Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is gefocust op feeling healthy, feeling happy, feeling good. De natuurlijke bestanddelen zorgen ervoor dat de make up zich aanpast aan elk type huid.

Loose Mineral Foundation
€36,99
-20%
Let's Get That Glow' X Jill
€59,99
€47,95
Waterproof Covering Concealer 2.0
€23,99
Waterproof Covering Concealer 1.0
€23,99
Loose Mineral Blush - Bronzer
€31,99
Huile de Beauté
Cent Pur Cent
€34,99
Lipgloss - Bonbon
Cent Pur Cent
€19,99
Liquid Mineral Foundation | 3.0
€39,99
Loose Mineral Concealer
€19,99
Mineral Lipstick - Amoureux
€24,99
La Palette Edition 2.0
€44,99
Liquid Mineral Foundation | 2.0
€39,99
Lashprimer
Cent Pur Cent
€24,99
Contour Glamour Edition 1.0
€49,99
Liquid Mineral Foundation | 1.0
€39,99
Mineral Lipstick - La Vie En Rose
€24,99
Pagina 1 van 4

Waarom Cent Pur Cent?

De naam zegt het zelf. Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen Cent Pur Cent de grondstoffen uitvoerig waardoor de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Kort samengevat, Cent Pur Cent vindt dat elke vrouw zich hip, healthy en happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

Lees ook eens onze blog: Wat is minerale make-up?

 

Wat is het voordeel van minerale make up?

Minerale make-up is gemaakt van natuurlijke mineralen. Alle ingrediënten vinden zijn oorsprong van moeder aarde. De hoofdingrediënten zijn vaak mineralen zoals mica, zinkoxide en ijzeroxides. De mineralen worden fijner dan fijn gemalen waardoor ze geschikt zijn om te gebruiken als make-up. 

Vanwege de natuurlijke ingrediënten is minerale cent pur cent makeup ook zeer geschikt voor de gevoelige huid en de probleemhuid. Ook sluit het de poriën niet af, waardoor ontstekingen minder kans krijgen. De make-up is waterresistant, wat het ook ideaal maakt tijdens het sporten, zwemmen en zweten. Ook geeft het van nature een UV-bescherming, minerale make-up werkt als het ware als een tweede huid, een beschermlaag.

Wil je meer weten over de voordelen van minerale make-up? Lees dan onze blog De voordelen van minerale make-up.

 

Wat zijn de voordelen van Cent Pur Cent?

De minerale make-up van Cent Pur Cent is 100% natuurlijk. Dat wil zeggen dat het geen kunstmatige geur- en kleurstoffen bevat, geen parabenen en geen conserveermiddelen. De ingrediëntenlijsten zijn kort waardoor de kans op een allergische reactie minimaal is. Ondanks dat de minerale cent pur cent makeup geen kunstmatige conserveermiddelen bevat, is het veel langer houdbaar dan gewone make-up.

De minerale Cent Pur Cent makeup glanst heel natuurlijk, voelt zacht en licht aan en geeft alsnog voldoende dekking. De dekking kan worden opgebouwd door meerder laagjes aan te brengen. Doordat er alleen gebruik wordt gemaakt van pure pigmenten, heb je maar een klein beetje nodig, waardoor het ook nog erg zuinig in gebruik is.

Doordat er geen kunstmatige ingrediënten zijn toegevoegd aan de make-up, hoopt het zich niet op in de fijne lijntjes en kleine rimpeltjes. De make-up smelt samen met de huid, en door de licht reflecterende deeltjes gaat je huid stralen en ziet het er flawless uit.

 

Wat zijn de bestsellers van Cent Pur Cent?

De Cent Pur Cent Loose Mineral Foundation is zijdezacht, veelzijdig, houden lang en zijn gemakkelijk aan te brengen. Hoewel de foundation een lichte formule heeft, geeft het wel de dekking die je zoekt. Deze foundation is verkrijgbaar in drie verschillende tinten.

Een concealer met een hoge dekking, waardoor onvolkomenheden makkelijk gecamoufleerd kunnen worden. Dat kan met de Cent Pur Cent Waterproof Covering Concealer 2.0 of de Cent Pur Cent Waterproof Covering Concealer 1.0. De actieve ingrediënten hydrateren je huid en hebben een anti-aging werking.

Om je make-up look stralend te maken, gebruik je de Cent Pur Cent Loose Mineral Blush - Prune. Deze blush is gemaakt met de zuiverste mineralen, waardoor pigmenten een gladde textuur hebben om zo die look te krijgen.

De Cent Pur Cent La Palette Edition 2.0 is ook één van de bestsellers. Dit is een oogschaduw pallet met 12 verschillende tinten die rijk zijn van kleur en textuur en zorgen voor een intense, glanzende en donkere dekking. 

Met de Cent Pur Cent Lipgloss - Abricot krijg je een natuurlijke glans op de lippen. De lipgloss verzorgd en hydrateert de lippen. 

 

Cent Pur Cent kopen?

Cent Pur Cent kopen kan eenvoudig bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.