Malu Wilz Stone Water

door Kim
13 April 2017

MALU WILZ STONE WATER

 

De edelsteen

 

Al eeuwen wordt aan edelstenen een bijzondere werking toegeschreven. Duizenden jaren geleden gebruikten de Chinezen edelstenen ter verlichting van aandoeningen door deze op betreffende plekken te leggen. Ook vandaag de dag vallen steeds meer mensen terug op deze oude methoden. Edelstenen zijn ideale ontvangers van zonlicht en alle komische stralen. Elke steen heeft een unieke trilling die samen met kleur en vorm direct effect hebben op zijn omgeving. Daarom dragen mensen die geloven in de genezende kracht al eeuwenlang bepaalde stenen als sieraden op de huid. Malu Wilz heeft 4 verschillende sprays ontwikkeld op basis van de geheimzinnige kracht van edelstenen. De sprays zijn een combinatie van mineralen en werkzame stoffen die zijn afgestemd op de individuele behoefte van de huid.

 

4 verschillende sprays

 

  • Moisturizing Stone Water: verrijkt met grijze agaatstenen is een olievrije, vocht inbrengende spray voor elk huidtype. De spray voorziet de droge huid van vocht en kan ook ter verfrissing tussendoor worden gebruikt.

  • Equalizing Stone Water: is een 2-fasen-spray met citrien die de vette- en gecombineerde huid weer in evenwicht brengt.

  • Calming Stone Water: is een 2-fasen-spray met sodalietstenen die de gevoelige- en snel geirriteerde huid kalmeert.

  • Detoxifying Stone Water: is een antioxidatieve 2-fasen-spray die is verrijkt met amethiststenen.

 

Kracht van de edelstenen

 

Agaat

Agaat is een belangrijke en beschermende steen voor innerlijk evenwicht en stabiliteit. De Agaat is bekend om zijn hoge gehalte aan belangrijke mineralen zoals calcium, ijzer en mangaan die het regeneratieve vermogen van de huid stimuleren. De Agaat beschermt lichaam en geest tegen negatieve energieën.

 

Citrien

Citrien is één van de belangrijkste geneeskrachtige stenen en wordt ook wel ''de steen van het eeuwige leven'' genoemd. Zijn hoge gehalte aan calcium, ijzer, magnesium, lithium en natrium versterkt het immuunsysteem en heeft een positief effect op de levensenergie. De edelsteen ondersteunt de huid ingeval van stress en veranderende weersomstandigheden. 

 

Sodaliet

Sodaliet biedt helderheid en heeft een zuiverend en verstrakkend effect. De sodaliet voorkomt vochtophopingen en zorgt voor innerlijk evenwicht. Binnen de huidverzorging is de sodaliet ideaal geschikt om een geïrriteerde huid te kalmeren en helpt bovendien zich op de wezenlijke zaken te concentreren.

 

Amethist 

Amethist is één van de 10 belangrijkste geneeskrachtige stenen en vergroot het concentratievermogen. De amethist beschermt tegen huidirritaties en is bekend om zijn zuiverende en ontgiftende werking. De amethist stimuleert de stofwisseling en vergroot het algemene lichamelijke welzijn. 

 

De werkzame stoffen

 

Afrikaans plantenextract (Enantia Chlorantha Bark Extract)

Enanatia Chlorantha is een plantaardig ingrediënt dat uit de schors van Afrikaanse bomen wordt gewonnen. In combinatie met het gebruikte botanische werkingscomplex werkt het talg regulerend en poriën verkleinend. 

 

Allantoïne 

Versnelt de cel vernieuwing tot de roosachtigen. De olie is een puur koud geperste olie van de Chileense wilde roos. Deze olie is met name geschikt voor de verzorging van de droge huid en heeft een regenererend en verkwikkend effect. De olie verbetert daarnaast aantoonbaar huidbeschadigingen die door lichtinvloed zijn ontstaan. 

 

Gistcellenextract (Hydrolyzes Candida Saitoana Extract)

Verhoogt de levensduur van cellen en weefsels. 

 

Jojobaolie (Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil)

Ondanks de naam is jojobaolie een was die uit de vruchten (nootachtige zaden) van de Amerikaanse woestijnplant jojoba wordt gewonnen. De oorspronkelijke bewoners van Amerika gebruikten deze was voor de behandeling van huidletsel. Dankzij het hoge gehalte aan onverzadigde wassen is jojobawas vloeibaar en lijkt dus op olie. De vrijwel geurloze olie is niet plakkerig, laat zich makkelijk verdelen en beschikt over een hoge huidverdraagzaamheid. Bovendien is de olie extreem verzorgend, zorgt voor een zijdezacht huidgevoel en ondersteunt de weerstand van de huid. 

 

Linde-, Cipres en Paardenkastanje-Extract 

Deze drie extracten werken op synergetische wijze samen om de verhoogde doorbloeding van de huid en rode huidverkleuringen te verminderen, de teint te verbeteren en dus de uitstraling van de huid te vergroten. 

 

Paardenbloem-Extract (Taraxacum Officinale Dandelion Extract)

Is rijk aan fruitsuikerpolymeren en werkt als antioxidant op de huid en verbetert zo haar uiterlijk. 

 

Multimineralen Complex

Het gebruikte complex bestaat uit magnesium, kalium, natrium en zink. Het heeft een regionaliserende werking en stimuleert de cel uitwisseling en verzorgt de huid met waardevol vocht.

 

Tamarindezaad-Extract

Tamarinde is een boom uit Oost-Afrika die 10-15 cm lange bruine vruchten draagt. De hieruit gewonnen zaden beschikken over een hoog aandeel aan vocht inbrengende polysachariden. Het extract beschermt de huid tegen vochtverlies en werkt verstrakkend. 

Kim
author-kim--text
Nieuwkomer: Dermalogica bij Care for Skin
Lees meer...
22 Mei 2020
Breng self tan aan als een pro!
Lees meer...
15 Mei 2020
Hoe werkt een self tan?
Lees meer...
12 Mei 2020