Comfort Zone Sublime Skin

door Anja van Dijken
19 September 2022

Elke leeftijd kent zijn charmes, maar brengt ook eigen tekenen van huidveroudering met zich mee. In welke fase van huidveroudering je ook zit, Comfort Zone Sublime Skin gaat met jouw huid mee.

Sublime Skin van Comfort Zone herstelt huidverslapping, corrigeert pigmentatie en beschermt de ouder wordende huid met een hoge kwaliteit gezichtsverzorging. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en hooggekwalificeerd, waardoor het veelbelovend is voor jouw huid.

Lees mee wat Sublime Skin voor jouw huid kan betekenen.

 

Voor wie is de Sublime Skin lijn geschikt?

Sublime Skin van Comfort Zone zorgt voor de 38+ huid, plat gezegd: de huid die collageen nodig heeft. Verschillende factoren maken dat de huidconditie geleidelijk achteruit gaat, zoals het ouder worden, de zon, het milieu en onze soms ook schadelijke leefstijl. De elasticiteit en stevigheid vermindert wat zich uit in een verslapte huid, rimpels en pigmentatie.

Comfort Zone Sublime Skin Color Perfect SPF50

Comfort Zone Sublime Skin Color Perfect SPF50

 

Rond 45-jarige leeftijd komen daar ook de eerste overgangsverschijnselen voorbij. De aanmaak van het hormoon oestrogeen neemt namelijk af, wat directe gevolgen heeft voor de huid en ook het lichaam. Oestrogeen zorgt er juist voor dat de collagene en elastine vezels continue worden aangespoord om zich te blijven vernieuwen. 

Hoe logisch dus dat in de overgangsperiode, die wel flink wat jaren kan duren, de huid zal gaan verslappen. Het oestrogeen is afgenomen en daarmee de vernieuwing van de collageen en elastine vezels ook.

Comfort Zone Sublime Skin AHA (Micropeel) Lotion Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum

Comfort Zone Sublime Skin AHA Micropeel Lotion

Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum

 

Comfort Zone kiest heel bewust wat er wordt gebruikt in deze mooie productlijn, voor een effectieve en verantwoorde verzorging van de kwetsbare, ouderwordende huid. De Sublime Skin lijn bevat goede peelings en verstevigende formules met een liftend effect. Het resultaat daarvan is een stevige, strakke en gelifte huid met een heldere uitstraling.

We leggen je graag uit hoe je dit resultaat kunt bereiken met Sublime Skin van Comfort Zone.

 

Welke skincare routine is het beste voor de ouderwordende huid

Wil je jouw huid goed herstellen en onderhouden, maar ook de juiste stimulans en voeding geven?

Hieronder hebben we een tweemaal daagse ('s ochtends en 's avonds) skincare routine met de Sublime Skin lijn van Comfort Zone voor jou opgesteld.

Stap 1. Cleanser

Tip. De Comfort Zone Sublime Skin AHA Micropeel Lotion is een toner die de celvernieuwing stimuleert en zorgt voor een betere opname van gezichtsverzorging.

Comfort Zone Essential Milk

Comfort Zone Essential Milk


Stap 2.
Serum        

  • De Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum zorgt voor voor zichtbaar minder rimpels en een stevige huid.
  • De Comfort Zone Sublime Skin Oil Serum is speciaal voor de zeer droge huid die een sterke voeding en hydratatie nodig heeft.

Tip. Gebruik in plaats van een serum, de snelwerkende Comfort Zone Skin Lift Ampullen om de elasticiteit en stevigheid van de huid te herstellen.

 

Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum Comfort Zone Sublime Skin Lift Ampullen

Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum

Comfort Zone Sublime Skin Lift AmpullenStap 3.
Dagcrème en nachtcrème

Comfort Zone Sublime Skin Cream Comfort Zone Sublime Skin Oil Cream Comfort Zone Sublime Skin Fluid Cream

Comfort Zone Sublime Skin Cream

Comfort Zone Sublime Skin Oil Cream

Comfort Zone Sublime Skin Fluid Cream

 


Stap 4.
Oogcrème

Comfort Zone Sublime Skin Eye Cream

Comfort Zone Sublime Skin Eye Cream

 

Wil je jouw huid een extra boost geven en stimuleren tot een snellere vernieuwing? Hieronder hebben we nog een paar suggesties voor je:

 

Welk resultaat kun je verwachten van de Sublime Skin producten?

Alle producten van de Comfort Zone Sublime Skin lijn zijn gericht op de aanmaak van extra collageen en elastine vezels, het herstel van pigmentatie en een sterke hydratatie op basis van hyaluron.

Het resultaat: een zichtbaar stevige huid, meer elasticiteit, optimale hydratatie en een liftend effect.

Meer weten over elastine en collageen? Dan raden wij onze blog Elastine en Collageen: een ijzeren duo! aan.

 

Wat zijn de nieuwste producten uit de Sublime Skin lijn?

Hou je van lichtere texturen en niet te olieachtige crèmes? Dan is de nieuwe Comfort Zone Sublime Skin Fluid Cream echt iets voor jou. Een lichte gezichtscrème die de huid dag en nacht helpt om optimaal gehydrateerd te blijven, en daarnaast de elasticiteit en stevigheid goed op niveau houdt.

 

Comfort Zone Sublime Skin Fluid Cream

Comfort Zone Sublime Skin Fluid Cream

 

Nieuw in het assortiment is ook de Comfort Zone Sublime Skin Neck & Decolleté Fluid. Dit is een specifieke luchtige formule voor de tere hals en decolleté, die onmiddellijk een verstrakkend effect geeft. Testen hebben uitgewezen dat na een gebruik van 28 dagen 100% van de gebruikers de huid als ontspannen, glad ervaart. Tegelijk ervaart 90% van de gebruikers de huid steviger en elastischer, waarbij na 2 maand gebruik rimpels zichtbaar zijn verminderd.

 

Comfort Zone Sublime Skin Neck & Decollete Fluid
Comfort Zone Sublime Skin Neck & Decollete Fluid

 

Ben je op zoek naar een ultra-voedende en verstevigende crème, die de huid meer elasticiteit geeft? Dan is de Comfort Zone Sublime Skin Rich Cream een aanrader voor de extreem droge, dunner en rijper wordende huid. Deze crème geeft de huid een direct veel comfort, waardoor de huid ook direct meer glans geeft, stevigheid en zichtbaar minder rimpels in korte tijd. Binnen een termijn van 28 dagen zal de huid meer stevigheid, elasticiteit en minder rimpels tonen.

 

Comfort Zone Sublime Skin Rich Cream
Comfort Zone Sublime Skin Rich Cream

 

Alle ingrediënten bij Comfort Zone Skincare zijn vegan, zuiver en dermatologisch getest op de gevoelige huid. Daarbij zijn de gebruikte ingrediënten tot 99,5% van natuurlijke oorsprong.

De producten van Comfort Zone zijn vrij van:

  • siliconen en parabenen
  • dierlijke extracten
  • kunstmatige kleurstoffen
  • synthetische geurstoffen
  • acrylaten en PEG’s

 

Comfort Zone Sublime Skin kopen

Ben je geïnteresseerd in de producten van deze mooie Sublime Skin lijn? De producten van Comfort Zone koop je bij Care for Skin. Wil je graag meer informatie en een goed advies over de producten? Neem dan contact op met een van onze specialisten, we helpen je graag verder.

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Ze is al 30 jaar schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in huidverbetering. Huid, voeding en levensstijl zijn voor haar belangrijke componenten.