CelioGenix

CelioGenix gebruikt hoogwaardig en duurzaam gewonnen collageen van vissen uit de Atlantische Oceaan. Met CelioGenix geef je je huid een vitamine- en collageenboost, het helpt de huidstructuur van binnenuit te verbeteren.

CelioGenix

CelioGenix gebruikt hoogwaardig en duurzaam gewonnen collageen van vissen uit de Atlantische Oceaan. De combinatie van koude en warme zeestromen maakt dit een ideale geografische omgeving - het marineleven is hier extreem rijk en een van de vele oceaanschatten die je hier vindt is het puurste collageen.

Het is de alles-in-één oplossing om naast collageen ook voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Het geeft huid, haar en nagels een boost en gaat tekenen van huidveroudering tegen en dat al na 4 tot 6 weken.
CelioGenix verbetert het imuunsysteem en bevordert het celvernieuwingsproces voor een zichtbaar gladde, zachte en soepele huid. 

CelioGenix is verkrijgtbaar in een verpakking van 10, 30 of 60 stuks. Het drinkbare collageen heeft een frisse smaak van perzik en kan dagelijks gebruikt worden voor het beste resultaat.