Travel Tips - Care for Skin
Gratis verzending vanaf € 39
Klantenbeoordeling 9,4
Groots assortiment niche huidverzorging

Travel Tips

  • Geplaatst op
  • Door Kim
  • 0
Travel  Tips

Wat mag nou echt niet ontbreken in je koffer? Wij hebben een aantal handige travel tips voor jou op een rijtje gezet!

Wat mag niet ontbreken in je koffer?

 

1. Leg alles wat je denkt nodig te hebben op je bed en leg daarna de helft weer terug in je kast. Je hebt echt niet alles nodig, wees realistisch, wat doe ik echt aan?!

2. In plaats van je kleren op te vouwen kun je ze beter oprollen, dit scheelt erg veel ruimte in je koffer. Vul lege ruimtes op met ondergoed, sokken of stop het in je schoenen. Scheelt je ruimte! =)

3. Neem een oversized sjaal mee in je handbagage, erg handig voor als je het koud hebt in het vliegtuig of in de auto. Door de sjaal op te rollen kun je het ook nog eens gebruiken als kussen, ideaal die sjaals! Wat ook erg handig is om mee te nemen is een oogmasker, zo weten medepassagiers precies dat je even een dutje doet. 

4. Reis altijd met een goedkopere zonnebril en je duurdere lievelingszonnebril. Ga naar het strand of naar leuke excursies met je goedkopere bril en bewaar je favoriete zonnebril voor de leuke chique avonden. 

5. Heb je bijna het maximum gewicht van je ruimbagage bereikt? Draag dan tijdens de terugreis zwaardere kleding. 

6. Stop altijd een extra setje kleding, ondergoed en sokken in je handbagage voor het geval je koffer kwijt raakt. Het is wel prettig om na een lange vlucht of reis even iets schoons aan te trekken!

7. Draag een sport-bh tijdens lange vluchten/reizen (of gewoon niks) voor een maximaal comfort! 

 

Succes met inpakken! =) 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden