SPOTLIGHT: Haal de zon in huis met Malu Wilz!

door Julianne Bruining
29 Mei 2019

Haal de zon in huis met Malu Wilz!

In Nederland hebben we niet altijd geluk met het weer. Zomers zijn wij Nederlanders altijd maar al te blij met een weersvoorspelling vol zonneschijn en een lekkere warme temperatuur. Soms kunnen we er weken van genieten, soms maar een paar dagen. Hoe dan ook, met deze producten haal jij de zon in huis en kun jij non stop genieten van een gezonde, beschermde, bruine huid.

De makkelijke zelfbruiner

Malu Wilz heeft een nieuw product ontwikkeld: de Malu Wilz Self Tanning Lotion Face & Body. Zoals de naam als zegt is dit een zelfbruiner, geschikt voor lichaam én gezicht! Dankzij de het stofje DHA (dihydroxyacetone) is de lotion in staat om de bovenste huidlaag subtiel bruin te kleuren en een zongekust effect te geven. DHA is een ketose-suikermolecuul, die reageert met bepaalde eiwitten uit de bovenste lagen van de huid. Daar bevinden zich droge huidcellen en die kleuren door deze reactie binnen 3 á 4 uur bruin. De kleur vervaagt wanneer de huidcellen door het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid afschilferen. De lotion heeft een fijne textuur die makkelijk egaal te verdelen is. De Zelfbruiner Lotion bevat walnootextract en sheaboter, wat de huid voedt en zacht doet laten aanvoelen. Hij is vrij van parabenen, minerale oliën, alcohol en hij is dermatologisch getest.

 

Self Tanning Lotion

Malu Wilz Self Tanning Lotion Face & Body

 

Beschermen tegen de zon

Wanneer de zonnige dagen dan toch ineens in opkomst zijn, is een goede bescherming tegen Uv-stralen erg belangrijk. Uit diverse onderzoeken blijkt dat Uv-straling de grootste veroorzaker van huidkanker is en daarnaast veroorzaken Uv-stralen 96% van vroegtijdige huidverouderingssymptomen. Bescherm je huid daarom altijd minimaal met een SPF30 of SPF50, ook als je nooit verbrand. De Malu Wilz Sun Protect Body SPF30 is geschikt voor het lichaam: hij trekt snel in en bevat hyaluronzuur. Hyaluronzuur werkt vochtvasthoudend en voedt de huid intensief. Hij heeft een lekkere zomerse geur en met een inhoud van 200ml en met factor 30 ben jij voor een flink aantal zonnige dagen goed voorzien.

 

Malu Wilz Sun Protect Body SPF30

Malu Wilz Sun Protect Body SPF30

 

Voorkomen van huidveroudering

Ook wanneer het half bewolkt is, is het belangrijk om onbedekte delen van je lichaam te beschermen tegen Uv-straling. Het gezicht wordt continu blootgesteld aan Uv-straling en symptomen van vroegtijdige huidveroudering zijn dan ook meestal te zien in het gezicht, hals en decolleté als pigmentvlekken en fijne lijntjes. Maar op bewolkte dagen smeer je vaak niet je hele lijf in met zonnebrandcrème. Daarom is de Malu Wilz Sun Protect Face SPF30 geschikt voor dagelijks gebruik. Naast dat de Sun Protect Face ook hyaluronzuur bevat, bevat hij ook vitamine E. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen. Hij ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en is dermatologisch getest. Je kunt de Sun Protect Face dragen in plaats van een dagcrème. Breng dan eerst een serum aan, passend bij jou huidtype en vervolgens de SPF crème hier overheen. Vergeet ook niet de handruggen in te smeren, om ook deze onbedekte delen te beschermen tegen de UV-stralen.

 

Sun Protect Face SPF30

Malu Wilz Sun Protect Face SPF30

 

 

Wij horen graag wat je van de Malu Wilz zonproducten vindt! Heb je hulp nodig bij het bestellen op de website? We helpen je graag.

 

Advies bij Care for Skin

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste Malu Wilz of andere merken producten voor jouw huidtype? Onze schoonheidsspecialistes helpen je graag. Mail je vraag naar [email protected] of bel met ons via 085 - 060 7005.

 

 

Onze favoriete cleanser

Image Skincare Vital C Hydrating Facial Cleanser Neoderma The Micellar Nouvital Azulen Cleansing Oil

Image Skincare VITAL C Hydrating Facial Cleanser

Neoderma The Micellar

Nouvital Azulen Cleansing Oil

 

Of ga naar onze 'Top 10 Reiniging'

 

 

 

Misschien vind je deze blog ook interessant:

Blog Jouw lijf van top tot teen, beautyproducten

Julianne Bruining
Julianne Bruining
Julianne is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en breidt haar kennis steeds verder uit door middel van verschillende trainingen en opleidingen. Ze is een echte vakvrouw die graag ingrediëntenlijsten uitpluist en aan de hand daarvan het beste advies voor jouw huid geeft.