Image Skincare

door Anja van Dijken
6 Maart 2023

IMAGE Skincare, zomaar een merk in het rijtje of is deze toch wel heel speciaal? Wij van Care for Skin zijn ervan overtuigd dat IMAGE Skincare een parel is in de wereld van huidverbetering.

Wij vertellen je graag meer en hopelijk ben jij dan net zo enthousiast als wij zijn over dit bijzondere, doeltreffende en huidverbeterende merk.

 

Waar staat IMAGE Skincare voor?

Effectieve huidverbetering, trots op jezelf én op je huid zijn, dat is in het kort de filosofie van IMAGE Skincare. Hoogwaardige producten met hoge concentraties aan natuurlijke en innovatieve ingrediënten, die hun werking inmiddels wel hebben aangetoond en zelfs wetenschappelijk hun effectiviteit hebben bewezen.

Voor iedere huidtype, huidprobleem of huidconditie heeft IMAGE Skincare in haar veelzijdigheid aan productlijnen de juiste oplossing voor jouw huid. De juist skincare routine met IMAGE Skincare producten zal het beste in jouw huid naar boven halen.

De focus bij IMAGE Skincare ligt heel specifiek op huidverbetering. Denk hierbij aan de aanpak van huidveroudering, pigmentatie, acne en de gevoelige huid. Wat jouw leeftijd, jouw huidtype of huidconditie ook is: huidverbetering is er voor iedereen en speciaal voor jou!

IMAGE now... AGE later!

 

Welke productlijnen zijn er van IMAGE Skincare?

Alle productlijnen binnen IMAGE Skincare kunnen onderling worden gecombineerd. De reden hiervoor is dat door het combineren van de verschillende productlijnen, alle specifieke huidproblemen en huidcondities het beste kunnen worden behandeld.

IMAGE Skincare VITAL C

De meest geliefde en gebruikte lijn is de IMAGE Skincare VITAL C. De Vital C-lijn is geschikt voor bijna alle huidtypes waaronder de normale huid, droge huid, gevoelige huid en doffe huid, tegelijk is deze lijn zeer effectief voor anti-aging. De Vital C-lijn zorgt voor extra hydratatie, stimuleert de celvernieuwing en beschermt de huid tegen uv-stralen, waardoor het vroegtijdige huidveroudering tegengaat.

Image Skincare VITAL C - Hydrating ACE Serum

Image Skincare VITAL C - Hydrating ACE Serum

 

Het IMAGE Skincare VITAL C - Hydrating ACE Serum voedt de huid met de vitamines A, C en E. Het is een hydraterend vitamine C serum met krachtige antioxidanten om de aanmaak van collageen te stimuleren. Hierdoor wordt ook de weerbaarheid tegen uv-stralen verhoogt en pigmentatie vorming geremd. Het IMAGE vitamine C serum is geschikt voor alle huidtypes en hoort eigenlijk wel in elke skincare routine thuis.

IMAGE Skincare CLEAR CELL

Voor de huid die acne, puistjes en een overtollige talgproductie heeft is de IMAGE Skincare CLEAR CELL lijn een echte uitkomst. In de meeste producten van de IMAGE Clear Cell lijn zit salicylzuur verwerkt. Salicylzuur is een ingrediënt dat ervoor zorgt dat de huid niet te dik wordt, het reinigt tot diep in de poriën, werkt antibacterieel en het lost overtollig talg op. Hierdoor worden nieuwe verstoppen en puistjes voorkomen, waardoor de huid een egaal huidbeeld krijgt.

Image Skincare CLEAR CELL Clarifying Salicylic Gel Cleanser Image Skincare CLEAR CELL Restoring Serum Image Skincare CLEAR CELL Mattifying Moisturizer

Image Skincare CLEAR CELL Clarifying Salicylic Gel Cleanser

Image Skincare CLEAR CELL Restoring Serum

Image Skincare CLEAR CELL Mattifying Moisturizer

 

 

IMAGE Skincare AGELESS

Speciaal voor de ouder wordende en rijpere huid is er de IMAGE Skincare AGELESS lijn. De AGELESS lijn is ook zeker geschikt voor de huid met grove poriën, onregelmatige huidstructuur, pigmentatie of doffe teint. De producten in deze lijn zijn verrijkt met glycolzuur en retinol, die de celvernieuwing stimuleren en de huidstructuur egaliseren. Tegelijk stimuleren deze ingrediënten ook de aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt dus van alle kanten aangezet om te vernieuwen en verbeteren.

Image Skincare AGELESS - Total Pure Hyaluronic Filler Image Skincare AGELESS - Total Retinol-A Crème Image Skincare AGELESS - Total Overnight Retinol Masque

Image Skincare AGELESS - Total Pure Hyaluronic Filler

Image Skincare AGELESS - Total Retinol-A Crème

Image Skincare AGELESS - Total Overnight Retinol Masque

 

 

IMAGE Skincare ILUMA

Als je last hebt van pigmentvlekken is de IMAGE Skincare ILUMA lijn zeer geschikt om te gebruiken. Dankzij natuurlijke huidoplichters is deze lijn zeer geschikt voor pigmentatie, donkere vlekken en ook rode vlekjes veroorzaakt door puistjes. Er worden geen fruitzuren of andere blekende middelen in deze lijn gebruikt. Daarmee is de ILUMA lijn erg geschikt om tijdens de zwangerschap te gebruiken, om het zwangersschapsmasker (melasma) te voorkomen of te remmen.

Image Skincare ILUMA - Skin Brightening Serum

Image Skincare ILUMA - Skin Brightening Serum

 

De IMAGE Skincare ILUMA - Skin Brightening Serum is een verhelderend serum dat pigmentvlekken voorkomt. Het ILUMA serum werkt daarnaast kalmerend en is inzetbaar tijdens de zwangerschap.

