RevitalTrax Collagen Complex

door Anja van Dijken
12 September 2022

 

Ben je amper de 30 gepasseerd, of als je geluk hebt begint het rond je 40e levensjaar pas te spelen… je eerste rimpels. Natuurlijk is dat niet erg, maar stiekem baal je er wel van.

Feitelijk gezien is dit het begin van de afname van jouw collagene vezels. Wat gebeurt er nu precies in jouw huid en kun je hier zelf iets aan doen?

Ja, gelukkig kun je hier zelf iets aan doen! In deze blog leg ik je er graag meer over uit. Deze keer wel aan de hand van een product, maar alleen omdat de RevitalTrax Collagen Complex ook zulke goede resultaten geeft.Wat gebeurt er in je lichaam als het collageen afbreekt?

Collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam. Het zorgt voor stevigheid in onze huid, lichaam, spieren, botten en nagels. Het heeft een lijmachtige eigenschap die ons lichaamsweefsel bij elkaar houdt.

Rond de leeftijd van 25 begint collageen af te breken in ons lichaam, wat een heel natuurlijk proces is. De snelheid waarmee dit gebeurt betekent dat elk jaar 1% van je collageen steeds verder afneemt. Het afbraakproces van het collageen zal voor, tijdens en na de menopauze versnellen. Het gevolg: een versnelde veroudering van je huid, haar en nagels.

Bij mannen is het net even anders, althans zo lijkt het. Mannen hebben een dikkere huid met meer collageen dan vrouwen, dit komt doordat het collageen extra wordt gestimuleerd door het mannelijke hormoon. Echter wanneer de afname van collageen bij mannen eenmaal is ingezet, gaat dit doorgaans sneller dan bij vrouwen.

Voor zover collageen, maar nu een stapje verder. Wat kun je er zelf aan doen?Wat is het RevitalTrax Collagen Complex?

Ben je toe aan een natuurlijke huidverjonging en ben je klaar met de snelheid waarmee jouw huid, lichaam, haar en nagels in conditie afnemen?

Maak dan een start met een collageen voedingssupplement. Het RevitalTrax Collagen Complex is een oplossing om het tekort aan collageen zoveel mogelijk aan te vullen, maar dan wel van binnenuit.

 

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 30 sticks

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 30 sticks

 

Uit onderzoek is aangetoond dat collageen supplementen resultaat geven. Er zitten veel voordelen aan het gebruik van dit supplement. Daarnaast is het 100% veilig in gebruik en doordat dit collageen poeder van hoge kwaliteit is, wordt deze goed door het lichaam opgenomen.


De voordelen van het RevitalTrax Collagen Complex

Het RevitalTrax collageen kent veel voordelen. Wij hebben ze voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

 • De huid wordt van binnenuit verstevigd
 • Minder vorming van rimpels.
 • Nagels, pezen en botten worden sterker.
 • Het volume van het haar wordt vergroot.
 • De huid wordt intens gehydrateerd.
 • Verbeterde spijsvertering.
 • Sneller herstel na intensief sporten.
 • Verbeterde spierkracht.
 • Verminderde gewrichtspijnen.
 • Werkt als antioxidant.


Hoe gebruik je RevitalTrax collageen poeder?

Het gebruik van het RevitalTrax Collagen Complex is gelukkig heel eenvoudig. Eén box met collageen van RevitalTrax bestaat uit 30 sticks.

Om te beginnen kan er dagelijks 1 dosering worden gebruikt, het liefst 's ochtend voor het ontbijt of 's avonds voor het slapengaan. Na 6 tot 8 weken kun je afbouwen naar om de dag, als een onderhoudsdosering.

Je kunt een stick met collageen poeder oplossen in een glas water, thee of vruchtensap. Vervolgens even roeren opdat de poeder zich mengt en voilà, het is klaar om te drinken.Hoe lang duurt het voordat collageen werkt?

Na 4 weken zijn de eerste verbeteringen zichtbaar en merkbaar, afhankelijk van de leeftijd en huidconditie. Na ongeveer 2 tot 3 maanden heb je het maximale resultaat bereikt en kun je met een onderhoudsdosering verder.Is het collageen poeder geschikt voor iedereen?

De RevitalTrax collageen poeder is geschikt voor alle volwassenen die de gezondheid van hun lichaam van binnen en buiten willen verbeteren, dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Er is daarnaast ook voor alle huidtypes een geschikte gezichtsverzorging of lichaamsverzorging van RevitalTrax te vinden.

Uiteraard is het niet geschikt voor kinderen, maar zij hebben het gelukkig ook niet nodig. Het is tevens ongeschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Daarnaast is het collageen in de poeder afkomstig van runderen, daarom is het product helaas niet geschikt voor vegetariërs.Mijn ervaring met RevitalTrax collagen complex

De ervaringen van onze klanten zijn zeer positief, zeg maar rustig lovend. Een greep uit onze recensies:

 • “rimpels verzachten, mijn fronsrimpel is aan ’t verdwijnen”
 • “pijn in de botten en spieren wordt milder”
 • “heb sinds lange tijd weer sterke nagels”
 • “mijn haar begint weer voller te worden, na de overgang veel last gehad van haaruitval, gelukkig is er herstel”

 

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 60 sticks RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 90 sticks

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 60 sticks

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 90 sticks

 

Persoonlijk, als schrijfster van deze blog, gebruik ik RevitalTrax collagen complex nu een jaar. De positieve reacties hierboven, die herken ik. Voor mij zijn met name de gewrichtsklachten aanzienlijk verminderd, niet alleen is mijn huid veel mooier geworden maar ook heb ik mijn nagels weer terug.

Voor mij genoeg reden om door te gaan met dit fijne product. Eerlijke ingrediënten en veilig in het gebruik, maar wat het belangrijkste is: het doet wat het beloofd.

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Ze is al 30 jaar schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in huidverbetering. Huid, voeding en levensstijl zijn voor haar belangrijke componenten.