RevitalTrax

door Anja van Dijken
12 September 2022

Schoonheid start van binnenuit! RevitalTrax pakt de huid, het lichaam en het haar tweeledig aan. Een uniek concept in “het land” van huidverzorging en huidverbetering.

Alle huidtypes komen bij RevitalTrax aan bod. Hierbij staan betrouwbaarheid, kwaliteit en klachtgerichtheid hoog in het vaandel. En dat is te merken. Al hun producten zijn namelijk vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en microplastics.

 

Hoe is RevitalTrax ontstaan?

RevitalTrax is een Nederlands bedrijf, komt uit Breda en heeft een mooi en compleet assortiment aan huid-, haar - en lichaamsverzorging ontwikkeld voor hem en haar. RevitalTrax is gericht op de buitenkant, maar in hun visie is de binnenkant minstens zo belangrijk.

Passie voor de huid en het matchen van de juiste ingrediënten die toepasbaar zijn in producten, dat staat bij RevitalTrax hoog in het vaandel. Daarom is RevitalTrax sinds 2019 een samenwerkingsverband gestart met een farmaceutisch bedrijf uit Duitsland, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van zeer werkzame collageen peptiden.

Uit deze samenwerking is het mooie concept ontstaan om zowel de binnen- als de buitenkant van de huid te voeden en stimuleren. Het resultaat is het RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex, het paradepaardje van RevitalTrax.

 

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 30 sticks

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 30 sticks

 

Het collageen complex is een voedingssupplement dat de huid van binnenuit voedt en stimuleert. Deze unieke combinatie zorgt niet alleen voor een mooie, stevige en goed gevoede huid, het werkt ook door op het haar en de nagels.

 

Wat is collageen?

Collageen is het belangrijkste eiwit in het menselijk bindweefsel, ongeveer 80% van de huidstructuur is collageen. Uiteraard ondersteunt het collageen ook het lichaamsweefsel, de spieren en botten in de rest van ons lichaam. De lijmachtige eigenschappen van collageen houdt onze huid en lichaamsweefsel zogezegd bij elkaar.

Vanaf ons 25e- levensjaar begint de afbraak van collageen en deze afbraak groeit met 1% per jaar steeds verder door. Het wordt daarom aangeraden om rond dit levensjaar te starten met het innemen van extra collageen.

Lees meer over collageen in onze blog Collageen, wat is het?

 

Welke producten biedt RevitalTrax?

RevitalTrax heeft een breed assortiment aan producten in de gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en haarverzorging.

Al deze mooie en hoge kwaliteitsproducten worden ondersteund door het RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex, het collageen voedingssupplement.

 

RevitalTrax Q10 Ultimate Glow Facial Oil RevitalTrax Ultra Rich Body Wash RevitalTrax Anti-Hair Loss Shampoo

RevitalTrax Q10 Ultimate Glow Facial Oil

RevitalTrax Ultra Rich Body Wash

RevitalTrax Anti-Hair Loss Shampoo

 

In de gezichtsverzorging heeft RevitalTrax voor ieder huidtype een passend product. Daarbij zijn al deze producten vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en (bewezen) microplastics.

 

RevitalTrax's 5 stappenplan voor het gezicht

Voor een goede basis van het dagelijkse schoonheidsritueel, heeft RevitalTrax de volgende vijf stappen opgesteld.

 

Stap 1. Reinig je huid met een cleanser.

 

Stap 2. Herstel je huid met een hydraterende lotion als gezichtstoner.

 • De RevitalTrax Moisturizing Lotion bevat hennepzaadolie voor hydratatie en daarnaast ook waardevolle mineralen, antioxidanten en vitamines. Geschikt voor alle huidtypes.

 

Stap 3. Boost je huid met een serum.

 • De RevitalTrax Vitamine-C serum verbetert de algehele conditie van de huid en stimuleert de opbouw van collageen. Geschikt voor alle huidtypes.  
 • De RevitalTrax Retinol Serum stimuleert huidvernieuwing, verbetert de huidstructuur en is geschikt bij anti aging voor een stevige en gladde huid. Geschikt voor de onzuivere en rijpere huid.
 • De RevitalTrax Hyaluronic Serum geeft de huid optimale hydratatie, vult fijne lijntjes op en zorgt voor meer elasticiteit en spankracht. Geschikt voor alle huidtypes.
 • De RevitalTrax Q10 Anti-Aging Serum verstevigt, hydrateert, zit vol antioxidanten en stimuleert de collageenproductie. Geschikt voor de rijpere huid.

 

Stap 4. Voed je huid met een dagcrème en nachtcrème (alle crèmes bevatten 60 ml).

