Oolaboo Skin Superb Bronzer Starter Set

door Kim
24 April 2017

Oolaboo 

Dankzij Oolaboo kun je thuis bruinen zonder UV-stralen en toxines. Conventionele self-tans en bruiningssprays zitten namelijk vaak vol met giftige stoffen. De skin superb organic spray-on bronzer is echter een biologische bruiningsspray en biedt een veilig, niet-giftig alternatief voor bruining zonder de gevaren van UV-stralen. We gebruikten natuurlijke ingrediënten waaronder een ultra-pure organische bronzer DHA en een extra bronzer, Erythrulose, voor een langdurige teint. De bijbehorende bronzing handschoen en bronzing kwast zorgen voor een streeploos, eenvoudige applicatie voor gezicht en lichaam, zodat de bronzer mooi en egaal in de huid trekt en zorgt voor een prachtig gebruinde teint. Geschikt voor elk huidtype en huidskleur.

 

3 EENVOUDIGE TOOLS VOOR EEN SCHITTERENDE BRONZEN TAN
- skin superb organic spray-on bronzer 200 ml
- skin superb bronzing brush
- skin superb bronzing glove

 

Skin Superb Bronzing Glove

De Skin Superb Bronzing Glove is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van de Skin Superb Organic Spray-on Bronzer op het lichaam. Zorgt voor een streeploos en eenvoudige applicatie op het lichaam, zodat de bronzer mooi en egaal in de huid trekt en zorgt voor een prachtig gebruinde teint. De Glove is gemaakt van synthetisch materiaal.
 De Bronzing Glove is gevoerd, voelt fluweelzacht en comfortabel aan, heeft een sterke vezel en laat géén pluizen achter. De Bronzing Glove is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen, beschikt over een handige ophanglus en is wasmachine bestendig.

 

Skin Superb Brush

De Skin Superb Brush is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van de skin superb organic spray-on bronzer op het gezicht. De spray zorgt voor een streeploos, eenvoudige applicatie voor gezicht, zodat de bronzer mooi en egaal in de huid trekt en zorgt voor een prachtig gebruinde teint. De spray is gemaakt van synthetisch materiaal. Na het gebruiken van de spray, handen wassen. Reinig de bronzing kwast regelmatig met lauw warm water en laat deze goed drogen. 

 

Skin Superb Organic Spray-on Bronzer

Skin Superb Organic Spray-on Bronzer is een biologische bruiningsspray op basis van natuurlijke ingrediënten. Het geeft uw gezicht en lichaam een prachtige, natuurlijke bruine kleur, zonder blootstelling aan de zon. De spray bevat maar liefst twee bronzers, DHA en Erythrulose. Deze twee onschadelijke bestanddelen reageren met de aminozuren van de huid, waardoor na slechts 3-4 uur een prachtige vakantiekleur ontslaat, die tot 1 week houdt! 

De luxe bronzer is verrijkt met natuurlijke, voedende en pure ingrediënten waaronder:

* Aloë Vera kalmeert, verzacht en hydrateert de huid. 

* Groene thee extract beschermt de huid tegen de zon en vrije radicalen. 

* Vitamine E versterkt de barrierefunctie van de huid. 

* Vitamine A stimuleert celvernieuwing en verbetert de elasticiteit van de huid. 

* Co-enzym Q10 genereert energie en beschermt de huid tegen oxidatieve stress. 

 

 

 

 

 

Kim
author-kim-text
Nieuwkomer: Dermalogica bij Care for Skin
Lees meer...
22 Mei 2020
Breng self tan aan als een pro!
Lees meer...
15 Mei 2020
Hoe werkt een self tan?
Lees meer...
12 Mei 2020