NIEUWKOMER: Maria Galland!

door Julianne Bruining
6 Juni 2019

WELKOM: Maria Galland!

Vanaf heden mogen wij met trots een hoogwaardig, prachtig, luxueus merk verwelkomen in ons assortiment: Maria Galland! In deze blog vertellen je we hoe Maria Galland is ontstaan, wat je van het merk kunt verwachten en hoe het assortiment is vormgegeven, zodat jij makkelijker de producten kunt vinden die bij jouw huid past. 

Visie van Maria Galland

Maria Galland wil de individuele schoonheid van elke vrouw zichtbaar maken. In 1955 creëerde Madame Galland (Maria Galland is niet haar echte naam, maar haar pseudoniem. Haar echte naam is niet bekend) in Parijs een professionele beauty methode. Met haar vrouwelijkheid als ballerina en haar uitgesproken gevoel voor perfectie als schoonheidstherapeute, wist ze exact hoe Maria Galland vormgegeven moest worden: de individuele schoonheid van elke vrouw moest benadrukt worden. Het overbrengen van de energie uit de wijk Le Marais in Parijs, het bruisende hard van de wereldhoofdstad van de schoonheid en de thuisbasis voor levendige creativiteit,en professionele behandelingen door schoonheidsspecialisten met direct zichtbare resultaten door holistische verzorging, moet zorgen voor het behouden van jeugdigheid en schoonheid. Met haar ‘advies en schoonheid op maat’ wordt aandacht geschonken aan de verlangens van het individu.

Madame Galland

Ontstaan van Maria Galland

In 1962 ontwikkelde Madame Galland een uniek behandelingsconcept, door geavanceerd dermatologisch onderzoek samen te laten smelten met het beste vakmanschap in cosmetica. Haar achtergrond als ballerina en klassieke danseres maakte dat ze zich bewust was van de kracht van aanrakingen en kinetische energie. Ze ontwikkelde een choreografie van gebaren, die uitgevoerd werd in de bekende gezichtsbehandeling – Méthode Mosaïque Modelante- en wordt nu nog steeds toegepast door schoonheidsspecialisten uit het topsegment. Deze choreografie en het gebruik van de juiste producten en werkstoffen worden aangevuld met gepersonaliseerde lifestyletips om iedere vrouw een holistische ervaring met uitzonderlijke resultaten te geven.  Nadat haar ‘schoonheidsadviesservice’ aan huis een groot succes was geworden, richtte ze haar eerste onderzoekslabaratoria en productlijnen op. Kort daarna opende ze haar eerste schoonheidssalon in Rue Chateaubriand en bood ze producten en behandelingen aan onder haar merknaam: Maria Galland. Met de focus op het vertragen van het huidverouderingsproces en het verminderen van de eerste tekenen van huidveroudering bloeide het merk uit tot een succes. Meer dan 10.000 schoonheidssalons en spa’s in meer dan 50 landen gebruiken de professionele huidverzorgingsproducten en behandelingen van Maria Galland Paris.Passend advies

Erg trots zijn wij dat we een officieël verkooppunt van Maria Galland mogen zijn en jou als klant mogen voorzien in fantastische huidverbeterende producten. Hoogwaardige werkstofcomplexen doen hun werk en het is daarom belangrijk dat de producten passen bij jouw huid en bij jouw huidtype. Daar waar Maria Galland streeft naar advies-op-maat hebben ze verschillende lijnen ontwikkeld voor verschillende leeftijden en levensfases. Ook voor specifieke huidproblemen hebben ze oplossingen. We zetten de lijnen even voor je op een rijtje.

(Vochtarme huid, elke leeftijd) Ligne Hydratation: De ideale dorstlesser: deze lijn richt zich op vochtherstel en voeding van de vochtarme huid. Een mooie basislijn, die past bij elke leeftijd en elk huidtype. Een reeks producten die individueel zijn afgestemd op de behoeftes van de verschillende huiden. Plantaardige extracten en een boost aan hyaluronzuur binden vocht, houdt vocht vast en ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Vitamine A en E beschermen de huid als antioxidant tegen invloeden van buitenaf, waaronder oxidatie en glycatie. Hierdoor wordt vroegtijdige huidveroudering tegen gegaan en worden droogtelijntjes bestreden. Het resultaat is een zachte, gladde, egale huid. 


(Leeftijd 30-40 jaar) Lumin'Éclat: De Lumin'Éclat lijn is speciaal ontwikkeld voor de 30+ vrouw: een jonge vrouw met ambitie, een druk dynamisch leven met werk, sociaal en privé en een vrouw die graag een jeugdig uiterlijk wil blijven behouden, met een simpele huidverzorgingsroutine. De Lumin'Éclat lijn bestaat uit twee huidverbeterende producten, waarbij de sensatie begint bij de geur. Vervolgens prikkelen de texturen je zintuigen, want de heerlijke geltextuur verzacht en verfrist de huid direct en trekt vervolgens in en geeft de huid spankracht. De hoogwaardige werkstoffen prikkelen de cellen, waardoor de huid een beauty boost krijgt. Een perfecte basis voor onder make-up. De producten geven de huid een glow en verheldert vermoeidheid in het gezicht. Makkelijk in gebruik, omdat je beide producten zowel overdag als 's nachts mag dragen.


