Oogverzorging

door Anja
28 April 2017

Oogverzorging

Zien je ogen er vermoeid uit, heb je donkere kringen rondom je ogen, zijn de eerste lijntjes zichtbaar of heb je misschien wel een geïrriteerde ooghuid? Dan is het nu tijd voor de juiste oogverzorging.

Oogverzorging is er in vele soorten verkrijgbaar. Alle huidverzorgingsmerken hebben in hun lijn wel een product dat bestemd is voor de kwetsbare ooghuid.

 

Waarom is de verzorging van de ooghuid zo belangrijk?

De huid rondom onze ogen beschermt onze ogen. Je ogen zijn het visitekaartje van jouw uiterlijk. Als je ooghuid er goed verzorgd uitziet, geen onnodige lijntjes en tekenen van vermoeidheid of irritatie heeft, dan kan dit het stralen van je ogen niet meer in de weg staan!

Oogverzorging is eigenlijk een must voor een ieder die er verzorgd uit wil zien. Wanneer je daarmee start is natuurlijk persoonlijk, maar ergens tussen je 25e en 30e is zeker aan te bevelen.

 

Om voor jou de keuze iets te vergemakkelijken hebben we een 4tal voor je op een rij gezet:

 

Malu Wilz Aquamarine Eye Gel (30 ml - € 35,95)

Speciaal voor de gevoelige huid rondom de ogen. Met intensieve werkstoffen als Hyaluronzuur (vocht) en Aloe Vera (sterker maken van de huid). Geeft de huid een langdurig fris gevoel aanzien. Laat lijntjes en rimpeltjes vervlakken.

 

Quintenstein Argireline 10% Eye Cream (Serum 30ml - € 67,50)

De Argireline 10% Eye Cream van Quintenstein, een verfijnde crème voor de ogen om de huid te verbeteren.

De werking van deze oogcrème vindt plaats door Argireline 10%, dit ingrediënt werkt op de synaps van zenuwen (ook de werking van botox). Wanneer de receptoren in de synaps door de Argireline worden geblokkeerd, worden er geen neurotransmitters in de synaps losgelaten. Hierdoor trekken de huidspiertjes niet samen en wordt het ontstaan en verergeren van rimpeltjes verminderd.

Onderzoek toont aan dat de rimpeltjes met 30% worden verminderd.

 

Doctor Eckstein Eye Balm Supreme (Balm 15 ml - € 50,60)

De huid wordt voorzien van voldoende vocht. De fijne bestandsdelen in de balsem hebben een kalmerend effect op de huid. De balsem is rijk aan bestandsdelen die de gladheid en elasticiteit van de huid verbeteren en deze beschermen tegen oxidatie. Donkere kringen worden minder zichtbaar en de vorming van lijntjes en rimpeltjes wordt tegen gegaan.

 

Webecos Eye Contour Night Balm (Baum 15 ml - € 14,20)

Een zacht verzorgende crème voor de gevoelige huid rondom de ogen, die de huid voedt en herstelt gedurende de nacht. Deze oogverzorging hydrateert de huid rondom de ogen, waardoor rimpeltjes als gevolg van droogte verdwijnen. De regenererende werking van deze oogverzorging op het huidweefsel, herstelt het weefsel. Waardoor de huid meer spankracht krijgt en elastischer word. Rimpeltjes en kraaienpootjes zullen hierdoor minder worden.

Baum 15 ml - € 14,20

 

Veel succes in je keuze! Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op:

T:

085-0607005

E:

[email protected]

 

 

 

Anja
author-anja-text
Nieuwkomer: Dermalogica bij Care for Skin
Lees meer...
22 Mei 2020
Breng self tan aan als een pro!
Lees meer...
15 Mei 2020
Hoe werkt een self tan?
Lees meer...
12 Mei 2020