Cent Pur Cent Eyeliner

Eye Liner Vloeibaar Zwart Refill
€12,99
Mineral Liquid Eyeliner
€22,99

Streef je naar die prachtige amandelvormige ogen of wil je smalle ogen een meer open blik geven? Je ogen kun je eenvoudig accentueren of optisch van vorm veranderen door het gebruik van eyeliner. Het woord zegt het al, make-up waarmee je een lijntje kunt aanbrengen bij je ogen. Het trekken van een lijntje rondom of boven de ogen is niets nieuws, denk bijvoorbeeld aan de afbeeldingen van de oude Egyptenaren, die kool voor hun ogen gebruikten om kwade geesten af te weren. In de jaren 50 werd een zwart lijntje met 'wing' populair in Europa en Amerika dankzij beroemdheden als Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Sophia Loren en andere stijliconen. Tegenwoordig is eyeliner niet meer weg te denken uit het make-up schap en zijn er ontelbare varianten en kleuren beschikbaar in verschillende prijsklassen.

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

Cent Pur Cent Eyeliner

Cent Pur Cent Eyeliner Vloeibaar Refill: Cent Pur Cent Eye Liner Vloeibaar Zwart Refill is een refill voor een prachtige eyeliner in diepzwart. De eyeliner zorgt voor een keurig en optimaal resultaat.

Cent Pur Cent Mineral Liquid Eyeliner: De liquid eyeliner van Cent pur Cent is makkelijk aan te brengen en geef een diepzwart en blijvend resultaat. Hij is makkelijk aan te brengen op de zone boven de wimpers en is navulbaar.