(Leeftijd 40+ jaar) Ligne Lift'Expert: Effectieve anti-aging lijn voor de 40+ huid die haar jeugdige uitstraling wil behouden. Huidveroudering gaat niet alleen met het ouder worden. Factoren zoals vervuiling, UV-straling, stress, voeding en leefstijl spelen mee in het huidverouderingsproces en kunnen bepalen hoe snel een huid de eerst tekenenen van huidveroudering laat zien. Het 3-fasenritueel van Ligne Lift'Expert is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Door middel van het revolutionaire AGE CONTROL MG COMPLEX gaat deze lijn oxidatie en glycatie van de huid tegen, wat resulteert in een soepelere, egalere huid met minder rimpels. In combinatie met het unieke ijswijn-extract als werkstof biedt het een complete anti-aging verzorging.Deze lijn vervangt de Profilift lijn. 


(Leeftijd 45-65 jaar) Ligne Activ'Age:Speciaal voor de huid die in de overgang zit en last heeft van o.a. opvliegers en nachtelijk zweten. Dankzij het 'HOT CLIMATE APPROVED' label, zijn de producten uitermate geschikt en comfortabel voor een wispelturig milieu. Anti-aging werkstoffen bieden de rijpere huid voeding, herstel en haalt de schoonheid naar boven. Luchtige en verfrissende texturen in de producten ontdoen de huid van een trekkerig en droog gevoel, zonder een filmlaag achter te laten. Ze beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf, zodat oxidatie en glycatie minder kans maken. Bij geen tekenen van overgang kan ook voor de Lift’Expert lijn worden gekozen.


(Leeftijd 40+ jaar) Ligne Mille: De meest luxueuze anti-aging lijn van Maria Galland, geschikt vanaf 40 jaar en voor de huid die optimaal luxe wil ervaren. Met innovatieve TOP•CMG-complex met witte truffel, 24 karaat goud, anti-aging peptiden en een bekroonde cel-activator. Ligne Mille heeft zes antwoorden op de signalen van huidveroudering: lifting, versteviging, regeneratie, revitalisering, vochtherstel en antirimpel. 4-moleculair hyaluronzuur voorziet de huid van een vochtboost, waardoor droogte lijntjes verdwijnen. Parelcomplex verfijnt poriën, vermindert ouderdomsvlekken en geeft een heldere uitstraling.
 
(Overbelaste, gestresste huid) Ligne Régénération: Regenererende lijn voor de overbelaste, veeleisende, droge huid die haar elasticiteit verliest. Effectief vitaminecomplex activeert de celstofwisseling, regenereert de overbelaste huid en verlicht de eerst tekenen van huidveroudering. Een zeer effectief complex uit de stamcellen van de druif, de alpenroos en een Zwitserse appelsoort verhoogt de activiteit en de levensduur van de huideigen stamcellen. Innovatieve complexen uit kostbare oliën en efficiënte plantaardige extracten vullen direct het vet-tekort aan. 


(Gevoelige, geïrriteerde, rode huid) Ligne Tendresse: Herstellende en kalmerende productlijn bestaande uit drie producten, voor de gevoelige, geïrriteerde en rode huid. Calmosensine® is verwerkt in de producten en is een lipopeptide, bestaande uit twee aminozuren: tyrosine en arginine. Calmosensine® vermindert onaangename tekenen van een gestresste, gevoelige, geïrriteerde, droge of jeukende huid. Ook verbetert Calmosensine® de beschermende mechanismen van de huid om oxidatieve processen te trotseren, en bevordert de productie van bestanddelen van elastische vezels om de huid te versterken.

(Probleemhuid) Ligne Soin Dermatologique: Speciaal voor diverse huidproblemen is de Soin Dermatologique lijn gemaakt. Van onzuiverheden of pigmentvlekken tot roodheden, een extreem droge of atopische huid – de effectieve en luxe producten van SOIN DERMATOLOGIQUE kalmeren de huid en brengen haar weer in evenwicht. Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen. 
Impuretés: Bij een acné, onzuivere, vette huid 
Anti-Taches: Bij een onregelmatige teint, verkleuringen en pigmentvlekken 
Rougeurs: Bij een geïrriteerde huid met roodheden en symptomen van couperose (gesprongen vaatjes, vaak op het wanggebied) 
Sécheresse: Bij een droge, ruwe huid met roodheden

 

Daarnaast zijn er aanvullende producten, zoals oog- en decolletécrèmes en basisproducten zoals reiniging beschikbaar in diverse texturen en formules. Ook is er een speciale lijn met zonbescherming en aftercare, lichaamsproducten en make-up. Alle producten zijn mild en vriendelijk voor de huid, terwijl ze tevens huidvernieuwing en huidverbetering stimuleren. Heerlijke geuren en heerlijk zachte texturen brengen je in een waan van wellness, ontspanning en geluk. Jouw huidverzorgingsroutine is met Maria Galland een moment voor jezelf, een moment die elke vrouw nodig heeft! Je kunt hier klikken om naar het assortiment van Maria Galland te gaan. 

 

 

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste producten voor jouw huid? Neem dan telefonisch contact op met één van onze schoonheidsspecialisten via 085 060 7005. 

Julianne Bruining
Julianne is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en breid haar kennis steeds verder uit door middel van verschillende trainingen en opleidingen. Ze is een echte vakidioot die graag ingredientenlijsten uitpluist en aan de hand daarvan het beste advies voor jouw huid geeft.
Zorgeloos zonnen doe je zo! (update)
Lees meer...
8 Jul 2020