Bondi Sands

Bondi Beach in Australie is de inspiratie bron van Bondi Sands. Uitgerekte stranden, een helderblauwe zee en een zomerse bruine gloed dat voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met de heerlijk geurende producten waan je je op het strand in Australië. De producten ademen één en al zomer. Bondi Sands staat bekend om de zelfbruiners. Maar inmiddels is het uitgegroeid tot een merk dat het complete plaatje aanbied als het gaat om huid- en lichaamsverzorging. 

Self Tanning Foam Light/Medium
€20,69
Self Tanning Foam Dark
€20,69
Application Mitt
Bondi Sands
€5,39
Body Scrub  Coconut & Sea Salt
€14,39
Exfoliating Mitt
Bondi Sands
€8,09
Liquid Gold Self Tanning Foam
€20,69
Self Tan Eraser
Bondi Sands
€18,89
Everyday Gradual Tanning Milk
€17,09
Liquid Gold Tanning Oil
€20,69
Sunscreen Mist Spray SPF 30
€16,19
Self Tan Back Applicator
€8,99
Self Tanning Foam Ultra Dark
€22,49
Everyday Gradual Tanning Foam
€17,09
Body Moisturiser Coconut
€8,99
Pure Self Tanning Face Mist
€18,89
Pagina 1 van 2

Hoe is Bondi Sands ontstaan?

Geniet van het leven, geniet van de zon en geniet van een mooi gebruinde huid. Bondi Sands heeft dit goed begrepen en gunt iedereen deze positiviteit en de levensstijl die daarbij hoort. Een mooi gebruinde huid, zonder vlekken, strepen of een oranje gloed. Een golden glow, die zelfs door jou thuis heel eenvoudig is aan te brengen. Dat is wat de producten van Bondi Sands beloven en doen.

Dit mooie merk, afkomstig uit Australië en geïnspireerd door het zonnige strand Bondi Beach, heeft haar focus gelegd op het zelfbruinen van de gezichts- en lichaamshuid. Maar dan wel op een manier dat iedereen het kan, heel eenvoudig.

 

Wat voor Bondi Sands producten zijn er?

Bondi Sands staat vooral bekend om de zelfbruiners. De Bondi Sands zelfbruiner is verkrijgbaar in verschillende soorten. Voor elke huidskleur is er wel één geschikt. Voor de huid lichtere huidtypes adviseren wij de Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium. Maar wanneer je liever voor een donkerbruine kleur gaat, dan raden we aan om de Bondi Sands Self Tanning Foam Dark eens te bekijken. 

Naast de Bondi Sands zelfbruiner, heeft Bondi Sands nog andere producten in het assortiment. Bekijk ook eens Bondi Sands lichaamsverzorgingBondi Sands zonverzorging en Bondi Sands Lipverzorging.

Alle producten van Bondi Sands zijn eerlijke producten, zonder schadelijke ingrediënten, vrij van parabenen, sulfaten en daarbij komt dat nagenoeg alle producten ook nog eens vegan zijn. De kokosgeur is herkenbaar binnen het merk Bondi Sands, maar toch is er ook gekozen voor een groot aantal producten die vrij van parfum zijn. 

 

Bondi Sands Zelfbruiner

Bondi Sands heeft voor iedere huidskleur een passende zelfbruiner. Vind je het spannend om een Bondi Sands zelfbruiner uit te proberen? Dan kun je er ook voor kiezen om de kleur voor een dag uit te proberen met de Bondi Sands Glo Mist One Day Tan - Matte. Na een douchebeurt is de bruine kleur weer verdwenen. Lees gauw verder om te kijken welke zelfbruiners Bondi Sands nog meer in het assortiment heeft. 

Bondi Sands Tanning Foam

- Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium: De Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium is een tanning mousse geschikt voor de lichte tot medium bruine huidskleur. Maar ook ideaal wanneer je nieuw bent met een zelfbruiner. 
- Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Foam: Een tanning mousse die de huid een diepe, zomerse en gouden kleur geeft. Daarnaast wordt de huid optimaal gehydrateerd waardoor je net wat langer van je kleur kunt genieten.
- Bondi Sands Self Tanning Foam Dark: Geschikt voor de (medium) bruine huidskleur. Het geeft de huid een mooie donkerbruine, zomerse kleur.
- Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark: De meest donkere tanning mousse uit het Bondi Sands assortiment. Het is zachte mousse die snel in de huid trekt en de huid een diepe donkerbruine kleur geeft.

Bondi Sands Aero Tanning Foam

De Bondi Sands Aero Tanning Foam zelfbruiners hebben een hele luchtige, zachte textuur en bevatten actieve bruiningsactieve stoffen met dubbele werking. De Bondi Sands zelfbruiners zijn verrijkt met vitamine E en jojoba dat de huid hydrateert en intens voedt, wat resulteert in een langere levensduur van de bruine kleur. Deze zelfbruiners moeten minimaal 6 uur (behalve de 1 hour express) op de huid blijven zitten voor een diep gebronsde gloed.

- Bondi Sands Aero Self Tanning Foam 1 Hour Express: Dit is een mega snelle zelfbruiner die sneller kleur geeft dan alle andere tanningproducten. Laat het product 30 minuten inwerken voor een subtiele glow en 60 minuten voor een echt vakantie kleurtje.
- Bondi Sands Aero Self Tanning Foam Dark: De lichtgewicht mousse met dubbele werking geeft de huid een diepe, langdurige en gebronsde gloed.
- Bondi Sands Aero Self Tanning Foam Ultra Dark: Heb jij een donkere huidskleur of zoek je een zelfbruiner met een extra donkere kleur? Dan is deze luchtige tanning mousse perfect voor jou.

 

Bondi Sands Self Tan Drops

De Bondi Sands Self Tan Drops kun je combineren met je eigen gezichtscreme of zonnebrand. De kleur is naar wens op te bouwen en het resulteert in een natuurlijk, gebruinde teint met een zomerse glow. Meng de tan drops bijvoorbeeld met je nachtcrème en wordt wakker met een sun-kissed huidje.

Bondi Sands Liquid Gold

De liquid gold lijn van Bondi Sands is verrijkt met arganolie en heeft een kokosgeur. Het geeft je huid een zomerse kleur en het hydrateert de huid. Er is zowel een Bondi Sands Liquid Gold Oil als een zelfbruiner verkrijgbaar.

Bondi Sands Sunscreen Lotion

Naast selftan is er ook Bondi Sands zonnebrand, deze hebben de kenmerkende Bondi Sands kokoksgeur en geven je huid naast bescherming ook hydratatie. Bondi Sands zonnebrand is er ook fragrance free, dus zonder geur en is daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid. Naast dat de zonnebrand waterproof is smeert het goed uit en trekt snel in. Aloë Vera en vitamine E zorgen dat de huid 72 uur lang gehydrateerd blijft.

Bondi Sands Self Tan Eraser

De Bondi Sands Selftan Eraser verwijdert in slechts 5 minuten verkeerd aangebrachte vlekken of strepen Bondi zelfbruiner. De selftan Eraser hydrateert en verzorgt de huid en het bereid de huid voor op een nieuwe, frisse laag self tan Bondi Sands.

 

Bondi Sands gebruiksaanwijzing

Het gebruik van een Bondi Sands selftan is heel eenvoudig. Voorafgaand aan het aanbrengen van de self tan Bondi Sands is het goed om de huid te ontdoen van dode huidcellen met de Bondi Sands Exfoiliating Mitt. Gebruik het liefst een dag van tevoren de Bondi Sands Body Scrub Coconut & Sea Salt en smeer droge plekken in met Bondi Sands Body Moisturiser Coconut. Daarna kan de self tan Bondi Sands aangebracht worden met de Bondi Sands Application Mitt. Breng de Bondi zelfbruiner aan op de Bondi Sands Application Mitt en verdeel deze over het lichaam en het gezicht met ruime, ronddraaiende bewegingen.

Wil je meer weten over Bondi Sands gebruik? Lees dan onze blog Bondi Sands! Zelfbruinen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

 

Hoe lang blijft Bondi Sands zitten?

De Bondi zelfbruiner blijft variërend van 5-7 dagen de huid voorzien van een zomers gebruinde teint. De teint kan onderhouden worden met de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk, waardoor de teint niet zal verdwijnen, maar gedurende het gehele jaar door jouw huid blijf voorzien van een prachtige gouden glow.


Bondi Sands bestellen? 

Bondi Sands is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.