 

Stap 5. Drink je huid mooi voor schoonheid van binnenuit.

 

Is collageen ook goed voor je haar?

Het collageen dat wordt verwerkt in shampoo en conditioner is absoluut goed voor je haar. Collageen speelt een belangrijke rol in het aanmaken van haarfollikels en dus uiteindelijk ook in je haar.

RevitalTrax heeft twee prachtige haarproducten om de gezondheid van jouw haar te verbeteren en zo meer volume en glans te creëren.

De shampoo en conditioner van RevitalTrax combineren mooi met elkaar en gaan dan ook hand in hand om jouw haar een flinke oppepper te geven.

 

RevitalTrax Collageen Shampoo RevitalTrax Collageen Conditioner

RevitalTrax Collageen Shampoo

RevitalTrax Collageen Conditioner

 

Voor het mooiste resultaat is het aan te bevelen om ook deze producten samen te gebruiken met het RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex, het voedingssupplement dat het haar van binnenuit stimuleert en de haarfollikel voedt. 

 

Wat zijn de voordelen van collageen poeder?

Collageen is het fundament dat van oorsprong in het lichaam aanwezig is. Het maakt onze huid en ons lichaamsweefsel stevig, glad en soepel in combinatie met de elastine vezels.

Uit vele onderzoeken blijkt dat collageenpoeder, de supplementen, veel voor je huid en lichaam kunnen betekenen. Inname van collageen poeder werkt dus echt. Hieronder de voordelen op een rijtje:

 • Werkt hydraterend en verstevigend voor de huid.
 • Vermindert vorming van rimpels.
 • Nagels, pezen en botten worden sterker.
 • Het volume van het haar wordt vergroot.
 • Verbetert de spijsvertering.
 • Sneller herstel na intensief sporten.
 • Verbeterde spierkracht.
 • Verminderde gewrichtspijnen.
 • Werkt als antioxidant.

 

Wat is de beste collageen poeder?

Op het gebied van collageen poeder zijn er meerdere mogelijkheden. Zo heb je viscollageen en rundercollageen, maar ook plantaardig collageen. Van de laatste optie is niet bewezen dat het werkt, het vis- en rundercollageen wel.

Als het gaat om vis of rund is de één niet echt beter dan de ander, maar je kunt daar uiteraard een voorkeur in hebben.

RevitalTrax maakt gebruik van rundercollageen. Hoewel viscollageen een mooi en zuiver collageen is, kun je daar allergisch voor zijn. Het bevat daarnaast een hoge dosis calcium wat voor je lichaam soms al aan de max kan zitten. Tegelijkertijd is de geur en smaak van viscollageen sterker, wat als minder aangenaam kan worden ervaren. 

 

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 60 sticks RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 90 sticks

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 60 sticks

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex - 90 sticks

 

Het collageen complex van RevitalTrax is op basis van gepatenteerde VERISOL, bioactieve collageen peptiden en andere actieve ingrediënten waaronder vitamine C (Ester-C®). Vitamine C is een krachtige werkstof dat zeer nauw betrokken is bij de aanmaak van collageen en is daarom ook een onmisbare toevoeging.

De RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een unieke drinkbare mix en werkzaam complex dat de huid, het haar en hele lichaam van binnenuit stimuleert.

 

Is het RevitalTrax Collagen Complex geschikt voor iedereen?

Het RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is geschikt voor alle volwassen vrouwen en mannen, oftewel iedereen ongeacht wat jouw huidtype is. Het is ter opbouw en behoud van een gezonde, stevige en goed gevoede huid, haar en nagels. Het wordt aanbevolen vanaf ongeveer het 25e levensjaar.

RevitalTrax is betrouwbaar met als resultaat een mooie stevige huid, haren en nagels.

 

RevitalTrax kopen?

Ben je enthousiast geworden naar de producten van RevitalTrax? Wij hopen het van harte. Heb je vragen of advies nodig voordat je RevitalTrax producten gaat kopen, laat het ons weten. Onze specialisten van Care for Skin staan voor je klaar.

 

RevitalTrax Multi-effect Eye Cream RevitalTrax Advanced Brow & Lash Booster Serum RevitalTrax Purifying Bamboo Charcoal Face Scrub

RevitalTrax Multi-effect Eye Cream

RevitalTrax Advanced Brow & Lash Booster Serum

RevitalTrax Purifying Bamboo Charcoal Face Scrub

 

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Ze is al 30 jaar schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in huidverbetering. Huid, voeding en levensstijl zijn voor haar belangrijke componenten.