Peter Thomas Roth

door Anja van Dijken
27 Maart 2023

Een schone huid en een jonge huid, deze twee gaan hand in hand bij de skincare producten van Peter Thomas Roth. Hoogwaardige award-winning skincare producten, met een krachtige reputatie en bewezen werking voor jouw huid. Pak elk huidprobleem aan met de producten van Peter Thomas Roth, de skincare specialist!

 

Maak kennis met Peter Thomas Roth.

Peter Thomas Roth's passie voor goede en doeltreffende huidverzorging en huidverbetering heeft geleid tot het ontstaan van Peter Thomas Roth skincare. In 1993 is de passie voor gezichtsverzorging ontstaan, op zoek naar goede producten die ingrediënten bevatten om zijn eigen huidprobleem aan te pakken, is de passie van Peter uitgegroeid tot een productlijn. Zijn eigen huidprobleem was acne, dit heeft hem getriggerd om meer met huidverbeterende gezichtsverzorging te gaan doen. Ook vroegtijdige huidveroudering, had zijn aandacht, wat ertoe heeft geleid dat Peter Thomas Roth is doorontwikkeld tot hoog kwalitatieve producten voor individuele huidverzorgingsbehoeftes. 

 

Wat is de filosofie van Peter Thomas Roth?

De combinatie van krachtige en effectieve ingrediënten die maken dat vooruitstrevende en baanbrekende producten worden ontwikkeld met als doel, gezichtsverzorging die de huid verbetert, herstelt en preventief beschermt. Peter Thomas Roth bereikt dit doel door de meest krachtige ingrediënten van hoge kwaliteit te gebruiken in effectieve concentraties. Het constant vernieuwen en doorontwikkelen van de producten om zo de huid te blijven voeden met doeltreffende huidverzorging, die de conditie van de huid zichtbaar verbeteren.

 

Wat voor producten zijn er van Peter Thomas Roth?

Peter Thomas Roth gezichtsverzorging is een zeer complete lijn aan hoge kwaliteitsproducten, die doen wat ze beloven. De Peter Thomas Roth Peeling en Peter Thomas Roth crème zijn de meest bekende producten van het merk. Daarnaast biedt Peter Thomas Roth ook cleansers, serums, maskers, oogverzorging en er zijn ook Peter Thomas Roth Sets.

 

Wat zijn de bestsellers van Peter Thomas Roth?

De Peter Thomas Roth Peeling en Peter Thomas Roth crème zijn wel de meest bekenden producten van Peter Thomas Roth en ook zeer geliefd onder de gebruikers. Het Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask is ook één van de bestsellers, dit is een kalmerend masker die zeer geschikt is voor de droge, rode en gevoelige huid.

 

Peter Thomas Roth Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel

Deze peel pads zijn te gebruiken als exfoliant en geschikt voor de onzuivere huid, de vette huid en de huid die anti-aging nodig heeft. Voor de vette en onzuivere huid, helpen de peel pads grove poriën te verminderen en voor de huid die anti aging nodig heeft helpen deze peel pads fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De Peter Thomas Roth Exfoliating Pads zullen voor beide huidtypes, de huidsctructuur zichtbaar verbeteren.
De peel pads bevatten fytinezuur, salicylzuur en natriumlactaat, een drievoudig mengsel, met een exfoliërende werking. Het vitamine A en E is DE combinatie aan vitamines om de huid te voorzien van antioxidanten en de huid te stimuleren de celdeling te versnellen.
Aminozuren die in de Peter Thomas Roth Peeling zijn verwerkt helpen de huid haar natuurlijke afweersysteem te verbeteren en verminderen hierdoor de tekenen van vroegtijdige huidveroudering.
Het gebruik van de peel pads moet opgebouwd worden, van 1 tot 3 keer per week. Zodra de huid het goed verdraagt, kan het gebruik opgebouwd worden naar een dagelijks terugkerend moment.

 

Indeed Labs Vitamin C24
Peter Thomas Roth Acid Exfoliating Peel Pads

 

 

Peter Thomas Roth Vital-E Microbiome Moisture & Defense Cream

De beste anti-aging crème die de huid verstevigt, herstelt en sterk maakt. Zichtbaar herstel van de huidbarrière, waarbij als het ware een onzichtbaar beschermend schild ontstaat, waardoor de huid optimaal wordt beschermd en ondersteund wordt in het tegengaan van vroegtijdige huidveroudering. Is jouw huid dof, futloos of heb je een vermoeide huid, geef dan de Peter Thomas Roth Vital-E Mircobiome Moisture & Defense Cream een oprechte kans. Deze gezichtscrème bevat krachtige antioxidanten, maar ook het vlindergemberwortel dat je huid helpt te ontgiften van vervuiling.

 

Peter Thomas Roth Vital-E Microbiome Moisture & Defense Cream
Peter Thomas Roth Vital-E Microbiome Moisture & Defense Cream

 

 

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel

Hoge hydratatie van de ooghuid, minder wallen en donkere kringen, dat is wat deze Eye Gel belooft. Deze verfrissende ooggel is verrijkt met een 50% Hyaluronzuurcomplex, waardoor de kwetsbare ooghuid intensief wordt gehydrateerd en het volume van de huid van binnenuit wordt opgevuld. Het mooie ingredient Pentavitin is een 100% natuurlijk plantencomplex, dat ervoor zorgt dat hydratatie tot wel 72 uur in de huid aanwezig blijft. Ook de 3% AcquaCell en de 2,6% Malachiecomplex helpt fijne lijntje en kraaienpootjes glad te strijken.

De Peter Thomas Roth Water Eye Gel kan in de ochtend en in de avond worden aangebracht en is zuinig in gebruik.

 

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel
Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel

 

 

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum

Intens hydraterend serum met maar liefst 75% Hyaluronzuurcomplex, met zijde proteinen en natrium PCA, voor zachtheid en nog meer hydratatie. Een ware boost, werkt anti aging, vermindert krachtig fijne lijntjes en de ruwe huidtextuur. Het Peter Thomas Roth Water Drench serum mag op een gereinigde huid worden aangebracht, kort laten intrekken en daarna je gezichtscrème aanbrengen.

 

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum
Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum

 

 

Advies Peter Thomas Roth?

Kamp je met acne/jeugdpuistjes, anti aging of wallen onder de ogen en donkere kringen, maar ook eventueel andere huidproblemen? Kom je er alleen niet meer uit welke producten geschikt voor jou zijn? Onze Care for Skin specialisten helpen je graag verder, bel of mail ons voor een passend huidadvies, we staan graag voor je klaar.

 

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.