Hannah, van huidprobleem tot doelgerichte oplossing!

door Anja van Dijken
23 November 2023

Hannah, niet zomaar huidverzorging, maar met recht huidverbetering. Zichtbaar, duurzaam en doelgericht voor elke huid!

Hannah en Care for Skin!

Echt super blij zijn we met dit nieuwe mooi merk. We zijn op training geweest in Voorthuizen, waar Hannah is gevestigd. Een paar dagen gevuld met stevige theorie, met daaraan gekoppeld de praktische ervaring opdoen. We mogen met recht trots zijn, dat we ons officieel Hannah huidcoach mogen noemen. In onze experience centre, hebben we dit mooie merk inmiddels toegevoegd en kun je jouw huid flink onder de loep laten nemen.

 

Hoe werkt Hannah?

Werken vanuit het huidprobleem, de huidbehoefte die jij ervaart, gericht op een duurzame, zichtbare en doelgerichte oplossing voor jouw huid. Doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glow en de algehele huidconditie. Op deze speerpunten werkt het Hannah principe.

Hannah werkt daarom uitsluitend met volwaardig getrainde huidcoaches. Dit betekent dat jij als klant van A tot Z wordt begeleid, door jouw persoonlijke Hannah huidcoach, een unieke samenwerking. Met als doelstelling alles uit jouw huid te halen wat mogelijk is middels de Hannah methode, de producten en speciale massage technieken.

Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jouw huidbehoefte volledig centraal staat.

Waarom Hannah huidcoaches, wat houdt dat in?

De Hannah huidcoach is de schoonheidsspecialist die door Hannah is getraind en gericht is op het coachen van jou als klant. We nemen jou en je huid letterlijk bij de hand. Je wordt door onze Hannah huidcoach van "A tot Z" begeleid in het proces van huidverbetering.

 

Hannah red line

 

Care for Skin Hannah huidcoaches!

Onze schoonheidsspecialistes zijn getraind tot volwaardige huidcoaches. Ze hebben optimale kennis van de Hannah producten, de Hannah behandelingen en het coachen van jou als klant.

Dit zijn de stappen die je samen met je Hannah huidcoach zet:

Met de Hannah huidcoach spreek je af wat het uiteindelijke te bereiken doel is en wordt jouw huidprobleem of jouw huidbehoefte intensief gescreend.

Meten is weten! Daarom ondergaat jouw huid bij elke behandeling of wanneer tussendoor gewenst een meting van het vochtgehalte, vetgehalte, de pH-, melanine- en erytheem waarde.

Aan de hand deze bevindingen wordt een behandelplan opgesteld. Dit plan is altijd gericht op: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.

Het behandelplan omvat in grote lijnen: Wat is het uiteindelijk doel? Welke behandelingen heb je hiervoor nodig? Welke producten voor thuisgebruik horen daarbij. Wat kun je verwachten?

♣ Samen met je huidcoach houd je nauw contact over de vorderingen.



Behandelplan Hannah principe

Reinigen Hannah

De huid wordt gereinigd, gezuiverd, verzacht, gekalmeerd en tegelijk wordt de pH-waarde hersteld/gereguleerd.

Hannah Clear Cleansing Oil is een multi reiniging op basis van natuurlijke oliën, reinigt de huid van onzuiverheden, make-up en is zelfs inzetbaar als scheerolie.

Hannah Cleansing Milk is een hydrofiele cleanser die de huid diep en intens reinigt, de pH-waarde reguleert en niet uitdroogt.

 

Hannah Clear Cleansing Oil Hannah Cleansing Milk

Hannah Clear Cleansing Oil

Hannah Cleansing Milk



Peelen Hannah

Peelen heeft het effect van celvernieuwend, egaliserend, verzachtend en een stimulans van de bloedsomloop. De huid is na de peeling volledig ontvankelijk voor de volgende stimulerende en herstellende stap.

