Comfort Zone Remedy: Verlichting bij een gevoelige huid

door Anja van Dijken
10 Februari 2021

Heb je een gevoelige huid? Of doet je huid pijn na een winterse wandeling? Dan ben je zeker niet de enige, maar jij bent het wel die dit ervaart. Steeds meer mensen ervaren hun huid als gevoelig, met hierbij als kenmerken: roodheid, tinteling, jeuk en tegelijk een oncomfortabel gevoel.

Een gevoelige huid reageert doorlopend op haar omgeving en op factoren van buitenaf, zoals: wind, extreme koude, zon, verwarming, airco en zelfs water. Factoren als stress, niet goed gebruik van cosmetica, alcohol, dieet en hormonen, kunnen een oorzaak zijn van een gevoelige huid.

We hebben het voor je in een schema gezet:

 

Schema

 

 

Natuurlijke beschermlaag

Er zijn dus verschillende factoren waardoor je huid gevoelig kan worden. Wanneer de huidbarrière, dit is onze natuurlijke beschermlaag, wordt aangetast en dus beschadigd is, kunnen bacteriën van buitenaf makkelijker irritaties veroorzaken. Ook door stress en bovenstaande factoren in het schema, daar kan de huid op reageren. De huid is meer ontstekingsgevoelig en heeft langer de tijd nodig om zich te herstellen.

 

Remedy lijn

 

De Remedy lijn van Comfort Zone

De Remedy lijn van Comfort Zone bestaat uit producten speciaal voor deze huid. Om deze gevoelige, verzwakte huid te verzachten en te versterken. Dit gebeurt door de huidbarrière terug in balans te brengen en te beschermen. Roodheid wordt zichtbaar minder en de huid zal weer comfortabel gaan aanvoelen. De huid wordt mede dankzij de Remedy lijn sterker, krijgt zogezegd weer haar weerstand terug en is beter in staat om zich te beschermen tegen externe factoren.

De producten zijn vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën, parfum en surfactanten. Tot wel 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke afkomst en daarbij ook vegan. Dit alles maakt deze lijn zo bijzonder en vooral effectief, het doet waar het voor staat.

 

Beauty Routine

De Beauty Routine van de Remedy lijn bestaat uit zes producten, waarbij het paradepaardje van deze lijn de Remedy Oil is. Een verzachtende, voedende S.O.S. serum-olie, sterk herstellend voor de beschadigde en extreem droge huid.

Cream

Remedy Cream

Een kalmerende en hydraterende niet vettige crème, licht van structuur, deze versterkt de huidbarrière.

Cream to Oil

Remedy Cream to Oil

Een zachte reiniging op crème/olie basis, ook zeer geschikt voor de drogere huid.

Defense Cream

Remedy Defense Cream

Een voedende en kalmerende crème met barrière effect, voor de drogere huid, een echte wintercrème.

 

Remedy OIl

Remedy Oil

Een verzachtende, voedende olie. Voor de beschadigde en extreem droge huid.

Serum

Remedy Serum

Een intensief serum dat kalmerend en de huid sterker maakt, i.c.m. de nacht- en dagverzorging.

Toner

Remedy Toner

Een verzachtend en verfrissende spraytoner, hydrateert en verzacht de huid.

 

 

Advies bij Care for Skin

Wil je graag een op-maat-gemaakt huidadvies? Onze schoonheidsspecialistes helpen je graag. Kom in contact door een mailtje te sturen naar [email protected] of bel naar 085-0607005.

 

 

De bestsellers van de Remedy lijn:

Comfort Zone Remedy Oil Remedy Serum Remedy Defense Cream

Comfort Zone Remedy Oil

Comfort Zone Remedy Serum

Comfort Zone Remedy Defense Cream

 

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.