Op vakantie met de travels van Dermalogica!

door Julianne Bruining
22 Juli 2020

Joepie, heel Nederland heeft zomervakantie! Wellicht ga je nog even lekker op reis in eigen land of stap je de grens over. De koffer is al ingepakt, maar die huidverzorgingsproducten wegen toch wel wat bij elkaar! Overgieten in potjes is ook zo’n geknoei… Wij hebben dé oplossing voor dit probleem. Ga gewoon lekker op vakantie met de travels van Dermalogica!

Travelsizes van Dermalogica

Dermalogica heeft van een aantal producten een travelsize formaat welke groot genoeg zijn om sowieso twee tot vier weken mee op pad te gaan. Ken je Dermalogica nog niet? Dan zijn deze formaten ook super leuk om kennis te maken met Dermalogica.

Dermalogica is een huidverbeterend merk met een cosmeceutische werking. Dit betekent dat er een combinatie wordt gemaakt van cosmetica en farmaceutisch waardoor de werkzaamheid maximaal is. De producten zijn vrij van huidirriterende stoffen, zoals parfum, minerale oliën, lanoline, parabenen, agressieve alcoholen en sulfaten. Ze zijn wel rijk aan huidverbeterende vitaminen, mineralen, peptiden en fruitzuren.

Een aantal producten zijn  geschikt voor alle huidtypen en hierdoor is deze combinatie erg mooi om kennis te maken met Dermalogica en om mee te nemen op vakantie. Komt ‘ie!

 

Reinigen

Dermalogica is van mening dat een dubbele reiniging 's avonds noodzakelijk is. Je zou het kunnen vergelijken met het reinigen van de vloer: je stofzuigt eerst voordat je gaat dweilen. Met een cleanser voor de huid is dit net zo: je reinigt eerst met de Dermalogica Pre Cleanse olie, die de natuurlijke huidvetten en cosmetica opbreken. Masseer de olie gedurende 30 seconden over de droge huid. Maak de handen vervolgens vochtig onder de kraan en masseer de olie totdat deze verdunt tot een melkachtige substantie. Verwijder met een lauwe washand. Reinig vervolgens met de Dermalogica Special Cleansing Gel om de in water-oplosbare stoffen te verwijderen. Dit is een sulfaatvrije reinigingsgel, die toch in combinatie met water schuimt. Super mild dus! Meng de Special Cleansing Gel met wat water in de handen tot een schuim en masseer over de huid. Spoel de huid vervolgens grondig af. De Special Cleansing Gel kan ook in de ochtend worden gebruikt. 

Stap 1, eerste reiniging: Pre-Cleanse
Stap 2, tweede reiniging: Special Cleansing Gel

Dermalogica Precleanse travelsize Dermalogica - Special Cleansing Gel Travelsize

Dermalogica Precleanse - Travelsize

Dermalogica Special Cleansing Gel - Travelsize


Dagelijkse exfoliatie

Voor een superzachte en egale huid kan de huid dagelijks geëxfolieërt worden met de Daily Microfoliant. Dit is een poeder op basis van rijstzemelen, papaja-extract, salicylzuur en enzymen die wordt geactiveerd met water. Hij is geschikt voor elk huidtype, zelfs de gevoelige! Gebruik de Daily Microfoliant 's ochtends of 's avonds, dus één keer daags. Breng een theelepeltje Daily Microfoliant aan in de handpalm en voeg wat water toe. Wrijf tussen beide handen om een romige schuim te creëren. Breng aan op het gezicht en masseer gedurende 1 minuut. Verwijder grondig met lauwwarm water.

Dermalogica Daily Microfoliant Travelsize
Dermalogica Daily Microfoliant - Travelsize

 

Toner

Na de reiniging 's ochtends en 's avonds brengt een toner de pH-waarde van de huid weer in balans. Bovendien werken de toners van Dermalogica ook sterk hydraterend, waardoor een trekkerig gevoel direct verdwijnt. De Dermalogica Multi-Active Toner is een favoriet van velen, dankzij de huidkalmerende en voedende plantaardige ingrediënten. Natuurlijk alcohol- en parfumvrij, voor een gezonde huid.

Dermalogica Multi Active Toner Travelsize
Dermalogica Multi-Active Toner - Travelsize

 

 

Dagcrème met SPF

Ook als je niet snel verbrandt is het verstandig om de huid overdag te beschermen met een SPF in je dagcrème. UV-A stralen zijn namelijk één van de grootste boosdoeners als het gaat om vroegtijdige huidveroudering en deze UV-stralen bereiken ook onze huid via wolken en glas heen. De Dynamic Skin Recovery SPF50 is een moisturizer met anti-aging peptiden, hydraterende extracten en een breedspectrum UV-bescherming met een factor 50. Deze dagcrème is geschikt voor elke dag en stimuleert de collageen- en elastineaanmaak van de huid. Geschikt voor de gecombineerde, normale, droge en rijpere huiden.

Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50 Travelsize
Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50 - Travelsize

 

 

Nachtcrème

De Skin Smoothing Cream 2.0 is een lichtgewicht, vochtherstellende crème die zowel als dagcreme en nachtcreme kan worden gedragen. Deze moisturizer herstelt de huidbarrière, onderhoudt het microbioom en vult vochttekort aan in de huid. Dankzij de Active HydraMesh Technology wordt er aan de huid nog 48 uur lang vocht afgegeven na applicatie. Als nachtcrème is deze geschikt voor alle huidcondities en in het bijzonder geschikt tijdens warme zomernachten, vanwege de luchtige textuur.

Skin Smoothing Cream 2.0 - travelsize
Dermalogica Skin Smoothing Cream 2.0 - Travelsize

 

Care for Skin wenst jou een fijne vakantie!

Heb je een specifiek huidprobleem en zou je graag willen weten welke travelsizes het beste bij jouw huidbehoefte passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of 085 060 7005. Bij ons shop je het hele assortiment van Dermalogica

 

Onze Dermalogica tips voor jou:

Dermalogica - Special Cleansing Gel Travelsize Dermalogica Daily Microfoliant Travelsize Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50 Travelsize
Dermalogica Special Cleansing Gel - Travelsize
Dermalogica Daily Microfoliant - Travelsize
Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50 - Travelsize

 

 

 

 

Julianne Bruining
Julianne Bruining
Julianne is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en breidt haar kennis steeds verder uit door middel van verschillende trainingen en opleidingen. Ze is een echte vakvrouw die graag ingrediëntenlijsten uitpluist en aan de hand daarvan het beste advies voor jouw huid geeft.