Hannah Primum Elixer, deze milde peeling is op basis van 10% amandelzuur, die langzaam in de huid doorwerkt, waardoor de huid niet zal gaan irriteren. Zeer geschikt om het hele jaar door te gebruiken, tegen pigmentatie, een vochtarme huid, egale en zuivere huid.

Hannah Enzymatic Skin Peeling, een milde maar effectieve peeling voor alle huidjes, zelfs voor de meest gevoelige. Op basis van citroenzuur en vitamine C.

Hannah Primum Elixer Hannah Enzymatic Skin Peeling

Hannah Primum Elixer

Hannah Enzymatic Skin Peeling



Stimuleren Hannah

Stimuleren van de doorbloeding, werkt huidvernieuwend, geeft de huid een krachtige zuurstofimpuls, verhoogd de opname capaciteit van voedende en herstellende producten. Deze Hannah huidproducten zullen de huid zuiveren, kalmeren, de huidteint verbeteren en blokkades in de huid zullen opheffen.

Hannah Cell Active, een ware must voor elke huid(verbetering), het paradepaardje van Hannah! De Hannah Cell Active is in te zetten bij iedere vorm van huidverbetering. Deze exfoliant zorgt voor een sterke doorbloeding, verhoogt zuurstof en werkstof opname, heft blokkades op, is celvernieuwend en teint verbeterend. Een echte aanrader in jouw Hannah Skincare.

Hannah Active Mask, een zuiverend en peelend masker, die de doorbloeding van de huid stimuleert. Geeft een warme gloed en tegelijk roodheid: dit zorgt voor een betere zuurstoftoevoer, waardoor huidactiviteit verbetert en onzuiverheden verminderen.

Hannah Cell Active Hannah Active Mask

Hannah Cell Active

Hannah Active Mask

 

 

Herstellen Hannah

Herstel van de huid: het vochtgehalte, de natuurlijke weerstand, een egale teint, de opname van antioxidanten, de stimulans op de collageenaanmaak, de pH-balans, intense productopname. Al deze herstelpunten werken bij aan een optimaal huidbeeld, waarbij de huid zichtbaar rustiger, egaler en een vitale aanblik geeft.

Hannah BeYOUty Serum, een serum dat bij uitstek geschikt is voor de gevoelige, onzuivere huid met acne en of rosacea. Het Hannah BeYOUty Serum is tegelijk ook anti aging. Bevat Cannabidiol (collageenstimulerend, antioxidant), Ferulic Acid (krachtige antioxidant) en Niacinamide - B3 (jeuk, weerbaarheid van de huid verhogend).

Hannah Equalizer, deze Hannah crème vermindert zichtbare pigmentvlekken, hydrateert sterk en stimuleert de aanmaak van collageen.

Hannah BeYOUty Serum Hannah Equalizer

Hannah BeYOUty Serum

Hannah Equalizer



Beschermen Hannah

Herstel en bescherming van de huid, deze twee eigenschappen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het aanvullen van de natuurlijke vet- en vochtbalans en tegelijk voorkomen van vochtverlies in de huid. Het optimaliseren van de huidbarrièrefunctie, verstevigen van de huid, voeden met antioxidanten en last but not least: optimale bescherming met een UV-filter.

Hannah Cell Recovery Cream, deze Hannah creme legt een vetfilmpje aan op de huid, waardoor deze beschermd is tegen vochtverlies, een ware aanrader bij huidherstel.

Hannah Juvi Protect SPF High, dagcrème met SPF30 voor de lichte en gevoelige huid. Is kalmerend, verkoelend en rijk aan antioxidanten, niet te missen in jouw Hannah Skincare.

 

Hannah Cell Recovery Cream Hannah Juvi Protect SPF High

Hannah Cell Recovery Cream

Hannah Juvi Protect SPF High



Advies over Hannah nodig?

Ben je net zo enthousiast geworden als onze Hannah huidcoaches? Ben je toe aan een Hannah behandeling, Hannah coaching? Neem dan contact op met onze Care for Skin Hannah huidcoaches voor een afspraak. Maak een afspraak via: 0850607005 of stuur een mail naar [email protected]

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.