatie. Clinique gaat hierin nog een stapje verder en voegt het exfoliëren van de huid eraan toe, wat eigenlijk een milde scrub is. Met het exfoliëren van de huid verwijderen we de dode huidcellen en het dieper gelegen vuil en vet uit de poriën van de huid. Een soort dieptereiniging die heel goed tweemaal per dag te gebruiken is.

De intensiteit van de producten voor de reiniging en het exfoliëren van de huid verschilt sterk per huidtype. Zo is de reiniging voor de zeer droge tot droge huid vele malen milder dan de reinigingsproducten voor de hele vette huid. Dit geldt ook voor de hydraterende stap van Clinique, deze vindt zijn basis in vochthoudende werkstoffen voor de hele vette huid en juist in vettere werkstoffen voor de droge en gevoelige huid. Zo is elk product uit het 3-stappen huidverzorgingssysteem van Clinique speciaal ontwikkeld voor het verbeteren van dat huidtype.

Wat mag u verwachten?

Wanneer u voor het eerst begint met het 3-stappen huidverzorgingssysteem van Clinique zult u merken dat de huid direct na het eerste gebruik er schoner en gladder uit zal gaan zien.

De huid wordt ontdaan van vuil, vet en dode huidcellen. Dit zal resulteren in een fijner en gladder huidbeeld. Na een periode van twee weken zul je merken dat het algemene huidbeeld verbetert en dat de huid er stralender uitziet. Door de tweemaal daagse exfolatie van de huid wordt het celvernieuwings proces van de huid gestimuleert. De hydratatie van de huid zorgt ervoor dat de vochthuishouding van de huid in balans is en dat het huidbeeld egaler is en de huid straalt.

Doordat de huid zo goed wordt onderhouden met de 3 fasen verzorging van Clinique, komen de producten die specifieke huidproblemen aanpakken ook beter tot hun recht. Deze speciefieke verzorging wordt namelijk altijd na de 3 fasen verzorging aangebracht. De huid is namelijk schoon en gehydrateert, daardoor kunnen de werkstoffen in de specifieke verzorging beter indringen in de huid.

Bent u enthousiast geworden over het 3-stappen huidverzorgingssysteem van Clinique? Wij bieden u tegen een speciaal tarief een introductieset aan, zodat u de huidverzorging van Clinique eens kunt proberen. De introductiesets worden per huidtype aangeboden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden