Brush on Block

Bescherm je huid met 100% natuurlijke zonnebrand, zonder chemische filters. Brush on Block bevat SPF 30, plakt niet en is geschikt voor iedere huid!

Hoe is Brush on Block ontstaan?

Brush on Block is bedacht door Andrea Wetsel, de eigenaresse en oprichtster van Brush on Block. De oorsprong van Brush on Block gaat terug naar de wens om een effectieve en gebruiksvriendelijke zonnebrand te creëren voor het hele gezin. Het product is ontstaan uit de behoefte om een alternatieve vorm van zonnebrandcrème te maken, die gemakkelijk mee te nemen. En daarbij geen gedoe veroorzaakt tijdens het aanbrengen.

Andrea en Susan Posnick (professioneel make-up artiest) zijn gaan samenwerken om Brush On Block SPF 30 zonnebrandcrème met mineraal poeder te ontwikkelen. Een uniek product dat de perfecte zonbescherming biedt voor alle buitenactiviteiten, zonder de rommelige toepassingen.

 

Wat is Brush on Block?

De Brush On Block is ontwikkelt in een zelf doserende borstel. De zonnebrand poeder is zweet- en waterbestendig, daarnaast heeft het een breed spectrum bescherming. Dit betekent dat de Brush on Block je huid tegen zowel UVA- als UVB-stralen beschermt. Brush On Block maakt gebruik van nature voorkomende actieve zonnebrand ingrediënten: titaniumdioxide en zinkoxide en is vrij van chemische ingrediënten. De zonnebrand poeder bevat factor 30.

Is de Brush on Block op? Geen zorgen. Er is een handige refill verpakking verkrijgbaar die je handig zelf kunt installeren: Brush on Block Refill - Translucent Mineral Sunscreen SPF 30

De Brush on Block is verkrijgbaar als transparante versie maar ook als een getinte zonnebrand: Brush on Block Touch Of Tan - Tinted Mineral Sunscreen SPF 30.

 

Hoe werkt Brush on Block?

Wanneer je de borstel over je huid strijkt, laat het poeder een dunne laag op je huid achter die een beschermende barrière vormt tegen UVA- en UVB-stralen. Het is belangrijk om de poeder gelijkmatig over de huid te verdelen, zodat je een optimale bescherming krijgt.

 

Hoe gebruik je Brush on Block?

Stap 1: Verwijder de dop, daarna het plastic hoesje helemaal naar beneden schuiven.
Stap 2: Draai het onderste patroon voorzichtig totdat je een ‘klik’ hoort.
LET OP! Blijf niet doordraaien want dan draai je het gehele patroon los
Stap 3: Houd de borstel in je hand en beweeg, totdat je de mineralen in de borstelkop ziet.
Stap 4: Breng een royale laag mineralen aan op het gezicht, hals, borst en handen.
Stap 5: Draai het onderste patroon voorzichtig dicht totdat je weer een ‘klik’ hoort.

De natuurlijke mineraal poeder wordt afgegeven via de ultra zachte borstelharen. Wrijf royaal over je gezicht, hals, armen en handen voor een volledige dekking en krachtige bescherming tegen de zon.

 

Voordelen Brush on Block

  • Dierproefvrij & vegan
  • Geschikt voor het hele gezin, ook voor kinderen
  • Voor alle huidtypes geschikt
  • Geen vette handen of witte resten
  • Water en transpiratie resistent tot wel 80 minuten
  • Geschikt voor het hele lichaam
  • Vrij van Nano deeltjes
  • Geen parabenen, PABA of ftalaat

 

Hoe lang gaat Brush on Block mee?

Bij gemiddeld gebruik doe je ongeveer 2-3 maand met de Brush on Block. Bij herhaaldelijk gebruik (wanneer je het na het zwemmen/zweten opnieuw aanbrengt) gaat de Brush on Block sneller op.

 

Collectie Brush on Block

 

Brush on Block

De Brush on block is verkrijgbaar in 2 soorten namelijk transparant en met een tintje:
Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF 30
Brush on Block Touch Of Tan - Tinted Mineral Sunscreen SPF 30

Brush on Block Lippenbalsem

Naast de zonnebrand poeder heeft Brush on Block ook 3 soorten lippenbalsem met spf verkrijgbaar. De lippenbalsems bevatten factor 30 en beschermen je lippen tegen tekenen van veroudering door de zon. 

Brush on Block Lipbalsem SPF30 Fig

Brush on Block Lipbalsem SPF30 Coral

Brush on Block Lipbalsem SPF30 Nude

 

Brush on Block kopen?

Brush on Block is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.