[ COMFORT ZONE ] – SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL

door Anja van Dijken
4 Januari 2021

De huid als de spiegel van onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid en van de keuzes die we iedere dag maken. De missie van comfort zone is het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle, met bewust gekozen en geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor onze huid, lichaam en geest. Onlosmakelijk met elkaar verbonden, door [ comfort zone ] begrepen en van daaruit is in 1996 dit prachtige merk ontstaan met een duidelijke visie en missie.


SKIN is de Focus:

[ comfort zone ] is continu bezig met onderzoek met als doel de huid te doorgronden, zodat de beste duurzame resultaten worden geboden om de schoonheid en vitaliteit van de huid optimaal te waarborgen.


SCIENCE is de Guide:

In het voortdurend proces van verbetering en het streven naar excellentie laat [ comfort zone ] zich leiden door de meest geavanceerde medische en wetenschappelijke studies.


SOUL maakt [ comfort zone ] uniek:

De mens als geheel, zo wordt de huid door [ comfort zone ] benaderd, met als vooruitstrevend doel om de mens te stimuleren om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten.

[ comfort zone ] heeft een uniek samenwerkingsverband met een team van doktoren en wetenschappers, hetgeen leidt tot de meest innovatieve, effectieve en geavanceerde oplossingen voor iedere huidbehoefte.
De huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Daarom is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van de producten te kunnen garanderen.

Maximale zorg voor de huid en haar verzorgingsproducten maakt dat de producten van [ comfort zone ] vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen, kunstmatige kleurstoffen en dierlijke grondstoffen zijn. De siliconen zijn vervangen door natuurlijke voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” garanderen voor de huid.

De producten worden geproduceerd in Italie met groene energie uit duurzame bronnen. De basis van [ comfort zone ] ligt in Parma, Italië. Daar is het merk in 1996 opgericht en onderdeel van de skin care divisie van de Davines Group, een familiebedrijf dat nog steeds met zorg wordt geleid door de familie Bollati, waarvan de oorsprong ligt in de onderzoekslaboratorium en productielocatie van een hoge kwaliteit. Het [ comfort zone ] concept wordt vormgegeven door de oprichter Dr David Bollati, zijn dynamische visie en streven naar uitmuntendheid komt voort uit zijn wetenschappelijke achtergrond als farmaceut en zijn passie voor schoonheid.

 

[ comfort zone ] biedt een reeks aan lijnen, waarbij aan elke huidtype en conditie is gedacht:

Active Pureness: lijn ter behandeling en vermindering van de onzuiverheden van een vette en onzuivere huid.

Essential: een milde en doeltreffende lijn voor de normale huid.

Hydramemory: dubbel hydraterende producten voor de extreem vochtarme huid.

Remedy: de gevoelige huid heeft baat bij deze lijn, roodheid wordt minder, de huid komt in balans.

Renight: herstel en voeding gedurende de slaap, productlijn met anti-oxidanten.

Sacred Nature: biologische lijn voor de jonge huid.

Skin Regimen: voor de vermoeide, doffe en uitgedroogde huid, lijn die de versnelde huidveroudering tegengaat.

Sublime Skin: preventieve en corrigerende lijn voor de behandeling van zon- en ouderdomsvlekken.

Sun Soul: zonnelijn voor gezicht en lichaam met een hoog percentage natuurlijk ingrediënten met een UVA en UVB bescherming, dry-touch en waterbestendige producten.

Tranquillity: aromatische, ontspannende wellness lijn die gericht is op het aangaan met de strijd tegen stress.

Water Soul: Body en Sun producten die een duurzame formule hebben met een minimale impact op het ecosysteem.

Body Active: activerende en stimulerende body producten, ter stimulering van de doorbloeding, verstevigen en hebben anti-oxidanten werking.

Body Strategist: effectieven lichaamslijn ter voorkoming en bestrijding van cellulitis.

 

Advies bij Care for Skin

Wil je graag een op-maat-gemaakt huidadvies? Onze schoonheidsspecialistes helpen je graag. Kom in contact door een mailtje te sturen naar [email protected] of bel naar 085-0607005.

 

 

Onze favorieten van [ comfort zone ]:

Sublime skin Color Perfect SPF50 Sacred Nature Youth Serum Remedy Cream to Oil

Sublime skin Color Perfect SPF50

SHOP NU

Sacred Nature Youth Serum

SHOP NU

Remedy Cream to Oil

SHOP NU

 

 

 

Misschien vind je deze blog ook interessant:

Gevoelige huid, wat te doen?

 

 

Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Ze is al 30 jaar schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in huidverbetering. Huid, voeding en levensstijl zijn voor haar belangrijke componenten.