IMAGE Skincare IMAGE MD

IMAGE Skincare IMAGE MD is een lijn die je tijdelijk kunt inzetten als kuur. Deze lijn is samengesteld door plastisch chirurgen en is daarmee de meest geavanceerde lijn om de huid te verbeteren. Ons advies is dan ook om de producten van de IMAGE MD lijn in te zetten als kuur en als aanvulling op de andere lijnen van IMAGE Skincare.

Image Skincare Image MD Restoring Power-C Serum Image Skincare IMAGE MD® - Restoring Collagen Recovery Eye Gel Image Skincare IMAGE MD- Post Treatment Lip Enhancement SPF 15

Image Skincare Image MD Restoring Power-C Serum

Image Skincare IMAGE MD® - Restoring Collagen Recovery Eye Gel

Image Skincare IMAGE MD- Post Treatment Lip Enhancement SPF 15

 

 

IMAGE Skincare ORMEDIC

De IMAGE Skincare ORMEDIC lijn bevat natuurlijke producten met een combinatie van organisch en medisch, op basis van plantaardige ingrediënten. De hoofdingrediënten van de IMAGE ORMEDIC lijn zijn aloë vera en peptiden. Daardoor is deze lijn zeer geschikt voor de jonge huid, gevoelige huid, de mannenhuid en de huid die uit balans is geraakt. Een onrustige huid, de huid met roodheid, schilfers, irritaties hebben veel baat bij deze lijn. In de IMAGE Skincare ORMEDIC lijn wordt geen gebruik gemaakt van fruitzuren, salicylzuur, glycolzuur of retinol. De producten in deze lijn zijn daarom mild, kalmerend, beschermend en voedend voor de huid.

Image Skincare ORMEDIC - Balancing Antioxidant Serum Image Skincare ORMEDIC - Balancing Gel Masque

Image Skincare ORMEDIC - Balancing Antioxidant Serum

Image Skincare ORMEDIC - Balancing Gel Masque

 

 

IMAGE Skincare PREVENTION

Speciaal voor bescherming tegen de zon is er de IMAGE Skincare PREVENTION, om de huid 365 dagen per jaar beschermen tegen schadelijke uv-stralen. De grootste boosdoener van vroegtijdige huidveroudering is nog altijd de zon. Bescherm én voedt daarom je huid met deze PREVENTION lijn die bestaat uit dagcrèmes met SPF. De IMAGE Prevention 30, is een hydraterende dagcreme en zonbescherming ineen met een factor 30. IMAGE Skincare Prevention+ Daily Hydrating Moisturizer SPF30+.

Image Skincare Prevention+ Daily Perfecting Primer SPF 50 Image Skincare PREVENTION+ Daily Defense Lip Enhancer SPF 15 Image Skincare PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30+

Image Skincare Prevention+ Daily Perfecting Primer SPF 50

Image Skincare PREVENTION+ Daily Defense Lip Enhancer SPF 15

Image Skincare PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30+

 

 

IMAGE Skincare THE MAX

De productlijn IMAGE Skincare THE MAX is gebaseerd op stamcellen en peptiden, om het herstellende vermogen van de huid te herstellen. Het is daarom zeer geschikt voor de oudere, tere en gevoelige huid. Daarnaast is THE MAX lijn in te zetten tijdens de zwangerschap, omdat deze lijn geen fruitzuren en retinol bevat.

Image Skincare The MAX - Stem Cell Serum Image Skincare The MAX - Stem Cell Crème

Image Skincare The MAX - Stem Cell Serum

Image Skincare The MAX - Stem Cell Crème

 

 

IMAGE Skincare nachtcrèmes

Nachtcrèmes spelen een grote rol in alle lijnen van IMAGE Skincare. Daarom is er binnen elke IMAGE Skincare lijn wel een IMAGE nachtcrème te vinden: een verhelderende nachtcrème, herstellende nachtcrème, nachtcrème met retinol en anti-aging nachtcrèmes. De nachtcrèmes van IMAGE Skincare voeden en herstellen de huid gedurende jouw slaap, wat een groot verschil maakt om de huid te verbeteren.

Image SkincareAGELESS - Total Overnight Retinol Masque Image Skincare ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème Image Skincare VITAL C - Hydrating Repair Crème

Image Skincare AGELESS - Total Overnight Retinol Masque

Image Skincare ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème

Image Skincare VITAL C - Hydrating Repair Crème

 

 

Zijn er ook IMAGE Skincare samples?

IMAGE Skincare samples zijn kleine sample verpakkingen beschikbaar van 3 ml tot 7,4 ml. Kleine miniaturen, samples en travelsizes van IMAGE Skincare. De uitgelezen kans om een IMAGE Skincare product uit te proberen en te ervaren. Op deze manier kun je ontdekken hoe IMAGE Skincare kan voorzien in jouw huidprobleem en huidbehoefte.

De IMAGE Skincare lijnen die samples hebben zijn: IMAGE Skincare AGELESS, IMAGE Skincare CLEAR CELL, IMAGE Skincare ILUMA, IMAGE Skincare IMAGE MD, IMAGE Skincare ORMEDIC, IMAGE Skincare PREVENTION+, IMAGE Skincare THE MAX en IMAGE Skincare VITAL C.

 

Advies over IMAGE Skincare

Heb je een goed advies nodig of weet je niet welke producten geschikt zijn voor jouw huid? Wil je weten welke IMAGE Skincare producten jouw huid zullen verbeteren en herstellen? Bij Care for Skin helpen we je graag verder met een persoonlijk advies, bel of mail ons gerust!

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.