Bondi Sands

Bondi Beach in Australie... the place to be... zomerse geuren, witte stranden en de golden tanning van Bondi Sands. Bondi Sands biedt een serie exclusieve, zelfbruiners, voor die mooie zomerse getinte glow.

-10%
Pure Concentrated Self Tan Drops
€20,99
€18,89
-10%
Self Tanning Foam Dark
€21,99
€19,79
-10%
Liquid Gold Tanning Oil
€21,99
€19,79
-10%
Everyday Gradual Tanning Milk
€17,49
€15,74
-10%
Self Tanning Foam Light/Medium
€21,99
€19,79
-10%
Application Mitt
Bondi Sands
€8,49
€7,64
-10%
Sunscreen Mist Spray SPF 30
€16,49
€14,84
-10%
Protect & Tan SPF 15
€20,99
€18,89
-10%
Self Tanning Foam Ultra Dark
€24,49
€22,04
-10%
Self Tan Back Applicator
€9,99
€8,99
-10%
Self Tan Eraser
Bondi Sands
€19,49
€17,54
-10%
Liquid Gold Self Tanning Foam
€21,99
€19,79
-10%
Exfoliating Mitt
Bondi Sands
€8,49
€7,64
-10%
Aero Self Tanning Foam 1 Hour Express
€26,49
€23,84
-10%
Everyday Gradual Tanning Foam
€18,49
€16,64
-10%
Self Tanning Lotion Dark
€21,99
€19,79
-10%
Lip Balm Toasted Coconut SPF 50+
€6,99
€6,29
-10%
Body Scrub  Coconut & Sea Salt
€15,99
€14,39
-10%
Aero Self Tanning Foam Dark
€26,49
€23,84
-10%
Lip Balm Juicy Watermelon SPF 50+
€6,99
€6,29
Pagina 1 van 2

Wat is de oorsprong van Bondi Sands?

Geniet van het leven, geniet van de zon en geniet van een mooi gebruinde huid. Bondi Sands heeft dit goed begrepen en gunt iedereen deze positiviteit en de levensstijl die daarbij hoort. Een mooi gebruinde huid, zonder vlekken, strepen of een oranje gloed. Een golden glow, die zelfs door jou thuis heel eenvoudig is aan te brengen. Dat is wat de producten van Bondi Sands beloven en doen.

Dit mooie merk, afkomstig uit Australië en geïnspireerd door het zonnige strand Bondi Beach, heeft haar focus gelegd op het zelfbruinen van de gezichts- en lichaamshuid. Maar dan wel op een manier dat iedereen het kan, heel eenvoudig.

 

Wat voor Bondi Sands producten zijn er?

Bondi Sands heeft een mooi en uitgebreid assortiment, veel zelfbruiner producten, maar ook de zonverzorging en lichaamsverzorging ontbreekt niet in het assortiment van Bondi Sands. Alle producten van Bondi Sands zijn eerlijke producten, zonder schadelijke ingrediënten, vrij van parabenen, sulfaten en daarbij komt dat nagenoeg alle producten ook nog eens vegan zijn.De kokosgeur is herkenbaar binnen het merk Bondi Sands, maar toch is er ook gekozen voor een groot aantal producten die vrij van parfum zijn. 

 

Bondi Sands Self Tan Drops

De Bondi Sands Self Tan Drops kun je combineren met je eigen gezichtscreme of zonnebrand. De kleur is naar wens op te bouwen en het resulteert in een natuurlijk, gebruinde teint met een zomerse glow. Meng de tan drops bijvoorbeeld met je nachtcreme en wordt wakker met een sun-kissed huidje.

 

Bondi Sands Liquid Gold

De liquid gold lijn van Bondi Sands is verrijkt met arganolie en heeft een kokosgeur. Het geeft je huid een zomerse kleur en het hydrateert de huid. Er is zowel een Bondi Sands Liquid Gold Oil als een Bondi Sands Liquid Gold Mousse

 

Self tan Bondi Sands

Het uitgebreide assortiment zelfbruiners van Bondi Sands heeft voor iedereen een passende zelfbruiner. Bondi Sands selftan is beschikbaar in verschillende gradaties tanning mousse, maar er is ook een Bondi Sands tanning milk. Daarnaast is er de bekende Liquid Gold lijn van Bondi Sands en uiteraard is er ook een Tan Eraser om het product te verwijderen.

 

Bondi Sands Sunscreen Lotion

Naast selftan is er ook Bondi Sands zonnebrand, deze hebben de kenmerkende Bondi Sands kokoksgeur en geven je huid naast bescherming ook hydratatie. Bondi Sands zonnebrand is er ook fragrance free, dus zonder geur en is daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid. Naast dat de zonnebrand waterproof is smeert het goed uit en trekt snel in. Aloë Vera en vitamine E zorgen dat de huid 72 uur lang gehydrateerd blijft.

 

Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark

Deze Bondi Sands zelfbruiner mousse ultra dark trekt snel in de huid en geeft een diep donkerbruine kleur. De self tan ultra dark is de meest donkere tanning mousse uit het self tan Bondi Sands assortiment.

 

Bondi Sands Self Tan Eraser

De Bondi Sands Selftan Eraser verwijdert in slechts 5 minuten verkeerd aangebrachte vlekken of strepen Bondi zelfbruiner. De selftan Eraser hydrateert en verzorgt de huid en het bereid de huid voor op een nieuwe, frisse laag self tan Bondi Sands.

 

Hoe gebruik je Bondi Sands?

Het Bondi Sands gebruik is eenvoudig. Voorafgaand aan het aanbrengen van de self tan Bondi Sands is het goed om de huid te ontdoen van dode huidcellen met de Bondi Sands Exfoiliating Mitt. Daarna kan de self tan Bondi Sands aangebracht worden met de Bondi Sands Application Mitt. Breng de Bondi zelfbruiner aan op de Bondi Sands zelfbruiner handschoen en verdeel deze over het lichaam en het gezicht met ruime, ronddraaiende bewegingen.

Wil je meer weten over Bondi Sands gebruik? Lees dan onze blog Bondi Sands! Zelfbruinen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

 

Hoe lang blijft Bondi Sands zitten?

De Bondi zelfbruiner blijft variërend van 5-7 dagen de huid voorzien van een zomers gebruinde teint. De teint kan onderhouden worden met de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk, waardoor de teint niet zal verdwijnen, maar gedurende het gehele jaar door jouw huid blijf voorzien van een prachtige gouden glow.


Bondi Sands bestellen? 

Bondi Sands is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.