Cent Pur Cent Oogschaduw

La Palette Edition 2.0
€44,99
La Palette Edition 1.0
€44,99
Eye Blender Brush
Cent Pur Cent
€19,99
Bridal Palet D'amour
€49,99
Eye Flat Brush
Cent Pur Cent
€19,99
Tapered Blender Brush
€19,99

Oogschaduw, een cosmeticaproduct, wordt gebruikt voor het verfraaien en accentueren van de ogen. Oogschaduw is in diverse vormen en vele kleuren verkrijgbaar. Het wordt met de vingertoppen of met een kwastje op de bovenste oogleden aangebracht.

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen.

Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.
Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich Hip, Healthy en Happy in haar vel moet voelen. Daarom, make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

De Cent Pur Cent foundation losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werkt Cent Pur Cent ook met titanium, ijzer en zink.

Door de pure samenstelling van de producten van Cent Pur Cent kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de cent pur cent liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt.

Cent Pur Cent Oogschaduw


Cent Pur Cent La Palette Edition 1.0
: De Cent pur Cent La Palette Edition bevat 12 verschillende tinten oogschaduw in een mooi en luxueus palet op minerale basis. Het palet is voorzien van een magneetsluiting.De tinten zijn rijk van kleur en textuur.

Cent Pur Cent La Palette Edition 2.0: De Cent pur Cent La Palette Edition bevat 12 verschillende tinten oogschaduw in een mooi en luxueus palet op minerale basis. Het palet is voorzien van een magneetsluiting. De tinten zijn rijk van kleur en textuur.

Cent Pur Cent Mineral Loose Eye Shadow: Veelzijdige mooie matte of glanzende oogschaduw kleuren in verschillende tinten, die sterk gepigmenteerd zijn. Met een romige en zachte textuur zijn ze makkelijk aan te brengen.