Gooi wat in mijn schoentje

door Anja van Dijken
21 November 2014


Victoria's Secret Body Mists en Body Lotions  - € 10,90

Populair bij jong en oud, deze verzorgende en hydraterende Mists en Lotions van Victoria's Secret. De verpakkingen van Victoria's Secret zijn qua ontwerp een lust voor het oog en maken het mede daarom om leuk cadeau.
Malu Wilz Eyelightsset - € 19,50


De 24hr Everlasting Mascara en de Soft Eye Styler van Malu Wilz in een cadeauverpakking. Beide in een diep zwarte kleur welke de ogen een mystirieuze uitstraling geven. Normaal worden deze producten aangeboden voor € 30,50, nu voor slechts € 19,50.Rich & Silky Body Butter - € 39,00


De nieuwe Body Butter van Dr. R.A. Eckstein, heerlijk om je lichaam mee te verwennen tijdens deze koude wintermaanden. in een groot verpakking van 200ml om je huid de hele winter door zacht en soepel te houden.
Decleor Coffrets - Vanaf € 41,50


Elk jaar brengt Decleor een aantal Coffret uit met daarin een complete huidverzorgingslijn voor uw gezicht. Verpakt in een luxe beautycase zijn dit schitterende cadeau's om weg te geven of te ontvangen. De Coffrets zijn verkijgbaar voor de Normale/Vochtarme huid, Gevoelige huid, Rijpere huid, Anti Aging en een speciaal voor mannen. Kortingen op een coffret lopen op tot 50%.
Decleor Essence de Nuit - € 126,00


De kuur voor de December maand. Deze kuur van Decleor duurt 30 dagen en is erop gericht om uw huid te verjongen en de celvernieuwing van uw huid te stimulieren. Het Anti-Aging product om te stralen met de Kerst.
Malu Wilz Just Minerals Eye Shadow - € 13,50


Oogschaduw welke vrij is van chemische toevoeging en geheel uit natuurlijke bestandsdelen is gemaakt. De bijzondere Pearl-pigmenten laten een intensieve kleur achter en zorgt voor een spannende oogmake-up. Dit alles in een prachtige verpakking.

Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Ze is al 30 jaar schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in huidverbetering. Huid, voeding en levensstijl zijn voor haar belangrijke componenten.
Wat te doen tegen vet haar
Lees meer...
24 Jun 2020
Siliconen in cosmetica
Lees meer...
17 Jun 2020