Marlyse Blue, verrassende huidverbetering van eigen bodem!

door Anja van Dijken
1 Juli 2024

Inmiddels zijn er veel huidverzorgingsmerken die natuurzuivere ingrediënten gebruiken in haar producten, maar eentje die haar oorsprong in ons eigen kikkerlandje heeft, is redelijk uniek.

Marlyse Blue, opgericht vanuit de overtuiging, dat een mooie en gezonde huid zijn oorsprong vindt in de juiste effectieve natuurzuivere ingrediënten in combinatie met een gezonde levensstijl en goede genen.


De filosofie van Marlyse Blue

Het gebruik van natuurzuivere ingrediënten, plantaardige extracten en oliën, die worden geteeld en verwerkt volgens de richtlijnen van organische landbouw. 

Conclusie: Natuurlijke ingrediënten voor het beste resultaat. De ingrediënten van Marlyse Blue zijn nooit behandeld met pesticiden of chemicaliën, hierdoor bevatten deze ingrediënten geen schadelijke stoffen.


Er wordt vanuit Marlyse Blue bewust omgegaan met de natuur en het milieu, waardoor de grond rijker is aan vitaminen, mineralen en vol van krachtige stoffen. Met als resultaat schone en krachtige producten, zonder schade aan mens, dier en natuur. 

 

De parels van Marlyse Blue

Doelgerichte huidverbetering en huidverzorging, gecombineerd met een gezonde levensstijl en goede genen, maakt dat Marlyse Blue het merk is dat hoog staat aangeschreven op het gebied van natuurzuivere huidverzorging en huidverbetering.

 

Huidverzorging betekent dat je je huid onderhoudt en in goede (dezelfde) conditie behoudt.

Huidverbetering betekent dat je je huid naar een hoger plan brengt, daadwerkelijk je huid in een betere conditie brengt en houdt.

 

Door de zuivere ingrediënten en de bewuste afwegingen die Marlyse Blue hierin maakt, zijn de producten huidvriendelijk en geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid.
We zetten graag een paar hele mooie producten in het zonnetje:

Cleanser

De Marlyse Blue Sucragel Balm 2-phase Cleanser is olie-achtige cleanser voor de droge en vochtarme huid. Het bevat sucragel, squalane en jojoba olie, waardoor de huid wordt beschermd tegen uitdrogen en intens wordt gehydrateerd tijdens het reinigen. Deze 2-phase cleanser breng je met een beetje water aan en verandert daardoor in een milk na het opbrengen. Zeer geschikt als oogmake-up remover.

TIP: een toner is niet nodig omdat de Marlyse Blue Sucragel 2-phase Cleanse de pH-waarde van de huid niet aantast.

 

Toner

De alcoholvrije Marlyse Blue Toner herstelt de natuurlijke pH-waarde. Bevat aloë vera (met 20 aminozuren) en glycolzuur (van rietsuiker) voor het verwijderen van dode huidcellen en het voorkomen van gerstekorrels.

 

Marlyse Blue Sucragel Balm 2-phase Cleanser Marlyse Blue Toner

Marlyse Blue Sucragel Balm 2-phase Cleanser

Marlyse Blue Toner 

 

Dagcrème

Alle dagcrème's van Marlyse Blue bevatten een natuurlijke zonbescherming van SPF25 op basis van zinkoxide.

De Marlyse Blue Day Cream Suprême bevat hyaluronzuur, vitamine C, shea boter, olijfolie en zonnebloemolie. Deze oliën benaderen de huideigen talg, bevatten goede antioxidanten en voorkomen vochtverdamping van de huid. 

 

Nachtcrème

Aanmaak van collageen, meer elasticiteit, sterke vochtigheidsgraad, verzachtend, helend. Dit zijn de eigenschappen van de Marlyse Blue Anti Aging+ Night Cream. Squalaan, palmitoyl tripeptide-5, jojoba olie, hyaluronzuur en calendula maken met deze goede aminozuren, peptiden, antioxidanten dat de huid zichtbare tekenen van huidveroudering en huidverslapping achter zich laat.

Marlyse Blue Day Cream Supreme Marlyse Blue Anti Aging+ Night Cream

Marlyse Blue Day Cream Supreme

Marlyse Blue Anti Aging+ Night Cream

 

 

Serum

Op zoek naar vitamines? Kies dan voor het Marlyse Blue Elixer Vitamin C. Het serum is rijk aan antioxidanten. Een ware huidverbeteraar als het gaat om pigmentatie, weerbaarheid, huidveroudering, herstel en bescherming tegen invloeden van buitenaf. Bevat 15% stabiele vitamine C, maar ook framboos en bosbessenextract dat veel antioxidanten bevat, net als tannine, vitamine A en C. 

 

Ampullen

Last van acne of onzuiverheden? Kies dan voor de Marlyse Blue Ampul Acne Treatment. Deze ampullen zijn zuiverend voor de huid, lost het overtollige talg op, is anti-bacterieel, bevat een natuurlijke vorm van salicylzuur (wilgenbast extract) en is tegelijk hydraterend en verzorgend door de aloë vera.
 

Marlyse Blue Elixer Vitamin C Marlyse Blue Ampul Acne Treatment

Marlyse Blue Elixer Vitamin C

Marlyse Blue Ampul Acne Treatment

 

 

Masker

Op zoek naar diepe hydratatie? Kies dan voor het Marlyse Blue Mask Moisturizing, een krachtpatser als het gaat om vochtherstel. Dit intens hydraterende masker is een redding voor de vochtarme, droge tot zeer droge huid. De combinatie van 5 oliën en boters zorgt voor een diepgaande hydratatie. 

 

Scrub

Een natuurlijke scrub op basis van puimsteenkorrels van vulkanisch gesteente, maar zonder de scherpe randjes die de huid kunnen beschadigen. Deze scrub bevat AHA- en BHA-zuren die de dode huidcellen verwijderen, de huid intens reinigen, maar tegelijk zullen de intensief verzorgende avocado-, mango- en sheabutter de huid intens voeden voor een soepele en gladde huid.

Marlyse Blue Mask Moisterizing Marlyse Blue Face Scrub

Marlyse Blue Mask Moisterizing

Marlyse Blue Face Scrub

 

Oogverzorging

Marlyse Blue Eye Cream is een sterk verzorgend oogproduct met aloë vera, verzorgende oliën, groene thee en fruitextracten, en is hierdoor rijk aan vitamines en antioxidanten. Het gaat huidveroudering tegen, hydrateert intens en vermindert fijne lijntjes.

 

Lipverzorging

De Lip Balm is uiteraard volledig natuurlijk, plantaardig en rijke aan goede oliën voor jouw lippen. Goede hydratatie, bescherming en herstel als resultaat. 

Marlyse Blue Eye Cream Marlyse Blue Lip Balm

Marlyse Blue Eye Cream

Marlyse Blue Lip Balm

 

Marlyse Blue, natuurlijk en vrij van parabenen, siliconen, PEG's, sulfaten, gluten en chemische toevoegen.

Marlyse Blue, een prachtig merk, betrouwbaarheid van eigen bodem. Echte huidverbetering, die niets te wensen overlaat, maar doet wat het belooft.

Jouw huid verdient eerlijke producten: met Marlyse Blue weet je wat je smeert. 

 

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.