Cent Pur Cent

Cent pur Cent is gefocust op feeling healthy, feeling happy, feeling good. De natuurlijke bestanddelen zorgen ervoor dat de make up zich aanpast aan elk type huid.

Pureskin Liquid Foundation | 1.0
€39,99
Eyeprimer
Cent Pur Cent
€19,99
Concealer Brush
Cent Pur Cent
€19,99
La Sacoche - Natural Look
€39,99
Pureskin Liquid Foundation | 2.0
€39,99
Le Fixeur
Cent Pur Cent
€24,99
Kids Collection - Peppa Time
€34,99
Loose Mineral Foundation - 6.0
€34,99
Loose Mineral Foundation - 3.0
€34,99
Loose Mineral Foundation - 2.0
€34,99
Gift Set - Les Yeux Parfait
€39,99
Waterproof Covering Concealer 1,0
€22,99
Loose Mineral Foundation - 4.0
€34,99
La Palette Edition 1.0
€44,99
Let's Get That Glow' X Jill
€59,99
Pagina 1 van 5

De naam zegt het zelf. Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

 

100% NATURAL

Cent Pur Cent staat garant voor een 100% natuurlijk merk, dit wil zeggen dat de producten van Cent Pur Cent geen schadelijke stoffen bevatten zoals: Kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.

 

100% MINERAL

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

 

100% PUUR

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

 

100% HYPOALLERGENIC

Door de natuurlijke bestanddelen van Cent Pur Cent, is de make-up uiterst gezond voor je huid. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van mee-eters, acné, een droge huid of andere probleempjes. Door het niet-toevoegen van chemische bestanddelen, is de kans kleiner op allergische reacties.

 

100% CRUELTY FREE

Wist je dat veel make-up merken nog steeds op dieren testen? Cent Pur Cent niet! De producten zijn 100% diervriendelijk! 

 

Wat zijn de voordelen van de  ingrediënten?

De basisingrediënten van Cent Pur Cent zijn Mica, Ijzer, Titanium en Zink, maar wat doen deze magische stoffen dan met je huid?

MICA - wordt verkregen door het schrapen van rotsgebergtes in landen als Peru. Hoe hoger de dosis Mica in een product, hoe mooier de dekking. Mica zorgt ook voor die mooie, gezonde gloed waar Cent Pur Cent bekend voor staat!

IJZER - is een natuurlijk element en zorgt, door de verbranding op bepaalde temperaturen, voor de leuke kleurtjes in het product. Ijzer wordt dus gebruikt als natuurlijke kleurstof!

TITANIUM - zorgt voor de grootste dekking, maar zorgt ook voor een instant spf factor tussen de 15 en 20.  Het wordt door de FDA benoemd als 1 van de meest efficiënte ingrediënten voor zonbescherming.

ZINK - iedereen kent het wel… dat  zalfje op onze babybilletjes vroeger. Zalig! Neemt alle roodheden weg en maakt de huid weer zacht. Zink uiteraard! Het werkt antiseptisch; ideaal dus op huidjes met irritatie. Verder is dit ook een super ingrediënt om ontstekingen in de huid (zoals bv. Acne) te verminderen en te minimaliseren.

 

ALLES IN 1 

Natuurlijk is dit ook allemaal mogelijk door het ontbreken van schadelijke stoffen zoals:

• Kunstmatige kleurstoffen • Synthetische parfums • Niet-natuurlijke oliën •Talk