MUST-HAVE: Tanning Drops van Marc Inbane

door Julianne Bruining
22 Mei 2019

Zelfbruiners: inmiddels heb je al een aantal blogs op Care For Skin voorbij zien komen waarin we de voordelen bespreken. Diverse merken lanceren zelfbruiners in spray-vorm, mousse, crème, olie en zelfs lichaamswater! Kritische punten zoals de ondertoon van de kleur, de duurzaamheid in dragen en hoe vlekkeloos het product aanbrengt spelen mee in de kwaliteit van de zelfbruiners. MARC INBANE onder andere doet het kwalitatief erg goed en past eigenlijk wel in het rijtje van de crème de la crème zelfbruiners. Wij zijn fan! De Natural Tanning Spray is erg bekend, maar vandaag zetten we graag de Perle de Soleil – Tanning Drops in het zonnetje. Deze must-have hoort namelijk bij iedereen in het badkamerkastje te staan!

Wat is Perle de Soleil – Tanning Drops?

De flacon van de Perle de Soleil bevat een dunne bruine vloeistof en met een handige drukknop in de flacon kun je de druppels goed doseren. De fluïde bevat DHA (dyhydroxideacetone): een suikermolecuul dat een reactie aangaat met de hoornlaag van de huid. Deze hoornlaag bestaat uit dode huidcellen en de reactie met de DHA zorgt na 3 á 4 uur voor een bruine kleuring van de hoornlaag. DHA zit ook in de Natural Tanning Spray verwerkt, maar in een hoger percentage dan de Tanning Drops. De Tanning Drops zorgen daardoor voor een subtielere bruining. De Perle de Soleil Tanning Drops vloeistof is bedacht om te mengen door je dag- en nachtcrème, zodat je in één stap je huidverzorging kunt combineren met een zelfbruinend effect. Op die manier kun je jouw favoriete dag- en nachtcrème blijven gebruiken. Je kunt het zelfbruinende effect van de Tanning Drops opbouwen door hem een aantal dagen ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken. Zo kun je een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren. De Tanning Drops kun je ook mengen door je bodylotion, om zo je lichaam een subtiele tint te geven.


Ook ideaal voor beginners

Voor wie nog niet ervaren is met zelfbruiningsproducten is de Perle de Soleil Tanning Drops een mooi instapproduct, omdat hij makkelijk is in gebruik en een subtiel resultaat geeft. Onlangs benoemde ik dit product ook nog in de cadeautiplijst voor moederdag, want ook voor moeders, oma’s en tantes is dit een fantastisch product. Hij ontdoet het gezicht van het ‘pips-uitkijken’ en een vale teint en ook met weinig beauty-kennis is hij makkelijk in gebruik.


Voordelen van de Tanning Drops

Een van de voordelen van dit product vind ik dat hij de poriën niet verstopt, daar waar andere zelfbruiners dat soms wel doen. Zelfbruiners voor het hele lichaam willen op het gezicht ook nog wel eens pukkeltjes, schilfertjes en wondjes donkerbruin kleuren en dat doet de Perle de Soleil Tanning Drops niet. Ik vind het een fantastisch product om het hele jaar door te gebruiken, hij onderhoudt ook de kleur op mijn gezicht nadat ik de Natural Tanning Spray op mijn hele lijf heb gebruikt. Doordat ik mijn gezicht dagelijks reinig gaat de Natural Tanning Spray sneller van mijn gezicht af. Met de Tanning Drops houdt ik de kleur bij, zodat mijn gezicht matcht met de kleur van mijn lichaam. Zelf breng ik de Tanning Drops ook nog wel eens puur op mijn huid aan, nadat ik mijn gezicht heb ingesmeerd met mijn favoriete serum en crème. Doordat ik hem puur aanbreng is de kleuring iets intensiever.

 

Care for your skin

De ene huid is van nature bruiner en kleurt door de zon sneller bruin dan de andere, doordat de ene huid meer melaninecellen bevat dan de ander. Uiteraard kun je een bleke huid waarderen en moet je jezelf en jouw huid vooral accepteren zoals je bent. Echter kan een subtiel gebruind kleurtje je net een beetje meer zelfvertrouwen geven, waardoor jij zonder zorgen in je bikini gaat. Doordat alleen de dode huidcellen zijn gekleurd, is de huid nog wel in staat om bruin te worden door de zon. Onthoud echter goed dat de huid NIET beschermd is tegen de zon en de huid ook niet al ‘voorgebruind’ is, waardoor je wellicht denkt minder snel te verbranden. Behandel je huid tijdens het zonnen altijd alsof ze bleek is en bescherm haar zeker met een SPF30 of SPF50. Elke zonverbranding beschadigt je huidcellen. Deze cellen zijn littekens diep in de huid, die zich op latere leeftijd tot huidkanker kunnen ontwikkelen. Vroegtijdig goed voor de huid zorgen, zal zich op latere leeftijd belonen. Care for your skin!

 

Onze tips voor een perfecte self tan:

MARC INBANE Tanning Drops MARC INBANE Tanning Mousse Tanning Drops


Tanning Drops

SHOP NU

 


Tanning Mousse

SHOP NU

 


Tanning Spray

SHOP NU

 

MARC INBANE kopen? Voor 21:00 besteld = morgen in huis!

 

 

Misschien vind je deze blog ook wel interessant:

Bruin zonder zon met de nieuwe Tanning Mousse

 

Julianne Bruining
Julianne is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en breid haar kennis steeds verder uit door middel van verschillende trainingen en opleidingen. Ze is een echte vakidioot die graag ingredientenlijsten uitpluist en aan de hand daarvan het beste advies voor jouw huid geeft.
Zorgeloos zonnen doe je zo! (update)
Lees meer...
8 Jul 2020